Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    22. Rujan 2017. 15:59

mono1111

Bulbi91

Pozdrav cure!
    Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.
    U Petrovoj 3 su mi rekli da rade MTHFR,PAI 1 ,PROTEIN C i koagulogram.
    Jel znate gdje mogu obaviti ostatak preko uputnice?

LAC, ACL Rebro !
    Protein S moras pitati na Rebru da li imaju reagensa, trebala bi Vinogradska imati !!

Hvala ti punoo!
    Dr.koji mi je radio hsc nakon spontanog trazio je hvala Bogu sve te pretrage,soc.gin nije bilo drago al rekao je dat mi uputnice samo nek si istrazim di sto mogu obavit.Spasila si me.Kontaktirat cu ih jos da si obavimsve to u miru.

Honey
    22. Rujan 2017. 17:33

Cure petak je...dan za metak! 😜❤ Sreeeetnoooo 

mono1111
    22. Rujan 2017. 18:44

Bulbi91

mono1111

Bulbi91

Pozdrav cure!
    Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.

LAC, ACL Rebro !
    Protein S moras pitati na Rebru da li imaju reagensa, trebala bi Vinogradska imati !!

Hvala ti punoo!
    Dr.koji mi je radio hsc nakon spontanog trazio je hvala Bogu sve te pretrage,soc.gin nije bilo drago al rekao je dat mi uputnice samo nek si istrazim di sto mogu obavit.Spasila si me.Kontaktirat cu ih jos da si obavimsve to u miru.

Bulbi,
    Na Rebro se moras naruciti mislim.
    Mislim rade ti LAC I ACL i u Vinogradskoj, pa ako tamo rade i Protein S mozes i tamo uzvaditi.
    Ali samo da napomenem, drukcije su ref.vrijednosti ACL u Vg nego na Rebru. Zanimljivo je da u razmaku od par dana sam vadila na oba dva mjesta...u Vg mi je nalaz dosao uredan, a na Rebru ( tj.u Petrovoj ) mi.je nalaz dosao slabo pozitivan, sto mi je svakako odgovaralo jer i na temelju tog slabo poz.nalaza sam prvenstveno dobila i heparin u T. Mislim dobila bi ga vjerovatno i na temelju onih genet.mutacija i spontanih, ali opet...nekako ovo je onda bas kao opravdano ! Naravno, da nikome nalaz iz Vg nisam ni pokazala, haha !
    Tako da, mozda radje da ti se nesto nadje pa da bar preventivno dobijes terapiju, nego radi drukcijih ref.vrijednosti nalaz ispadne ok i kazu da nije nista potrebno, a mozda je stvarno do toga...

• babyloading
    22. Rujan 2017. 19:26

Honey GO GO!❤❤❤ neke odbrojavamo..a joooj dok sam otisla do trgovine i nazad do kuce morala sam presvuci majicu jer je bila mokra..ubit ce me ove valunge..😩
    A kako me pere PMS pa sam svasta nesto pojela morala sam leci i raskomotiti se koliko mi je doslo zlo..jao jos mi je..😟

Honey
    22. Rujan 2017. 20:30

Babyloading, a mozda nije pms?! Odbrojavam i ja, 7 dana do vjestice, al svejedno necu propustit metak treba odrzavat te spermice zivahnima  hehe Nemoj se naprezat vidis da ti skodi, posalji dragog. 
    Jessy ne kukaj, duboko udahni i idemo! 

Bulbi91
    22. Rujan 2017. 20:59

mono1111

Bulbi91

mono1111

Bulbi91

Pozdrav cure!

LAC, ACL Rebro !

Hvala ti punoo!

Bulbi,
    Na Rebro se moras naruciti mislim.
    Mislim rade ti LAC I ACL i u Vinogradskoj, pa ako tamo rade i Protein S mozes i tamo uzvaditi.
    Ali samo da napomenem, drukcije su ref.vrijednosti ACL u Vg nego na Rebru. Zanimljivo je da u razmaku od par dana sam vadila na oba dva mjesta…u Vg mi je nalaz dosao uredan, a na Rebru ( tj.u Petrovoj ) mi.je nalaz dosao slabo pozitivan, sto mi je svakako odgovaralo jer i na temelju tog slabo poz.nalaza sam prvenstveno dobila i heparin u T. Mislim dobila bi ga vjerovatno i na temelju onih genet.mutacija i spontanih, ali opet…nekako ovo je onda bas kao opravdano ! Naravno, da nikome nalaz iz Vg nisam ni pokazala, haha !
    Tako da, mozda radje da ti se nesto nadje pa da bar preventivno dobijes terapiju, nego radi drukcijih ref.vrijednosti nalaz ispadne ok i kazu da nije nista potrebno, a mozda je stvarno do toga…

Hvala ti puno.Dobro je to znati.A cek znaci ti si duplo vadila nalaze ili?

panda102
    22. Rujan 2017. 21:49

Jao cure hahahah kako me nasmijete. Pozitiva samo 🤣🤣 ja sam isto odlucila da sutim barem dvijr sedmice i muza iznenadim poklonom za godisnjicu. Ako izdrzim i ako bude sve uredu. Iako mi se cini malo sebicno da sutim al ja sam takva...previse zatvorena i ne volim razocarenja. Pa da me jos drugi zale uffffff to ne volim nikako. Zelim vam mnogo uspjeha svima. Petra je kriva jer sam kupila trakice hahahaha 😘😘😘

mono1111
    22. Rujan 2017. 22:35

Bulbi 
    Neke pretrage sam vadila preko dnevne bolnice u Petrovoj, ona je spojena s Rebrom i te stvari su slali na Rebro, a nakon par dana sam isla u Vg jer sam tamo isla kod hematologa, pa mi.je napisala sto sce trebam napraviti, i.protein S i beta glikoprotein, i anti nuklearna....i ACL je bila na uputnici i automatski su mi sve izvadili....
    Tako da, da, radila sam duplo ACL i LAC.

Honey
    22. Rujan 2017. 23:37

Panda, hvala i tebi sretno dalje sa trudnocom i da izdrzis ova dva tjedna u sutnji! Eto ostani s nama, mi cemo te podrzati :) i uveseljavat dalje! Nije lose cuvat vijest malo ljubomorno za sebe, ipak mi tu zene najvise prozivljavamo! Kupit cu i ja sebi trakice, mozda mi prije dodu lijepe vijesti, hehe 

Tinchy_07
    23. Rujan 2017. 10:03

panda102

Jao cure hahahah kako me nasmijete. Pozitiva samo 🤣🤣 ja sam isto odlucila da sutim barem dvijr sedmice i muza iznenadim poklonom za godisnjicu. Ako izdrzim i ako bude sve uredu. Iako mi se cini malo sebicno da sutim al ja sam takva…previse zatvorena i ne volim razocarenja. Pa da me jos drugi zale uffffff to ne volim nikako. Zelim vam mnogo uspjeha svima. Petra je kriva jer sam kupila trakice hahahaha 😘😘😘

Samo oprez da muz ne dodje na forum
    To ce mu definitivno bit najljepsi moguci poklon! 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.