Ninochka cestitammmmm…… kod mene…nista…tocno ono cega sam se bojala
Žao mi je bella, možda ti samo test još ne pokazuje. Neznam, baš sam bila uvjerena da ćemo skupa slaviti:/
Daaa....i nista
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Daaa….i nista
Ako ne ovaj, biti će onda sigurno slijedeći mjesec! Ja sam eto uvela ovaj mjesec neke promjene kod sebe i mm i upalilo je, sad samo da sve bude u redu..
Ninocha cestitam :))) znala sam da si trudna kad sam citala postove..samo sam.cekala potvrdu
Da..bitno da sve bude u redu....bit ce plusića.....
Sad moram zvat ginića,narucit se, pa vidit zasto kasne....
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Ninocha cestitam :))) znala sam da si trudna kad sam citala postove..samo sam.cekala potvrdu
Da, bila sam baš aktivna na forumu, svako malo s novim simptomom, tako da zbilja sam se već najmanje nadala trudnoći, i mislila da je ko zna šta hehe
Ninochka čestitke 😍😍😍😍. Koje promjene ste uveli ti i tm? 😊
E ovako, neznam je li to pomoglo, ali smo i ranije ciljali plodne dane pa se nije primalo. Onda sam nam kupila maca prah, to smo svako jutro pili, i njemu još cink plus c vitamin. Maca prah je dobar za hormonalni balans i plodnost, ali je odvratno za popit, mi smo jedva pili sa začepljenim nosevima haha I još jedna stvar, držala ja noge u zraku nakon svake akcije po 20min.Neznam je li nešto od tog pomoglo ali sigurno nije odmoglo.
Jessy mozda ne znate kako se to radi hahahhh e Boze dragi hahahahah meni je moja rekla samooo od marta. Onda sam se smirila hhah kad se skontam i nije tako strasno. Ja cu svoju sutra zvat. Ovdje se na prvi pregled ide izmedju 8.i10. tedna ko ce to docekati. Ninochka daj uradi test, posalji mi adresu ja cu ti ga poslati po posti hhahhh
Pa iskreno i ja sam se tamo kod nje pitala jel stvarno znam to napraviti hahaha
Evo, ovaj mjesec idemo po "uputama", makar ne znam ni hoće li to biti dovoljno dobro, možda najbolje da snimim video da može točno vidjeti gdje griješimo hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji