Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    26. Rujan 2017. 10:00

Jessy2009

mina04

Jessy2009

Ninochka, potpuno te razumijem. Meni je moja na jedvite jade bila dala uputnicu i to zato jer mi se bio poremetio ciklus. A inače za ništa ne da. Bila sam nedavno da pitam za savjet i neke pretrage s obzirom da za sada ne možemo zatrudniti i ništa mi nije htjela dati, isto me oprala da je ona završila medicinu i bla. Nisam se uopće usudila više pitati za ponovno hormone ni briseve, nisam dovoljno hrabra :D
    Pokušavam se prebaciti već duže vrijeme, ali ne mogu naći nekoga da prima i da sam čula dobre stvari :(

Ne znam iz kojeg si dijela grada..moja je ginekologica super samo ima dosta pacijentica pa se malo duze ceka na pregled. U Sesvetama je.

Koja je to ginekologica iz Sesveta? Već sam od jedne prijateljice čula super stvari za jednu ginekologicu iz Sesveta. Nije mi baš blizu, ali za dobrog doktora bi se isplatilo i potegnuti dalje :)

Zlata Srebreniković, to ti je dom zdravlja Novi Jelkovec

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    26. Rujan 2017. 10:03

Ninochka, cestitaaam!!! 💜
    Znate sta curke, ja sam s prvom trudnocom nakon svake akcije isto barem 15-20 min drzala noge u zraku i zacas se primilo. E sad naravno mozda nema to nikakve veze..al eto nista nije nemoguce😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 10:07

Mina04 hvala na preporuci doktorice :)
    Ne znam je li to ta od moje prijateljice, ali ona mi je baš jako nahvalila neku ginekologicu iz Sesveta, da joj je jako pomogla tijekom trudnoća, da uopće ne komplicira s lijekovima ni uputnicama... Nadam se da je to ta :)
    I moguće je ovo za dizanje nogu jer ja to nisam radila i stvarno imam osjećaj da sve iscuri, posebno ako odem na wc odmah poslije...

panda102
    26. Rujan 2017. 10:08

Znaci ne bih mogla da garantujem ali cini mi se da sam i ja taj put drzala noge hahhahahhaa hmmm ninochka--mislim da cu te preimenovat u nina hahahaha je li rano za novu temu ---mene strah....razmisljala sam o tome naravno. Ti odluci ahhahaha

Ninnach
    26. Rujan 2017. 10:14

panda102

Znaci ne bih mogla da garantujem ali cini mi se da sam i ja taj put drzala noge hahhahahhaa hmmm ninochka–mislim da cu te preimenovat u nina hahahaha je li rano za novu temu —mene strah….razmisljala sam o tome naravno. Ti odluci ahhahaha

Moram ti priznati da je i mene strah, bojim se još uvijek da se nešto ne izjalovi... MM je rekao da će vjerojatno postati svjestan tek kad već beba bude virila iz mene hahaha 

kathryn
    26. Rujan 2017. 10:18

Ninocha cestitaaaaaam!!
    Bella zao mi je.. bit ce drugi put..
    ..ja cu svoj sutra ponovit..ako uspijem izdrzat! Bolje je kada ga nemam doma, nemam sta ni napravit..a ovak me zove iz ladice...

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 10:30

Cure, koliko ćete čekati da kažete obitelji, prijateljima...? Hoćete moći izdržati? :)

panda102
    26. Rujan 2017. 10:35

Jessy meni nije problem da sutim, moji zive u drugoj drzavi, i sad kad budemo isli za 1novembar se nece nista viddjeti, tako da cu da sutim. A onda ako bude sve uredu onda abd za novu godinu.

Lunaa
    26. Rujan 2017. 10:53

Pa kad vas sad čitam... ja sam u prvoj  T noge u zrak.. a sad se nisam toga sjetila.. . ..pa može bit da je do toga. Jessy ja čekam O ali još mi je puno do nje sad sam tek 7 dc. Obično mi bude 14-15 dc. Prošli je "bila" 17 dc (ulovila pik, ali nije bilo sluzi ko inače pa nisam sigurna). Tako da krećemo u akciju laganini krajem tjedna. Ako bude slobodnih termina ići ću privat pa da vidim kad točno ovuliram. Lotus a gdje si nam ti, što ima ? Jel i ti odbrojavaš do O ? 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 10:57

Hahaha sad ćemo svi noge u zrak!!
    Ako ima još tko kakav savjet, slušamo :)
    Meni je 10 dc pa je vrijeme za akciju, lh trakice su već spremne... Do sada sam svaki mjesec uspjela uhvatiti pik pa se nadam da ću i ovaj uspjeti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.