Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    26. Rujan 2017. 04:07
    Jesam pozitivna??
    Jesam pozitivna??
    panda102
    26. Rujan 2017. 05:00

Ja se nadaaaam da jesiiii. Jer to znaci da amo isti dan imale zadnju menstruaciju 26.8. I da imam nekog ko je trudan isto kao jaaaa. Ja vidim crticu. Cestitam 😍😍😍😍

Ninnach
    26. Rujan 2017. 06:03

panda102

Ja se nadaaaam da jesiiii. Jer to znaci da amo isti dan imale zadnju menstruaciju 26.8. I da imam nekog ko je trudan isto kao jaaaa. Ja vidim crticu. Cestitam 😍😍😍😍

Još mi je sve to nevjerojatno! Evo mm i ja smo budni od 4h ujutro, nismo više mogli spavati:) Daaaa, na isti dan smo imale zadnju M, sad ćemo se međusobno podržavati i bodriti hehe 

Honey
    26. Rujan 2017. 06:22

Ninochka od srca cestitam!!! Vidi se iz svemira crtica! Sad lipo uzivajte i urednu trudnocu ti zelim. Nama ostalima drz dalje palceve!! Za puno plusica!!!

Ninnach
    26. Rujan 2017. 06:32

Honey

Ninochka od srca cestitam!!! Vidi se iz svemira crtica! Sad lipo uzivajte i urednu trudnocu ti zelim. Nama ostalima drz dalje palceve!! Za puno plusica!!!

Hvala ti Honey! Ja navijam za sve vas stalno, i svaki plusić me posebno obraduje, a ovaj moj me totalno šokirao hehe 

• Profa1988
    26. Rujan 2017. 06:57

Ninchoka, pratim od jucer samo nisam imala kad pisat :) Ma ovo ti je plus ko kuća 👏👏 čestitke i nek sve prođe super 🤞💪

Ninnach
    26. Rujan 2017. 07:14

Profa1988

Ninchoka, pratim od jucer samo nisam imala kad pisat :) Ma ovo ti je plus ko kuća 👏👏 čestitke i nek sve prođe super 🤞💪

Joooj, hvala ti draga! Da, sad je najbitnije da sve bude u redu. Trbuh me i dalje bolucka i donji dio leđa, valjda je to normalno. Danas ću zvati svoju dr da se naručim na pregled. Jupiiii jeeeee, još ne mogu vjerovati! 

bella1234
    26. Rujan 2017. 07:24

Ninochka cestitammmmm...... kod mene...nista...tocno ono cega sam se bojala

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

panda102
    26. Rujan 2017. 07:34

Da da Ninochka i mene su boljela ledja i jos me bole, a stomak kao menstrualni grcevi posebno.grudi necu spominjati i dalje su samo za gledanje hahahahha Aiiiiiiiiii <3 slatki bolovi

panda102
    26. Rujan 2017. 07:35

bella si radila test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.