Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    26. Rujan 2017. 11:08

Ako doživite orgazam nakon što je muž obavio svoje ili u isto vrijeme je najbolje jer matrenica malo napravi vakum i pomogne spermijima da nađu put. Tako da iskoristite maštu, obavite to solo, s dodatnom opremom... kako god vam paše. 

Ninnach
    26. Rujan 2017. 11:14

E, baš sam o tome razmišljala... Kad bi bilo pametno objaviti tako nešto..? Nisam stvarno sigurna, a valjda kad mi uzv potvrdi trudnoću, za kojih 2 tj. I to samo obitelji, a ostali tek nakon prva tri mjeseca. Zasad šutim:) 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 11:14

I mogle bismo krenuti u nabavku maca praha, to se isto tu spominjalo :)

Lunaa
    26. Rujan 2017. 11:46

Jessy2009

I mogle bismo krenuti u nabavku maca praha, to se isto tu spominjalo :)

Da čula sam evo i ninochka nam kaže da je njima između ostalog i to pomoglo :) Ja za sad zajedno s mm pijem astaksantin od swanson-a . Mojoj kolegici je pomoglo i za dva tjedna pijenja ostala je T. Bar ona misli da je to pomoglo. Pitala sam u ljekarni kaže teta da nek ja pijem do O jer nebi smjela poslije začeća piti ako dođe do njega (nadajmo se da hoće svima nama) :) . A mm nek pije koliko dugo hoće, tako da vidjet ćemo. Jessy kad je tebi obično O ?

Honey
    26. Rujan 2017. 11:53

Ništa, sad ću i ja noge u zrak slijedeći ciklus ako vještica dođe za tri dana!! Meni je inače točna u dan, a i O isto, vidim po sluzi i pritisku u donjem dijelu trbuha, al sad si i ja razmišljam nabavit lh trakice, pit maca prah itd. Što je siurno, sigurno je! Cure, ninochka i panda ja vam predlažem da otvorite novu temu PRVO TROMJESJEČJE TRUDNOĆE, mislim da bi to bilo korisno svima kasnije i zbog slatkih tegobica (mučnina itd) i zbog razvoja bebača! Samo prijedlog :)
    Ninochka , panda jeste vi imale implantacijsko?? Bella još nije gotovo, možda je rano još! Držim fige i tebi i kathryn i ostalima!!!

Honey
    26. Rujan 2017. 11:55

Svaki plusić toliko daje pozitive za dalje, to je nevjerojatno! Sve ćemo mi biti mame, samo svaka u svoje vrijeme.

Ninnach
    26. Rujan 2017. 12:15

Dobra ideja za temu! Ja nisam imala implantacijsko, bar ja mislim... U petak sad sam primjetila nešto smeđkasto ali to je bilo iza treninga pa neznam jel to uzrokovao trening ili je bilo implantacijsko...? 

Ninnach
    26. Rujan 2017. 12:24

Honey, obavezno noge u zrak i s lh trakicama si pomozi oko O i bit će beba u taj čas! Ja stigla od dr. Bile su i ona i sestra onako ok čak, za divno čudo! Dala mi dr uputnicu da vadim betahcg, ali ne mogu se strpiti idem danas prije posla izvaditi privatno. Napravila sam i još jedan test za svaku sigurnost i pozitivan je isto! 

Honey
    26. Rujan 2017. 12:33

Ninochka, naravno da su bile ok, znaju da ne smiju ljutit trudnicu, jučer si ih dobro naribala za one hormone, hahaha… Ajme pre drago mi je zbog tebe!!! Sad neznam kako ću izdržati ovih narednih par dana u isčekivanju M a da ne napravim test! I ja bi na tvom mjestu išla vadit odmah hcg privat. Mislim da ću morat i ja upotrebljavat sve moguće metode jer sumjam da će bit što ovaj mj., danas mi je 11.dan od O i nemam baš ništa od simptoma osim sise :/
    Jel mi tko može reći u kojoj mjeri i koliko se pije taj maca prah? Hvala!!!

Honey
    26. Rujan 2017. 12:36

Neznam zašto mi je sve boldano u prethodnom postu...
    A to ti je onda implantacijsko 100%, čitala sam da bude smeđe kad je "stara" krv, odnosno kad se ne izbaci odmah.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.