Ninocchka nece doci 😘😘😘
Hehe, ma neznam više hoće li ili neće, samo da ne moram opet piti duphaston kao prošli mjesec.
Da li netko zna gdje bi bilo dobro obaviti vađenje hormona privatno u Zg i koliko to dođe otprilike? Jer u ponedjeljak ću pokušati nabaviti uputnice da besplatno odem, ali ako krene M i ne stignem dobiti uputnice, možda mislim si da odem privatno u neki labos? Jer znam da se vade 3-5dan i 21dan.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Panda,
Normalni su bolovi, ne brini.
Ninockha,
Mozda je implantacijsko ! Koji dc ti je??
Ja sam išla vaditi hormone na Vuk Vrhovac i stvarno je bilo ok. Nazoveš 1. dan M i naruče te za par dana. Ako uspiješ dobiti uputnicu, odi tamo :)
Panda,
Normalni su bolovi, ne brini.
Ninockha,
Mozda je implantacijsko ! Koji dc ti je??
Ja stvarno neznam da li bi to moglo biti implantacijsko, iskreno sumnjam. Uglavnom, zadnja M je bila 26.8., onda O je trebala biti za 14 dana nakon toga ali se sluz pojavila s 5 dana zakašnjenja i trajalo je to sluzno razdoblje jedno 5 dana. E sad kad je točno bila O i je li uopće bila jer trakice nisu dobro pokazale.. Ja neznam. Ovaj cijeli mjesec mi je pun nagađanja, tako da nažalost ništa sigurno ne mogu reći. Čekam 30.pa ako do tad ne dođe, napravit ću test.
Ja sam išla vaditi hormone na Vuk Vrhovac i stvarno je bilo ok. Nazoveš 1. dan M i naruče te za par dana. Ako uspiješ dobiti uputnicu, odi tamo :)
Sutra zovem svoju gin. pa ću valjda uspijet na vrijeme doći do uputnica, ionako još čekam da M dođe. E onda idem i ja na Vuk Vrhovac. Treba vidjeti jel sve u redu, ovako mogu svaki mjesec čekati uzalud.
Sutra zovem svoju gin. pa ću valjda uspijet na vrijeme doći do uputnica, ionako još čekam da M dođe. E onda idem i ja na Vuk Vrhovac. Treba vidjeti jel sve u redu, ovako mogu svaki mjesec čekati uzalud.
Vadila sam i ja na Vuk Vrhovcu. Cak se nisam narucila jer ih nisam uspjela dobiti i ipak su me primili. Kao telefonski se narucuje.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji