Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    26. Rujan 2017. 07:38

bella1234

Ninochka cestitammmmm…… kod mene…nista…tocno ono cega sam se bojala

Žao mi je bella, možda ti samo test još ne pokazuje. Neznam, baš sam bila uvjerena da ćemo skupa slaviti:/ 

bella1234
    26. Rujan 2017. 07:39

Daaa....i nista

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Ninnach
    26. Rujan 2017. 07:45

bella1234

Daaa….i nista

Ako ne ovaj, biti će onda sigurno slijedeći mjesec! Ja sam eto uvela ovaj mjesec neke promjene kod sebe i mm i upalilo je, sad samo da sve bude u redu.. 

• Elviramagistic
    26. Rujan 2017. 07:50

Ninocha cestitam :))) znala sam da si trudna kad sam citala postove..samo sam.cekala potvrdu

bella1234
    26. Rujan 2017. 07:51

Da..bitno da sve bude u redu....bit ce plusića.....
    Sad moram zvat ginića,narucit se, pa vidit zasto kasne....

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Lunaa
    26. Rujan 2017. 08:36

Ninochka čestitke 😍😍😍😍. Koje promjene ste uveli ti i tm? 😊

Ninnach
    26. Rujan 2017. 08:47

Elviramagistic

Ninocha cestitam :))) znala sam da si trudna kad sam citala postove..samo sam.cekala potvrdu

Da, bila sam baš aktivna na forumu, svako malo s novim simptomom, tako da zbilja sam se već najmanje nadala trudnoći, i mislila da je ko zna šta hehe

Ninnach
    26. Rujan 2017. 08:53

Lunaa

Ninochka čestitke 😍😍😍😍. Koje promjene ste uveli ti i tm? 😊

E ovako, neznam je li to pomoglo, ali smo i ranije ciljali plodne dane pa se nije primalo. Onda sam nam kupila maca prah, to smo svako jutro pili, i njemu još cink plus c vitamin. Maca prah je dobar za hormonalni balans i plodnost, ali je odvratno za popit, mi smo jedva pili sa začepljenim nosevima haha I još jedna stvar, držala ja noge u zraku nakon svake akcije po 20min.Neznam je li nešto od tog pomoglo ali sigurno nije odmoglo. 

Jane_Doe
    26. Rujan 2017. 08:58

Ninochka cestitaaaaam!! zelim ti skolsku trudnocu 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 09:24

panda102

Jessy mozda ne znate kako se to radi hahahhh e Boze dragi hahahahah meni je moja rekla samooo od marta. Onda sam se smirila hhah kad se skontam i nije tako strasno. Ja cu svoju sutra zvat. Ovdje se na prvi pregled ide izmedju 8.i10. tedna ko ce to docekati. Ninochka daj uradi test, posalji mi adresu ja cu ti ga poslati po posti hhahhh

Pa iskreno i ja sam se tamo kod nje pitala jel stvarno znam to napraviti hahaha
    Evo, ovaj mjesec idemo po "uputama", makar ne znam ni hoće li to biti dovoljno dobro, možda najbolje da snimim video da može točno vidjeti gdje griješimo hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.