Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje...danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi.
Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi.
Nadam se da ju (M) neces docekati 😙

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi.
Nadam se da ju (M) neces docekati 😙
meni danas 14.dan poslije O..trbuh me probada vec par dana, uglavno predvecer..jedva spavala kako me grudi bole..da barem ne dode..mislim da cu po test, cisto da prestanem razmisljati o tome..bar cu znati da ce doci!

meni danas 14.dan poslije O..trbuh me probada vec par dana, uglavno predvecer..jedva spavala kako me grudi bole..da barem ne dode..mislim da cu po test, cisto da prestanem razmisljati o tome..bar cu znati da ce doci!
Mislim da se nekome smiješi plusić... sretnooo!
Meni takva uvijek bude..i nikad nije tamnija..valjda ne ulovim pik 😣
Meni isto uvijek bude ta svjetlija linija. Par dana prije O potamni, ali bude još malkice svjetlija od kontrolne, a onda kad je O bude baš jako tamna. Ja sam sad u iščekivanju te tamne linije :D

Jutro cure.. Pratim vas i čitam ali sam jednostavno trebala mali predah od pisanja nakon svoje jako željene a na kraju biokemijske trudnoće..
Ovako stvari stoje :) Nakon biokemijske smo pauzirali jedan mjesec i odlučili ponovo krenuti na posao :) :) mjesečnicu (ne)očekujem 30.09. Preostaje mi čekanje.. Od simptoma-hm... Ne znam, kao da su mi cicke otečene ali ne bole i stalno su mi bradavice izbočene, povremeno imam probadanja kao da ću procuriti.. I još samo jedan simptom onako znakovit - želudac mi se okreće na spomen određene hrane ( npr. prije sam na netu čitala nešto o piletini koju obožavam i odmah sam morala zatvoriti stranicu da se ne ispovraćam).. Ne znam, voljela bih ugledati plusić više nego išta.. Ali sam odlučila, poučena prošlim iskustvom, ne raditi test dok mi stvari ne zakasne barem 5 dana..
Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvadit.
Cekaj, inace kad hvatas O ti se ne vidi bas nista?? Ako je tako, ako sam dobro shvatila onda bi ovo moglo biti obecavajuce! Neces pravit pravi testic??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvadit.
Cekaj, inace kad hvatas O ti se ne vidi bas nista?? Ako je tako, ako sam dobro shvatila onda bi ovo moglo biti obecavajuce!Neces pravit pravi testic??
Kad sam hvatala O, danima nisam ništa imala, ni sjenu sjene, nikakvih testnih linija. Onda se pojavila tri dana za redom takva svijetla i još jedna malo tamnija, ali nijednom lh pik,iako su bili plodni dani. E, sad ono što je meni čudno, prije svega 3 dana isto sam tako umočila trakicu i ništa nije bilo, a jučer se eto vidlo. Zato sam se iznenadila. Test ću radit 30.ako do tad ne dođe M.
Jutro cure.. Pratim vas i čitam ali sam jednostavno trebala mali predah od pisanja nakon svoje jako željene a na kraju biokemijske trudnoće..
Ovako stvari stoje :) Nakon biokemijske smo pauzirali jedan mjesec i odlučili ponovo krenuti na posao :) :) mjesečnicu (ne)očekujem 30.09. Preostaje mi čekanje.. Od simptoma-hm… Ne znam, kao da su mi cicke otečene ali ne bole i stalno su mi bradavice izbočene, povremeno imam probadanja kao da ću procuriti.. I još samo jedan simptom onako znakovit - želudac mi se okreće na spomen određene hrane ( npr. prije sam na netu čitala nešto o piletini koju obožavam i odmah sam morala zatvoriti stranicu da se ne ispovraćam).. Ne znam, voljela bih ugledati plusić više nego išta.. Ali sam odlučila, poučena prošlim iskustvom, ne raditi test dok mi stvari ne zakasne barem 5 dana..
Žao mi je zbog biokemijske trudnoće :(
Koji su simptomi? Prijateljica mi je rekla da ona praktički nije imala simptome kad je imala biokemijsku...
Držimo fige za jedan veliki ++++

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji