Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    25. Rujan 2017. 13:33

Da, taj sam uzela! Ma daj?? a jbt..a budem vidjela, ionak se jos ne veselim nicemu, nek prode jos par dana pa cu ponovit i sa drugom trakicom, a ak M jos nece biti uzet cu neki bolji u ljekarni! 

ikyri
    25. Rujan 2017. 13:34

A onaj sa srčekom mi je pokazivao crticu koju sam samo ja vidjela... hahaha. To kad kreneš čitat da clerblue s + daje lažno pozitivne testove pa odeš u Dm i kupiš sve što nudi 

ikyri
    25. Rujan 2017. 13:40

A šogorici su oba bila neispravna...nije bilo kontrolne linije. Tako da ako haluciniraš crticu mislim da si trudna! 

Ninnach
    25. Rujan 2017. 14:14

Ma kupi test u ljekarni i mirna si:))  Ja sam odlučila još pričekati s testom jer nekako se ne želim još razočarati. 

mono1111
    25. Rujan 2017. 14:40

Meni je first sign ocitao i betu od 15, kad sam pratila nakon kiretaze pad bete....iduci dan sam ju vadila pa znam...
    Mislim da ne pise ako je svjetlija testna crtica da T nije u pitanju ! Ako se pojavila crtica, bilo kakva, i sjena neka to bi trebalo biti poz.
    Clearblue daje lazno poz.rezultate tako da taj nemoj kupiti....
    Ali po meni je First sign pouzdan, u mom slucaju !

Ninnach
    25. Rujan 2017. 15:13

Ja sam danas zvala za uputnice za vaditi hormone. Sutra prijepodne ih idem podići. Ono što me užasno iznerviralo je to što me sestra tako oprala jer eto ne može ona izdavati uputnice kao karte na gl. kolodvoru. Mislim koji je njihov problem?? Sjedi tamo, pije kavu po cijele dane i teško joj je stisnuti tipku da isprinta uputnice? Užas! Još me pitala jel sam to na internetu pronašla da trebam vaditi hormone? Bezobraznica! E sad, zanima me da li netko ima za preporučiti nekog normalnog ginekologa u Zg? Već neko vrijeme razmišljam o tome, a sad kad planiram trudnoću jednostavno ne želim da mi te živčane babe dižu tlak. 

Ana_Marija_2019
    25. Rujan 2017. 15:37

Ninochka, potpuno te razumijem. Meni je moja na jedvite jade bila dala uputnicu i to zato jer mi se bio poremetio ciklus. A inače za ništa ne da. Bila sam nedavno da pitam za savjet i neke pretrage s obzirom da za sada ne možemo zatrudniti i ništa mi nije htjela dati, isto me oprala da je ona završila medicinu i bla. Nisam se uopće usudila više pitati za ponovno hormone ni briseve, nisam dovoljno hrabra :D
    Pokušavam se prebaciti već duže vrijeme, ali ne mogu naći nekoga da prima i da sam čula dobre stvari :(

Honey
    25. Rujan 2017. 15:49

Kathryn drzim fige da je test pozitivan pozitivan! 

Ninochka koju si pomutnju napravila sa tim lh trakicama 😂 sto ti pade na pamet! Imam ti samo za preporucit u Samoboru u poliklinici Škvorc, i to je privat, nekad su radili sa hzzo, tu i ja idem privat uz svog redovnog i svi su divni, nema sestre koja ce ti dignut tlak, a mislim da tamo i dragi moze na spermiogram! A ovi ostali "državni" su ti na zalost svi isti. Jana dobro nam dosla nazad u raspravu, samo hrabro, bit ce nadam se sada sve u redu i slazem se s tobom i ja nakon zadnjeg razocarenja radim test tek nakon kasnjenja! Marina dobro dosla, test savjetujem isto da radis tek kad ti kasni M, a slazem se sa Mono, seksajte se svaka 2 dana, da proivodnja stigne izbacit kvalitetne!!! Svima koje ocekuju M krajem ovog mjeseca NE zelim da dode! Da sve imamo plusice! :) ja trebam dobit za 4 dana i trenutno su mi jedini simptomi sise i zatvor hahaha, al sam jos pozitivna 

Ana_Marija_2019
    25. Rujan 2017. 16:02

Ja sam se kontrolirala i nisam radila test čak ni kad mi je kasnila po tjedan dana, eto što je samokontrola hahaha
    Ali iskreno, nisam ni imala osjećaj da je nešto "drugačije" pa nisam ni mislila da bi mogao biti + (ili sam se bar tako tješila da se ne razočaram).
    Ovaj mjesec - svaki drugi dan pa što bude :D

Ninnach
    25. Rujan 2017. 16:03

Ako mi sutra bude nešto samo rekla tako ću je oprati da joj više ne padne na pamet. Baš sam raspoložena da se posvadim sa svima tamo. Vidjet ću da se sutra naručim i za pregled i na razgovor pa da čujem šta pametno mi imaju za reći. Reći ću i da pokušavamo više od god dana jer mi se neda čekati uzalud još bog zna koliko mjeseci. Čak sam razmišljala da idem u polikliniku Nola, tamo je super doktorica. Vidjet ću ako mi ova nebude htjela pomoći možda i odem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.