Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    26. Rujan 2017. 09:26

Ninocha cestitke!!!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    26. Rujan 2017. 09:28

Otislo prerano! Bella ako nije mozda do testa ili samo premale trudnoce ides s nama svima u novi mjesec u nove pobjede!
    Samo pozitivno! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 09:32

mina04

Jessy2009

Ninochka, potpuno te razumijem. Meni je moja na jedvite jade bila dala uputnicu i to zato jer mi se bio poremetio ciklus. A inače za ništa ne da. Bila sam nedavno da pitam za savjet i neke pretrage s obzirom da za sada ne možemo zatrudniti i ništa mi nije htjela dati, isto me oprala da je ona završila medicinu i bla. Nisam se uopće usudila više pitati za ponovno hormone ni briseve, nisam dovoljno hrabra :D
    Pokušavam se prebaciti već duže vrijeme, ali ne mogu naći nekoga da prima i da sam čula dobre stvari :(

Ne znam iz kojeg si dijela grada..moja je ginekologica super samo ima dosta pacijentica pa se malo duze ceka na pregled. U Sesvetama je.

Koja je to ginekologica iz Sesveta? Već sam od jedne prijateljice čula super stvari za jednu ginekologicu iz Sesveta. Nije mi baš blizu, ali za dobrog doktora bi se isplatilo i potegnuti dalje :)

• Jana
    26. Rujan 2017. 09:37

Ninocha čestitam!!!  urednu i školsku trudnoću ti želim  

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 09:38

Ninochka čeeeeestitaaaaaam!!!!!!! Baš lijepa vijest.... Čitam sve propuštene postove pa dok sam došla do tvog, trebalo mi je malo vremena, ali me jako razveselilo :)))))
    Cure, super ste stvarno, otkako sam ovo otkrila, lakše mi je jer bar znam da nisam jedina u ovoj situaciji iščekivanja! :*
    Njak, razumijem kako je, ali evo, moj dragi ima uredan spermiogram pa opet ništa tako da ni to ne mora biti garancija :(

Ninnach
    26. Rujan 2017. 09:40

Jane_Doe

Ninochka cestitaaaaam!! zelim ti skolsku trudnocu

Hvalaaaaaa,:))))) 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2017. 09:41

Vidim da sve iščekujete M, ima li tko da čeka O ili sam potpuno neusklađena? :D

Ninnach
    26. Rujan 2017. 09:48

Cure, hvala vam svima na lijepim željama! Evo ja putujem svojoj gin. pa ću vidjet šta će mi reći. Dosta me steže trbuh i jajnici pa sam malo zabrinuta :/ uglavnom, vjerojatno je sve ok ali idem vidjet da se bar naručim za pregled. Svima koje čekate želim plusić, a koje krećete u akciju, sretno ovaj mjesec! 

Ninnach
    26. Rujan 2017. 09:51

Panda 102,sad kad smo ušle u klub trudnica, kud se selimo,na koju temu? Proljetne bebe 2018?:))

mina04
    26. Rujan 2017. 09:59

Jessy2009

Vidim da sve iščekujete M, ima li tko da čeka O ili sam potpuno neusklađena? :D

Ja ju cekam, tj jucer danas bi trebala biti..

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.