Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    23. Rujan 2017. 16:16

mono1111

Bulbi
    Neke pretrage sam vadila preko dnevne bolnice u Petrovoj, ona je spojena s Rebrom i te stvari su slali na Rebro, a nakon par dana sam isla u Vg jer sam tamo isla kod hematologa, pa mi.je napisala sto sce trebam napraviti, i.protein S i beta glikoprotein, i anti nuklearna….i ACL je bila na uputnici i automatski su mi sve izvadili….
    Tako da, da, radila sam duplo ACL i LAC.

A hvala ti.Evo dobila sam frišku informaciju da se sve navedeno može obaviti u Vinogradskoj tako da necu morat nahodavat na vise strana.Eto ako nekom zatreba.

mina04
    23. Rujan 2017. 18:44

Honey

Ninochka, da se nisi niti slucajno ispricavala!!!! Nemas ni kome a ni na cemu!!!! Jel te jos boli draga?! Bit ce, bit ce! Strpljenja i vjere! Uz tebe smo svi <3

Potpisujem! 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    23. Rujan 2017. 18:51

Ja u plodnim danima..danas me nesto jajnik bocka nadam se da je O..a muz dosao iz Austrije za vikend. Ako da Bog pa nam ovo bude dobitni ciklus..😊

panda102
    24. Rujan 2017. 10:06

Mene boli sve kao da cu dobit. Grudi i stomak. Stalno trcim vidjeti jel krenulo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nadam se da je to normalno. Jucer sam se i preforsirala sto se tice i hodanja i po kuci ali sad je bolje.  

Ninnach
    24. Rujan 2017. 10:14

Bokić svima! Evo kod mene se nešto dešava ali neznam što. Prekjučer sam primjetila smeđkasti iscjedak, onako jako malo i naravno čekam dr dan ujutro da dođe M. Ali evo sad je već dr dan otkad sam to primjetila i nema moje M. Čekat ću i dalje pa će se valjda pojaviti, tako da ništa od trudnoće ovaj mjesec za mene. Bila sam baš razočarana, znate već kako je, ali dobro kažem, doći će i moje vrijeme:) 

Ninnach
    24. Rujan 2017. 10:19

Da li netko zna gdje bi bilo dobro obaviti vađenje hormona privatno u Zg i koliko to dođe otprilike? Jer u ponedjeljak ću pokušati nabaviti uputnice da besplatno odem,  ali ako krene M i ne stignem dobiti uputnice, možda mislim si da odem privatno u neki labos? Jer znam da se vade 3-5dan i 21dan.

panda102
    24. Rujan 2017. 10:27

Ninocchka nece doci 😘😘😘

Ninnach
    24. Rujan 2017. 10:43

panda102

Ninocchka nece doci 😘😘😘

Hehe, ma neznam više hoće li ili neće, samo da ne moram opet piti duphaston kao prošli mjesec. 

mina04
    24. Rujan 2017. 10:56

Ninochka

Da li netko zna gdje bi bilo dobro obaviti vađenje hormona privatno u Zg i koliko to dođe otprilike? Jer u ponedjeljak ću pokušati nabaviti uputnice da besplatno odem, ali ako krene M i ne stignem dobiti uputnice, možda mislim si da odem privatno u neki labos? Jer znam da se vade 3-5dan i 21dan.

Ninnach
    24. Rujan 2017. 11:01

Super, puno si mi pomogla! Hvalaaaaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI