Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyloading
    24. Rujan 2017. 20:51

Ninochka

Cure koje mjerite bazalnu… Znam da se ona mjeri uvijek i iskljucivo ujutro… Ali što to znači ako sam ja mjerila sad popodne i imam temp 37.2? I tako je već barem zadnjih tjedan dana. Je li to normalno u drugom dijelu ciklusa prije nego dođe M?

Ninochka kazu da 21. dana moze pasti ili i dalje ostati poviseno..odnosno ako od 21. pa prema kraju cikluda ostane tako 37 tada si gotovo sigurno trudna..ja ju mjerim i uvijek bi do sada pala iza 21 i nebi se vise dizala..i onda dan prije M jos dodatno padne..dobro je sto tad znas i da ona sigurno stize

Ninnach
    24. Rujan 2017. 21:13

mono1111

Ninochka

Cure, evo ja malo čitala.. Našla sam da može i ne mora značiti trudnoću. Imala sam jedan test koji sam napravila još prekjučer iz znatiželje, ali radila sam ga popodne i tad sam napravila i lh trakicu, oboje je bilo negativno. Dok eto danas se na lh trakici vidi ta testna linija. Možda sam onda test na trudnoću ipak radila prerano. Nemam više testova kod kuće i nekako bih najradije još pričekala do 30.kako sam i rekla pa da vidim hoće li se M pojaviti ili ne. E, baš je čudan taj moj ciklus, u svakom slučaju sve je moguće dok ne dođe vještica hehe

Kod lh testa je meni uvijek, ali uvijek bila vidljiva testna crtica, aamo sto je bila puno svjetlija nego kontotrolna….inace, Lh trakica moze biti poz.u T, tj.raste ali ne uvijek i kod kod svakoga na pocetku…meni je bio lh poz.u vrijeme kad sam radila test, ali je trakica bas bila poz.
    Slikaj lh pa posalji….

Ma kod mene nije testna uopće bila vidljiva i eto sad se pojavila, ali kažem nije kao kontrolna, svijetlija je. Pokušat ću i sutra napravit test pa da vidim hoće biti tamnija. Nisam do sad slala slike pa neznam kako to ide, moram proučiti. Čim skužim, šaljem. 

Ninnach
    24. Rujan 2017. 22:54
    Evo, to je ta lh trakica... Testna linija je svjetlija ali se vidi. Prekjučer se nije vidlo ništa. Da je barem test za trudnoću :)
    Evo, to je ta lh trakica... Testna linija je svjetlija ali se vidi. Prekjučer se nije vidlo ništa. Da je barem test za trudnoću :)
    mina04
    25. Rujan 2017. 07:38

Meni takva uvijek bude..i nikad nije tamnija..valjda ne ulovim pik 😣

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ninnach
    25. Rujan 2017. 08:03

Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje...danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi. 

mina04
    25. Rujan 2017. 09:40

Ninochka

Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi.

Nadam se da ju (M) neces docekati 😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ninnach
    25. Rujan 2017. 09:55

mina04

Ninochka

Ma ja sam se iznenadila jer meni se inače ne vidi baš ništa, ali vjerojatno to ništa ne znači. Čekam svoju M i dalje…danas zovem da dobijem uputnice za hormone. Pa kad dođe, da odem to izvaditi.

Nadam se da ju (M) neces docekati 😙

kathryn
    25. Rujan 2017. 09:57

meni danas 14.dan poslije O..trbuh me probada vec par dana, uglavno predvecer..jedva spavala kako me grudi bole..da barem ne dode..mislim da cu po test, cisto da prestanem razmisljati o tome..bar cu znati da ce doci! 

Ninnach
    25. Rujan 2017. 10:07

kathryn86

meni danas 14.dan poslije O..trbuh me probada vec par dana, uglavno predvecer..jedva spavala kako me grudi bole..da barem ne dode..mislim da cu po test, cisto da prestanem razmisljati o tome..bar cu znati da ce doci!

Mislim da se nekome smiješi plusić... sretnooo! 

Ana_Marija_2019
    25. Rujan 2017. 10:30

mina04

Meni takva uvijek bude..i nikad nije tamnija..valjda ne ulovim pik 😣

Meni isto uvijek bude ta svjetlija linija. Par dana prije O potamni, ali bude još malkice svjetlija od kontrolne, a onda kad je O bude baš jako tamna. Ja sam sad u iščekivanju te tamne linije :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.