Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    24. Rujan 2017. 10:27

Ninocchka nece doci 😘😘😘

Ninnach
    24. Rujan 2017. 10:43

panda102

Ninocchka nece doci 😘😘😘

Hehe, ma neznam više hoće li ili neće, samo da ne moram opet piti duphaston kao prošli mjesec. 

mina04
    24. Rujan 2017. 10:56

Ninochka

Da li netko zna gdje bi bilo dobro obaviti vađenje hormona privatno u Zg i koliko to dođe otprilike? Jer u ponedjeljak ću pokušati nabaviti uputnice da besplatno odem, ali ako krene M i ne stignem dobiti uputnice, možda mislim si da odem privatno u neki labos? Jer znam da se vade 3-5dan i 21dan.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ninnach
    24. Rujan 2017. 11:01

Super, puno si mi pomogla! Hvalaaaaaa 

mono1111
    24. Rujan 2017. 12:21

Panda,
    Normalni su bolovi, ne brini.
    Ninockha,
    Mozda je implantacijsko ! Koji dc ti je??

Ana_Marija_2019
    24. Rujan 2017. 12:35

Ja sam išla vaditi hormone na Vuk Vrhovac i stvarno je bilo ok. Nazoveš 1. dan M i naruče te za par dana. Ako uspiješ dobiti uputnicu, odi tamo :)

Ninnach
    24. Rujan 2017. 12:41

mono1111

Panda,
    Normalni su bolovi, ne brini.
    Ninockha,
    Mozda je implantacijsko ! Koji dc ti je??

Ja stvarno neznam da li bi to moglo biti implantacijsko, iskreno sumnjam. Uglavnom, zadnja M je bila 26.8., onda O je trebala biti za 14 dana nakon toga ali se sluz pojavila s 5 dana zakašnjenja i trajalo je to sluzno razdoblje jedno 5 dana. E sad kad je točno bila O i je li uopće bila jer trakice nisu dobro pokazale.. Ja neznam. Ovaj cijeli mjesec mi je pun nagađanja, tako da nažalost ništa sigurno ne mogu reći. Čekam 30.pa ako do tad ne dođe, napravit ću test. 

Ninnach
    24. Rujan 2017. 12:44

Jessy2009

Ja sam išla vaditi hormone na Vuk Vrhovac i stvarno je bilo ok. Nazoveš 1. dan M i naruče te za par dana. Ako uspiješ dobiti uputnicu, odi tamo :)

Sutra zovem svoju gin. pa ću valjda uspijet na vrijeme doći do uputnica, ionako još čekam da M dođe. E onda idem i ja na Vuk Vrhovac. Treba vidjeti jel sve u redu, ovako mogu svaki mjesec čekati uzalud. 

mina04
    24. Rujan 2017. 15:42

Ninochka

Jessy2009

Sutra zovem svoju gin. pa ću valjda uspijet na vrijeme doći do uputnica, ionako još čekam da M dođe. E onda idem i ja na Vuk Vrhovac. Treba vidjeti jel sve u redu, ovako mogu svaki mjesec čekati uzalud.

Vadila sam i ja na Vuk Vrhovcu. Cak se nisam narucila jer ih nisam uspjela dobiti i ipak su me primili. Kao telefonski se narucuje.

All of God’s grace in one tiny face 💟

nena27
    24. Rujan 2017. 16:39

Ja dobila jučer naravno točna svaki mjesec na moju žalost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.