Bella gledaj na to ovako, ako bude + bit ces presretna, i mi s tobom. Ako ne bude, trebas vidjet zasto ti kasni da se mozete bacit na posao ponovno cim prije! Ninochka test je dobra odluka i za tebe i za nas hahaha ne zamjeri, volim se zezat, i slazem se s tobom ovaj forum je pun pogodak! Ja ne pisem dugo ali citam i sve ste super! Ajde vas dvije test ujutro zajedno!!!!
Ma znam....al nekako uvijek mi M dodje na vrijeme, nikad nikakvih problema i sad ako bude negativan tek cu se onda misliti koji je sad problem, pa kod ginica i jos 100 stvari, a uz posao koji radim mislim da cu sama sebe nekad sresti na ulazu u zgradu koji je to tempo😂😂.....
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Bella gledaj na to ovako, ako bude + bit ces presretna, i mi s tobom. Ako ne bude, trebas vidjet zasto ti kasni da se mozete bacit na posao ponovno cim prije! Ninochka test je dobra odluka i za tebe i za nas hahaha ne zamjeri, volim se zezat, i slazem se s tobom ovaj forum je pun pogodak! Ja ne pisem dugo ali citam i sve ste super! Ajde vas dvije test ujutro zajedno!!!!
Hahaha samo ti zezaj, kad ja i Bella sutra otvorimo forum s pozitivom, da vidiš onda
Ninochka, da zakažemo sastanak ujutro u 10 na klokanici? I samo pozitiva (u svakom smislu) hahahah
i zauvijek znaj to!!!
Eto tako i napravite, zajedno test ujutro i to je to! Pozitiva mora ostati u svakom slucaju! Trebati ce i meni za koji dan!!!!!
Ninochka, da zakažemo sastanak ujutro u 10 na klokanici? I samo pozitiva (u svakom smislu) hahahah
S obzirom da ovu noć neću moći spavati normalno jer ću samo čekati jutro, može sastanak i u 6h hahaha! A pozitiva će biti bez obzira na rezultate testa, to svakako
Nego imam pitanje... Jel to dobra opcija da kupim gravignost mini za testiranje? Sad čitam da ima i neki koji pokazuje 4 dana prije izostanka M. Pošto ja neznam točno u dan kad bi mi trebala kasniti, možda da uzmem taj drugi? Ili je to svejedno?
A na svakom pise da se moze koristit i prije M...al nezz koliko je to pouzdano...
i zauvijek znaj to!!!
Gravignost Mini kao i svi ostali testovi ocitavaju betu od 25 ml / U, i manje, jer je meni ocitao betu od 15.
Gravnignost Mini je dosta pouzdan ! Clearblue onaj obican nije, digitalni je !
Svi se mogu koristiti i prije izostanka M.
Ali Ninochka, tebi mozda i bude negativan sad ako ga napravis posto ni ne znas kad ti je O bila.
Znaci u urednom skolskom 28 dnevnom ciklusuc kad se smatra da je O 14 dc, test se moze raditi vec i 24 dc, znaci 4 dana prije....jer se najcesce vec implantacija tad dogodila i moze vec pokazati....
Ili ako znate tocno kad je O bila, onda se test moze raditi i prije, najbolje 12 dpo.
Sortiraj odgovore
Najstariji