Pozdrav drage djevojke/zene ja sam nova ovdje, radimo na bebi pa imam nekoliko pitanja za vas.. Zadnju menst.sam imala 9.9 do 15.9, ciklusi su mi 26 dana, sa bebom smo poceli 17.9 pa sve do 24.9 smo imali svaki dan odnose, menst iduca mi treba doci 5.10 , imali li sanse da sam ostala trudna, je li rano za neke simptome? Mlada sam, 21god pa mozda imaju neke iskusnije zenice koje znaju vise da mi kazuu nesto😊😇
I kad bi mogla napraviti test?😊
Marina,
OdgI sam ti na predhodnoj stranici...
Ako ti ciklusi traju 26 dana, O bi trebala biti onda 12 dc, znaci 12 dana poslije O bi mogla napraviti test...ili 14 dana nakon, znaci u vrijeme ocekivanje M.
Ninochka,
Meni ti testovi za T s ebaya uopce nisu bili pokazali, prosli put kad sam bila T ! Nemoj raditi te testove, za svaki slucaj, kupi u ljekarni ili Gravignost Mini ili neku testnu trakicu…kosta 15 kn i jako je tocan !
Marina,
Mozda odnose ne bi trebali imati svaki dan. Spermiji gube na kvaliteti i ne uspiju dozrijeti, automatski se smanjuje sansa za oplodnjom.
Uvijek mozes pratiti lh trakica O i imati ciljane odnose u vrijeme O….ili imati odnose svaka dva dana !
Ma daj, znači tako! Kupit ću ja test u ljekarni, ako ne dođe vještica. Još sitno brojim hehe
..ja piskila! Evo neznam, ja vidim sjenu al mozda od prevelike zelje!
Pokusavam slikat al kad slikam, tad ju ni ja ne vidim.. ..imam jos jednu trakicu pa cu ponovit sutra/prekosutra ak vjestica ne dode!
..ja piskila! Evo neznam, ja vidim sjenu al mozda od prevelike zelje!
Pokusavam slikat al kad slikam, tad ju ni ja ne vidim....imam jos jednu trakicu pa cu ponovit sutra/prekosutra ak vjestica ne dode!
Wauuuu !
Koji test si radila??
ma uzela onaj u dm-u! Nisam bas citala da ih je ko isprobavao, koliko su vjerodostojni, al evo.. vidjeti cemo kroz par dana! Nadam se da nisam luda i da sam ju stvarno vidjela!
ma uzela onaj u dm-u! Nisam bas citala da ih je ko isprobavao, koliko su vjerodostojni, al evo.. vidjeti cemo kroz par dana! Nadam se da nisam luda i da sam ju stvarno vidjela!
Taj ti je isto pouzdan !
Ako se pojavila sjena, to je to ! Ne moze biti lazno poz.!!!
Sretnooo daljeee
Dakle meni su ti testovi bili negativni dok je clearblue s plusicem u istoj sekundi pokazao + i digitalni clearblue pokazao 1-2tj trudnoce.
Ja sam bila koristila jedan iz dm-a i na njemu je pisalo da ta testna linija mora biti dosta tamna, a meni je bila svijetla i kod njega je to negativan rezultat (pokazalo se točno:).
Sortiraj odgovore
Najstariji