Honey, ja nisam imala ...nisam nista vidjela. Samo me malo ziga jajnik, ali sve u granicama normale, nista strasno.
I mogle bismo krenuti u nabavku maca praha, to se isto tu spominjalo :)
Da čula sam evo i ninochka nam kaže da je njima između ostalog i to pomoglo :) Ja za sad zajedno s mm pijem astaksantin od swanson-a . Mojoj kolegici je pomoglo i za dva tjedna pijenja ostala je T. Bar ona misli da je to pomoglo. Pitala sam u ljekarni kaže teta da nek ja pijem do O jer nebi smjela poslije začeća piti ako dođe do njega (nadajmo se da hoće svima nama) :) . A mm nek pije koliko dugo hoće, tako da vidjet ćemo. Jessy kad je tebi obično O ?
Meni je svaki ciklus do sada bila O baš ono "školski" 14. ili 15. dc, a to i sama osjetim po nekakvom pritisku i sluzi. Tako da evo, to je sad za par dana!!
Svaki plusić toliko daje pozitive za dalje, to je nevjerojatno! Sve ćemo mi biti mame, samo svaka u svoje vrijeme.
<3 baš lijepa misao :)
panda sad kad si spomenula jajnik odmah me počeo žigati desni...hahahhaaa, koji očaj, teška psiha!
Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.
njaknjak,nije sve tako crno…ima onih koji sa losijim spermiogramom ostvare trudnocu prije nego sa dobrim..i da,samo je jedan dovoljan i eto plusica! Samo pozitivne misli i sve ce kad tad doci na svoje…
Puno ti hvala :) nisam neki negativko ali ponekad mi malo padne moral. Sad cekam petak da vidim rezultate. Čestitam svim curama, tako mi je drago zbog vas. Slusajuci vas dobivam toliko korisnih savjeta i iskustava. Jedva cekam i ja ugledati plusić.
Njak,
Ako imate tempirane odnose vec dugo i ne uspjeva…s takvim spermiogramom, asthenozoo mozda da rade odete na mpo….mislim moguce da se prirodno dogodi, ali ako do sad nije…nemojte gubiti vrijeme ! To ti je moj savjet….ima nacina !
Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.
Krenuli smo već svaka dva dana pa nadajmo se najboljem....
Njaknjak, znam kako je, i meni moral padne pa se onda digne pa opet ispočetka....
Drago mi je da smo pozitivno ozivjele temu, samo da se nastavi u tom tempu i duhu. Mnogo srece vam zelim, a i nama da nam budu lijepe trudnoce.
Curke meni stigla vještica taman... sve nade pale u vodu....al nema predaje....
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji