Ja se nadaaaam da jesiiii. Jer to znaci da amo isti dan imale zadnju menstruaciju 26.8. I da imam nekog ko je trudan isto kao jaaaa. Ja vidim crticu. Cestitam 😍😍😍😍
Ja se nadaaaam da jesiiii. Jer to znaci da amo isti dan imale zadnju menstruaciju 26.8. I da imam nekog ko je trudan isto kao jaaaa. Ja vidim crticu. Cestitam 😍😍😍😍
Još mi je sve to nevjerojatno! Evo mm i ja smo budni od 4h ujutro, nismo više mogli spavati:) Daaaa, na isti dan smo imale zadnju M, sad ćemo se međusobno podržavati i bodriti hehe
Ninochka od srca cestitam!!! Vidi se iz svemira crtica! Sad lipo uzivajte i urednu trudnocu ti zelim. Nama ostalima drz dalje palceve!! Za puno plusica!!!
Ninochka od srca cestitam!!! Vidi se iz svemira crtica! Sad lipo uzivajte i urednu trudnocu ti zelim. Nama ostalima drz dalje palceve!! Za puno plusica!!!
Hvala ti Honey! Ja navijam za sve vas stalno, i svaki plusić me posebno obraduje, a ovaj moj me totalno šokirao hehe
Ninchoka, pratim od jucer samo nisam imala kad pisat :) Ma ovo ti je plus ko kuća 👏👏 čestitke i nek sve prođe super 🤞💪
Ninchoka, pratim od jucer samo nisam imala kad pisat :) Ma ovo ti je plus ko kuća 👏👏 čestitke i nek sve prođe super 🤞💪
Joooj, hvala ti draga! Da, sad je najbitnije da sve bude u redu. Trbuh me i dalje bolucka i donji dio leđa, valjda je to normalno. Danas ću zvati svoju dr da se naručim na pregled. Jupiiii jeeeee, još ne mogu vjerovati!
Ninochka cestitammmmm...... kod mene...nista...tocno ono cega sam se bojala
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Da da Ninochka i mene su boljela ledja i jos me bole, a stomak kao menstrualni grcevi posebno.grudi necu spominjati i dalje su samo za gledanje hahahahha Aiiiiiiiiii <3 slatki bolovi
Sortiraj odgovore
Najstariji