Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    25. Rujan 2017. 16:08

Honey, vidiš ti šta sam ja prouzrokovala! Cure već vide da se hvatam za slamku haha, dobro izdržavate samnom, svaka vam čast. Ja već samu sebe i uvjerila i razuvjerila sto puta hahaha, inače moja trakica je danas još malo tamnija nego jučer..  Ok, znam, moram prestati s tim nevaljalim trakicama!ajde, barem nam nije dosadno:)) 

Ana_Marija_2019
    25. Rujan 2017. 16:09

Ninochka

Ako mi sutra bude nešto samo rekla tako ću je oprati da joj više ne padne na pamet. Baš sam raspoložena da se posvadim sa svima tamo. Vidjet ću da se sutra naručim i za pregled i na razgovor pa da čujem šta pametno mi imaju za reći. Reći ću i da pokušavamo više od god dana jer mi se neda čekati uzalud još bog zna koliko mjeseci. Čak sam razmišljala da idem u polikliniku Nola, tamo je super doktorica. Vidjet ću ako mi ova nebude htjela pomoći možda i odem.

Ja sam rekla da pokušavamo 10 mjeseci (što je istina i eto, skoro smo dosegli tu magičnu brojku od godinu dana) pa svejedno nije imalo efekta, rekla mi je da krivo sve radimo i da mi to neće računati pod 'pokušavanje'. Tragikomedija hahaha

Ninnach
    25. Rujan 2017. 16:16

Jessy2009

Ninochka

Ako mi sutra bude nešto samo rekla tako ću je oprati da joj više ne padne na pamet. Baš sam raspoložena da se posvadim sa svima tamo. Vidjet ću da se sutra naručim i za pregled i na razgovor pa da čujem šta pametno mi imaju za reći. Reći ću i da pokušavamo više od god dana jer mi se neda čekati uzalud još bog zna koliko mjeseci. Čak sam razmišljala da idem u polikliniku Nola, tamo je super doktorica. Vidjet ću ako mi ova nebude htjela pomoći možda i odem.

Ja sam rekla da pokušavamo 10 mjeseci (što je istina i eto, skoro smo dosegli tu magičnu brojku od godinu dana) pa svejedno nije imalo efekta, rekla mi je da krivo sve radimo i da mi to neće računati pod 'pokušavanje'. Tragikomedija hahaha

Pa ja bi joj rekla nek mi ona detaljno objasni onda kako se to radi na "pravi" način! Koji je njen problem pitam se? Svašta. Uh, baš sam danas nabrijana za raspravu haha,  Nisam ja ovoj dala da me otkanta, baš sam tražila uputnice i nisam se dala, i eto sutra po njih, hehe

Honey
    25. Rujan 2017. 16:32

Jessy to sta tvoja kaze je za pisat, bas je luda baba! Trazi zamjenu i onda reci da vec 2 godine radite, mislim uopce je glupo da ne mozemo dobit pretrage na zahtjev pa bi trebali lagati, a mi to sve placamo! Uzas. Ninochka samo ostro dalje !!! Hehe 

panda102
    25. Rujan 2017. 16:38

Jessy mozda ne znate kako se to radi hahahhh e Boze dragi hahahahah meni je moja rekla samooo od marta. Onda sam se smirila hhah kad se skontam i nije tako strasno. Ja cu svoju sutra zvat. Ovdje se na prvi pregled ide izmedju 8.i10. tedna ko ce to docekati. Ninochka daj uradi test, posalji mi adresu ja cu ti ga poslati po posti hhahhh

Honey
    25. Rujan 2017. 16:54

Haha panda, ova ti je dobra, hehe! Kako ide zavjet sutnje? Nije suprug skuzio vec? Ne kuzim zasto tako dugo cekaju sa tim pregledom..

Ninnach
    25. Rujan 2017. 17:01

panda102

Jessy mozda ne znate kako se to radi hahahhh e Boze dragi hahahahah meni je moja rekla samooo od marta. Onda sam se smirila hhah kad se skontam i nije tako strasno. Ja cu svoju sutra zvat. Ovdje se na prvi pregled ide izmedju 8.i10. tedna ko ce to docekati. Ninochka daj uradi test, posalji mi adresu ja cu ti ga poslati po posti hhahhh

Baš si me nasmijala!  joj, da znaš strah me onog razočarenja,  kad ugledaš onu bjelinu na testu.. Nekako si mislim da prije 30.nebi trebala raditi test jer mislim da je još rano. Kao ako mi je O npr bila 13.9.još mi je rano... A neznam jel i kad je bila... Ajde, možda ujutro napravim onaj gravignost,pa ako bude negativan, ponovim opet 30.9.  Već se vidim, kad napravim test doći će vještica! Ajd i to je bolje nego da opet pijem duphaston! 

Ninnach
    25. Rujan 2017. 17:05

Cure, samo da vam kažem, iako se znamo ovako samo virtualno... Baš ste mi drage i stalno visim tu, što se i primjeti, već sam i muža zanemarila... Hahaha, stalno pita šta kažu cure s klokanice haha... Uglavnom, bez obzira na pluseve i minuse, drago mi je da sam se ovdje prijavila na ovaj forum, ljepše je tako čekati trudnoću

bella1234
    25. Rujan 2017. 17:07

Curkeee....evo peti dan vještice nemaaaaa.....al mene strah napravit test, jer sam radila test prvi dan kašnjenja (clearblue) i bio negativan al mi se kontrolni prozorcic ocitao tek nakon sto sam drugi put stavila test u urin pa sama nezz jel bio ispravan....uglavnom kupila sam test ima dva dana opet (first sign) i nadala se da cu muzu dati najbolji poklon jucer za godisnjicu braka, al stvarno nisam imala hrabrosti ga napravit...toliko me strah tog minusa...joj koji sam ja psihaš postala da se bojim komadića plastike 😣😣😣😂😂🙈🙈🙈

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Ninnach
    25. Rujan 2017. 17:25

Taj clearblue svima nešto zakazuje. Evo ja sam poslala mm da večeras kupi gravignost, mononti si rekla da je taj dobar? I ujutro ću vidjet šta kaže. Bella, ne boj se, znam da je užasno to razočarenje ali ovako biti u neizvjesnosti isto nema smisla. Zato ja odlučila sutra vidjeti, pa ponoviti 30.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.