Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    26. Rujan 2017. 12:40

Honey, ja nisam imala ...nisam nista vidjela. Samo me malo ziga jajnik, ali sve u granicama normale, nista strasno. 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 12:43

Lunaa

Jessy2009

I mogle bismo krenuti u nabavku maca praha, to se isto tu spominjalo :)

Da čula sam evo i ninochka nam kaže da je njima između ostalog i to pomoglo :) Ja za sad zajedno s mm pijem astaksantin od swanson-a . Mojoj kolegici je pomoglo i za dva tjedna pijenja ostala je T. Bar ona misli da je to pomoglo. Pitala sam u ljekarni kaže teta da nek ja pijem do O jer nebi smjela poslije začeća piti ako dođe do njega (nadajmo se da hoće svima nama) :) . A mm nek pije koliko dugo hoće, tako da vidjet ćemo. Jessy kad je tebi obično O ?

Meni je svaki ciklus do sada bila O baš ono "školski" 14. ili 15. dc, a to i sama osjetim po nekakvom pritisku i sluzi. Tako da evo, to je sad za par dana!!

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 12:45

Honey

Svaki plusić toliko daje pozitive za dalje, to je nevjerojatno! Sve ćemo mi biti mame, samo svaka u svoje vrijeme.

<3 baš lijepa misao :)

Honey
    26. Rujan 2017. 12:48

panda sad kad si spomenula jajnik odmah me počeo žigati desni...hahahhaaa, koji očaj, teška psiha!

Honey
    26. Rujan 2017. 12:54

Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.

• njaknjak
    26. Rujan 2017. 12:55

kathryn86

njaknjak,nije sve tako crno…ima onih koji sa losijim spermiogramom ostvare trudnocu prije nego sa dobrim..i da,samo je jedan dovoljan i eto plusica! Samo pozitivne misli i sve ce kad tad doci na svoje…

Puno ti hvala :) nisam neki negativko ali ponekad mi malo padne moral. Sad cekam petak da vidim rezultate. Čestitam svim curama, tako mi je drago zbog vas. Slusajuci vas dobivam toliko korisnih savjeta i iskustava. Jedva cekam i ja ugledati plusić. 

mono1111

Njak,
    Ako imate tempirane odnose vec dugo i ne uspjeva…s takvim spermiogramom, asthenozoo mozda da rade odete na mpo….mislim moguce da se prirodno dogodi, ali ako do sad nije…nemojte gubiti vrijeme ! To ti je moj savjet….ima nacina !
    Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 13:16

Honey

Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.

Krenuli smo već svaka dva dana pa nadajmo se najboljem....
    Njaknjak, znam kako je, i meni moral padne pa se onda digne pa opet ispočetka....

panda102
    26. Rujan 2017. 13:19

Drago mi je da smo pozitivno ozivjele temu, samo da se nastavi u tom tempu i duhu. Mnogo srece vam zelim, a i nama da nam budu lijepe trudnoce. 

mono1111
    26. Rujan 2017. 13:46

Ninockha,
    Wauuu, pa cestitam !!!!
    Dodji na proljetneeeeeeeee bebe !!!!

bella1234
    26. Rujan 2017. 13:51

Curke meni stigla vještica taman... sve nade pale u vodu....al nema predaje....

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.