Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana
    25. Rujan 2017. 10:31

Jutro cure.. Pratim vas i čitam ali sam jednostavno trebala mali predah od pisanja nakon svoje jako željene a na kraju biokemijske trudnoće..

Ovako stvari stoje :) Nakon biokemijske smo pauzirali jedan mjesec i odlučili ponovo krenuti na posao :) :) mjesečnicu (ne)očekujem 30.09. Preostaje mi čekanje.. Od simptoma-hm... Ne znam, kao da su mi cicke otečene ali ne bole i stalno su mi bradavice izbočene, povremeno imam probadanja kao da ću procuriti.. I još samo jedan simptom onako znakovit - želudac mi se okreće na spomen određene hrane ( npr. prije sam na netu čitala nešto o piletini koju obožavam i odmah sam morala zatvoriti stranicu da se ne ispovraćam).. Ne znam, voljela bih ugledati plusić više nego išta.. Ali sam odlučila, poučena prošlim iskustvom, ne raditi test dok mi stvari ne zakasne barem 5 dana..

baarbaraa29
    25. Rujan 2017. 10:33

Ninochka

Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvadit.

Cekaj, inace kad hvatas O ti se ne vidi bas nista?? Ako je tako, ako sam dobro shvatila onda bi ovo moglo biti obecavajuce!  Neces pravit pravi testic??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Ninnach
    25. Rujan 2017. 10:42

baarbaraa29

Ninochka

Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvadit.

Cekaj, inace kad hvatas O ti se ne vidi bas nista?? Ako je tako, ako sam dobro shvatila onda bi ovo moglo biti obecavajuce!Neces pravit pravi testic??

Kad sam hvatala O, danima nisam ništa imala, ni sjenu sjene, nikakvih testnih linija. Onda se pojavila tri dana za redom takva svijetla i još jedna malo tamnija, ali nijednom lh pik,iako su bili plodni dani. E, sad ono što je meni čudno, prije svega 3 dana isto sam tako umočila trakicu i ništa nije bilo, a jučer se eto vidlo. Zato sam se iznenadila. Test ću radit 30.ako do tad ne dođe M. 

Ana_Marija_2019
    25. Rujan 2017. 10:48

Jana

Jutro cure.. Pratim vas i čitam ali sam jednostavno trebala mali predah od pisanja nakon svoje jako željene a na kraju biokemijske trudnoće..

Ovako stvari stoje :) Nakon biokemijske smo pauzirali jedan mjesec i odlučili ponovo krenuti na posao :) :) mjesečnicu (ne)očekujem 30.09. Preostaje mi čekanje.. Od simptoma-hm… Ne znam, kao da su mi cicke otečene ali ne bole i stalno su mi bradavice izbočene, povremeno imam probadanja kao da ću procuriti.. I još samo jedan simptom onako znakovit - želudac mi se okreće na spomen određene hrane ( npr. prije sam na netu čitala nešto o piletini koju obožavam i odmah sam morala zatvoriti stranicu da se ne ispovraćam).. Ne znam, voljela bih ugledati plusić više nego išta.. Ali sam odlučila, poučena prošlim iskustvom, ne raditi test dok mi stvari ne zakasne barem 5 dana..

Žao mi je zbog biokemijske trudnoće :(
    Koji su simptomi? Prijateljica mi je rekla da ona praktički nije imala simptome kad je imala biokemijsku...
    Držimo fige za jedan veliki ++++

mono1111
    25. Rujan 2017. 10:52

Ninockha,
    Hm....nemoj se radje bas fokusirati na tu lh trakicu i T...mislim da ti te trakice nisu uopce pouzdane, posto su.bile odmotane....radje naprravi test !!!
    Kathryn,
    Drzim figee ! Napravi dns test i javiii !
    Jana,
    Sretno daljeee !

baarbaraa29
    25. Rujan 2017. 11:13

Ninockha tebi su ono bile odmotane trakice?  Onda da, sto mono kaze bolje napravi test. Ako je lh u pravu i test bi vec mogao pokazati.. Vidim da si nestrpljiva (kuzim!) pa sretno cekanje 30., a ako ipak napravis test javljaj, naravno! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Jana
    25. Rujan 2017. 11:31

Jessy2009

Jana

Jutro cure.. Pratim vas i čitam ali sam jednostavno trebala mali predah od pisanja nakon svoje jako 

Žao mi je zbog biokemijske trudnoće :(
    Koji su simptomi? Prijateljica mi je rekla da ona praktički nije imala simptome kad je imala biokemijsku…
    Držimo fige za jedan veliki ++++

Pa i nisam imala neke simptome osim stalnog osjećaja da ću dobiti mjesečnicu.. A test sam napravila malo prerano.. 😔

Ninnach
    25. Rujan 2017. 11:33

Ma da, znam da mi te trakice nisu nikakav pokazatelj, ali eto bilo mi čudno pa sam prijavila:) Kupit ću test ovih dana i onda vam javim rezultat, iako se ne nadam ničemu jer među tim trakicama je bio i jedan test, isto nezapakirani pa sam ga još prije 3 dana iskoristila i bio je negativan tako da... 

• Marinaaa
    25. Rujan 2017. 12:16

Pozdrav drage djevojke/zene ja sam nova ovdje, radimo na bebi pa imam nekoliko pitanja za vas.. Zadnju menst.sam imala 9.9 do 15.9, ciklusi su mi 26 dana, sa bebom smo poceli 17.9 pa sve do 24.9 smo imali svaki dan odnose, menst iduca mi treba doci 5.10 , imali li sanse da sam ostala trudna, je li rano za neke simptome? Mlada sam, 21god pa mozda imaju neke iskusnije zenice koje znaju vise da mi kazuu nesto😊😇

mono1111
    25. Rujan 2017. 12:21

Ninochka,
    Meni ti testovi za T s ebaya uopce nisu bili pokazali, prosli put kad sam bila T ! Nemoj raditi te testove, za svaki slucaj, kupi u ljekarni ili Gravignost Mini ili neku testnu trakicu...kosta 15 kn i jako je tocan !
    Marina,
    Mozda odnose ne bi trebali imati svaki dan. Spermiji gube na kvaliteti i ne uspiju dozrijeti, automatski se smanjuje sansa za oplodnjom.
    Uvijek mozes pratiti lh trakica O i imati ciljane odnose u vrijeme O....ili imati odnose svaka dva dana !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.