Ja dobila jučer naravno točna svaki mjesec na moju žalost
Žao mi je nena27, ja eto isto čekam svaki dan da me iznenadi... Prije samo neki mjesec bile su točne u dan. Odkad radimo na bebi, sve se poremetilo. Prošli mjesec sam morala čak i duphaston piti da uopće dođe. Ovaj mjesec pitam se šta me još čeka. Valjda naše bebe još nisu spremne hehe, ali doći će i to, tako da se ne bediraj!
Cure koje mjerite bazalnu... Znam da se ona mjeri uvijek i iskljucivo ujutro... Ali što to znači ako sam ja mjerila sad popodne i imam temp 37.2? I tako je već barem zadnjih tjedan dana. Je li to normalno u drugom dijelu ciklusa prije nego dođe M?
Meni je uvijek od O bila povišena i padne mi dan kad trebam dobit
A znači tako to ide... Ajde, sad i to znam.
Cure, evo mene opet s pitanjem! Naime, išla sam sad onako bezveze umočiti onu svoju lh trakicu i pokazala mi se testna linija? Nije tamna kao kontrolna ali se baš vidi. Nije da mi se bliže plodni dani, već čekam da dobijem M ovih dana.. Da li netko zna što to znači?
Ninochka čitala sam kao da to znači moguću trudnoću zapravo. Al nemoj me uzeti za riječ to je samo što sam čitala. Neznam koliko je to točno . Al držim fige da je to to. 😊😊😊😊😍
Cure, evo ja malo čitala.. Našla sam da može i ne mora značiti trudnoću. Imala sam jedan test koji sam napravila još prekjučer iz znatiželje, ali radila sam ga popodne i tad sam napravila i lh trakicu, oboje je bilo negativno. Dok eto danas se na lh trakici vidi ta testna linija. Možda sam onda test na trudnoću ipak radila prerano. Nemam više testova kod kuće i nekako bih najradije još pričekala do 30.kako sam i rekla pa da vidim hoće li se M pojaviti ili ne. E, baš je čudan taj moj ciklus, u svakom slučaju sve je moguće dok ne dođe vještica hehe
Cure, evo ja malo čitala.. Našla sam da može i ne mora značiti trudnoću. Imala sam jedan test koji sam napravila još prekjučer iz znatiželje, ali radila sam ga popodne i tad sam napravila i lh trakicu, oboje je bilo negativno. Dok eto danas se na lh trakici vidi ta testna linija. Možda sam onda test na trudnoću ipak radila prerano. Nemam više testova kod kuće i nekako bih najradije još pričekala do 30.kako sam i rekla pa da vidim hoće li se M pojaviti ili ne. E, baš je čudan taj moj ciklus, u svakom slučaju sve je moguće dok ne dođe vještica hehe
Kod lh testa je meni uvijek, ali uvijek bila vidljiva testna crtica, aamo sto je bila puno svjetlija nego kontotrolna....inace, Lh trakica moze biti poz.u T, tj.raste ali ne uvijek i kod kod svakoga na pocetku...meni je bio lh poz.u vrijeme kad sam radila test, ali je trakica bas bila poz.
Slikaj lh pa posalji....
Babyloading, a mozda nije pms?! Odbrojavam i ja, 7 dana do vjestice, al svejedno necu propustit metak treba odrzavat te spermice zivahnimahehe Nemoj se naprezat vidis da ti skodi, posalji dragog.
Jessy ne kukaj, duboko udahni i idemo!
Hahaha cuj bila bi licemjerna kad bi rekla da to nije ono sto bi voljela..❤ nego sto slazem se tobom u potpunosti..ne valja ih pustit da spavaju..😂😂😂 i ja 7 dana..pa da vidimo..☺ necu se vise naprezati haha
Sortiraj odgovore
Najstariji