..ja piskila! Evo neznam, ja vidim sjenu al mozda od prevelike zelje!
Pokusavam slikat al kad slikam, tad ju ni ja ne vidim....imam jos jednu trakicu pa cu ponovit sutra/prekosutra ak vjestica ne dode!
Wauuuu !
Koji test si radila??

ma uzela onaj u dm-u! Nisam bas citala da ih je ko isprobavao, koliko su vjerodostojni, al evo.. vidjeti cemo kroz par dana! Nadam se da nisam luda i da sam ju stvarno vidjela!

ma uzela onaj u dm-u! Nisam bas citala da ih je ko isprobavao, koliko su vjerodostojni, al evo.. vidjeti cemo kroz par dana! Nadam se da nisam luda i da sam ju stvarno vidjela!
Taj ti je isto pouzdan !
Ako se pojavila sjena, to je to ! Ne moze biti lazno poz.!!!
Sretnooo daljeee

Dakle meni su ti testovi bili negativni dok je clearblue s plusicem u istoj sekundi pokazao + i digitalni clearblue pokazao 1-2tj trudnoce.
Ja sam bila koristila jedan iz dm-a i na njemu je pisalo da ta testna linija mora biti dosta tamna, a meni je bila svijetla i kod njega je to negativan rezultat (pokazalo se točno:).

Da, taj sam uzela! Ma daj?? a jbt..a budem vidjela, ionak se jos ne veselim nicemu, nek prode jos par dana pa cu ponovit i sa drugom trakicom, a ak M jos nece biti uzet cu neki bolji u ljekarni!

A onaj sa srčekom mi je pokazivao crticu koju sam samo ja vidjela... hahaha. To kad kreneš čitat da clerblue s + daje lažno pozitivne testove pa odeš u Dm i kupiš sve što nudi
A šogorici su oba bila neispravna...nije bilo kontrolne linije. Tako da ako haluciniraš crticu mislim da si trudna!
Ma kupi test u ljekarni i mirna si:)) Ja sam odlučila još pričekati s testom jer nekako se ne želim još razočarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji