Pozdrav svima.....panda čestitam...nadam se da ce biti i kod mene takva situacija....sutra je godišnica a vještice nema evo treći dan....samo što sam ja jucer jutro radila test i bio negativan...al tješim se da je bio neispravan test jer mi se kontrolni prozorčić očitao tek nakon što sam drugi put stavila test u urin...i to nekih 10ak sekundi....pa sam mislila napravit novi ujutro....naravno ako me vještica ne posjeti.....ima li itko sličnih iskustava?
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Pozdrav svima…..panda čestitam…nadam se da ce biti i kod mene takva situacija….sutra je godišnica a vještice nema evo treći dan….samo što sam ja jucer jutro radila test i bio negativan…al tješim se da je bio neispravan test jer mi se kontrolni prozorčić očitao tek nakon što sam drugi put stavila test u urin…i to nekih 10ak sekundi….pa sam mislila napravit novi ujutro….naravno ako me vještica ne posjeti…..ima li itko sličnih iskustava?
Bella,
Tu i tamo sam znala vidjeti tvoje postove, ali i ti si dugo ovdje na Klokanici, jelda??
Sigurno vise od godinu dana?? Koliko planirate vec??
Oko godinu dana planiramo...od prve bracne noći😀, a sutra godišnjica😆....nadam se da ćemo ja i mužek dobit najjjjj ljepši poklon
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Jao cure hahahah kako me nasmijete. Pozitiva samo 🤣🤣 ja sam isto odlucila da sutim barem dvijr sedmice i muza iznenadim poklonom za godisnjicu. Ako izdrzim i ako bude sve uredu. Iako mi se cini malo sebicno da sutim al ja sam takva…previse zatvorena i ne volim razocarenja. Pa da me jos drugi zale uffffff to ne volim nikako. Zelim vam mnogo uspjeha svima. Petra je kriva jer sam kupila trakice hahahaha 😘😘😘
Heheh Panda bas mi je drago pogotovo evo sto ja sad evo ovaj ciklus koji sam planirala udarno radit na bebi, dva dana prije ovulacije( inace opet je bila ravno na 14dc kao i prosli mjesec, osjetila jaku bol i trakica potvrdila) saznam da mi se otvara prilika za jako dobar posao pa nam nema druge nego par mjeseci prestati pokusavat, malo sam odsutna tu s foruma ali onda kad dodem me ovi vasi plusici posebno razvesele posto sam se priviknula na iscekivanje a sad ga nece biti pa onda pratim vasa i vibram za +!! Izgleda da se polako ispunjava ono sto sam rekla, prstat ce plusici ovaj mjesec, baba Vanga mi nije ravna😂😂😂
🤞🤞🤞🤞🤞🤞 svima i cekam s vama vase pluseke!! 😘😘😘😘
Bulbi
Neke pretrage sam vadila preko dnevne bolnice u Petrovoj, ona je spojena s Rebrom i te stvari su slali na Rebro, a nakon par dana sam isla u Vg jer sam tamo isla kod hematologa, pa mi.je napisala sto sce trebam napraviti, i.protein S i beta glikoprotein, i anti nuklearna….i ACL je bila na uputnici i automatski su mi sve izvadili….
Tako da, da, radila sam duplo ACL i LAC.
A hvala ti.Evo dobila sam frišku informaciju da se sve navedeno može obaviti u Vinogradskoj tako da necu morat nahodavat na vise strana.Eto ako nekom zatreba.
Ninochka, da se nisi niti slucajno ispricavala!!!! Nemas ni kome a ni na cemu!!!! Jel te jos boli draga?! Bit ce, bit ce! Strpljenja i vjere! Uz tebe smo svi <3
Potpisujem! 💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja u plodnim danima..danas me nesto jajnik bocka nadam se da je O..a muz dosao iz Austrije za vikend. Ako da Bog pa nam ovo bude dobitni ciklus..😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mene boli sve kao da cu dobit. Grudi i stomak. Stalno trcim vidjeti jel krenulo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Nadam se da je to normalno. Jucer sam se i preforsirala sto se tice i hodanja i po kuci ali sad je bolje.
Bokić svima! Evo kod mene se nešto dešava ali neznam što. Prekjučer sam primjetila smeđkasti iscjedak, onako jako malo i naravno čekam dr dan ujutro da dođe M. Ali evo sad je već dr dan otkad sam to primjetila i nema moje M. Čekat ću i dalje pa će se valjda pojaviti, tako da ništa od trudnoće ovaj mjesec za mene. Bila sam baš razočarana, znate već kako je, ali dobro kažem, doći će i moje vrijeme:)
Da li netko zna gdje bi bilo dobro obaviti vađenje hormona privatno u Zg i koliko to dođe otprilike? Jer u ponedjeljak ću pokušati nabaviti uputnice da besplatno odem, ali ako krene M i ne stignem dobiti uputnice, možda mislim si da odem privatno u neki labos? Jer znam da se vade 3-5dan i 21dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji