babyloading potpisujem ovo što kažeš . Ninochka nemoj tako misliti, ni ti ,ni itko drugi ,nitko nikoga ne zamara , zato smo tu sve da pomognemo jedne drugima... gdje bi inače razmijenile iskustva i pojadale se nego tu
lakše je.. zajedno smo u tome.

Super ste cure, baš... Super! Istina je, ljepše je kad se imaš kome obratiti i podijeliti iskustva!
Mono dali se situacija kod tebe smirila? Kada si isla na zadnji pregled?
Ninochka slažem se s curama, svi se mi tu malo jadamo i povjeravamo, nema ispričavanja! :)
Inače, ja sam jedan mjesec bila 100% sigurna da sam trudna, osjetila sam sve moguće simptome i na kraju kad sam shvatila da nisam su se i simptomi povukli pa sam zaključila da je kod mene to stvar psihe. Umislit ću cijelu trudnoću :D
Koliko vi već pokušavate cure? Sorry ako ste već rekle...
Ja baš primjećujem da sam totalno klonula, izmorilo me to silno iščekivanje i nadanje pa razočaranje. Sad bi mi uskoro trebali biti plodni dani i to me više deprimira nego vještica... Dođe mi da ih potpuno preskočim jer onda ću bar znati na čemu sam. Je li netko spomenuo opuštenost?? Nema toga više.... hahaha

Mono dali se situacija kod tebe smirila? Kada si isla na zadnji pregled?
Smirila se valjda ! Ne krvarim vise, tj.vec skoro dva tjedna je proslo od zadnjeg krvarenja, na uzv sam bila u pon, jer me panika neka uhvatila i imala sam neke bolove i sve je bilo ok !
Idem sad opet u srijedu, pa onda opet u uto privatno !
Cure,
Sto se tice simptoma, ja skoro nikakve u biti nisam imala dok nisam test napravila, ni kod prirodne T ni kod IVF T....stvarno je moguce da umislite simptome..
Evo primjer....sto psiha radi.
Znaci ovu T sam od pocetka krvarila, svakih par dana i svaki put bi trcala na hitnu naravno...i tad kad bi prokrvarila bila bi uvjerena da je gotovo, znaci sve ali bas sve simptome bi izgubila, ni cicke me nisu boljele ni ista...i naravno, kad bi mi rekli da je sve ok meni bi se svi simptomi vratili....eto toliko o psihi !

Hahaha pa ta psiha je cudo..bas sam te mislila pitati o tvojim simptomima kad ono nista..
Idemo dalje u nove pobjede!❤😍
Pozdrav cure!
Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.
U Petrovoj 3 su mi rekli da rade MTHFR,PAI 1 ,PROTEIN C i koagulogram.
Jel znate gdje mogu obaviti ostatak preko uputnice?
LAC, ACL Rebro !
Protein S moras pitati na Rebru da li imaju reagensa, trebala bi Vinogradska imati !!
Hvala ti punoo!
Dr.koji mi je radio hsc nakon spontanog trazio je hvala Bogu sve te pretrage,soc.gin nije bilo drago al rekao je dat mi uputnice samo nek si istrazim di sto mogu obavit.Spasila si me.Kontaktirat cu ih jos da si obavimsve to u miru.

Pozdrav cure!
Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.
U Petrovoj 3 su mi rekli da rade MTHFR,PAI 1 ,PROTEIN C i koagulogram.
Jel znate gdje mogu obaviti ostatak preko uputnice?
LAC, ACL Rebro !
Protein S moras pitati na Rebru da li imaju reagensa, trebala bi Vinogradska imati !!
Hvala ti punoo!
Dr.koji mi je radio hsc nakon spontanog trazio je hvala Bogu sve te pretrage,soc.gin nije bilo drago al rekao je dat mi uputnice samo nek si istrazim di sto mogu obavit.Spasila si me.Kontaktirat cu ih jos da si obavimsve to u miru.
Bulbi,
Na Rebro se moras naruciti mislim.
Mislim rade ti LAC I ACL i u Vinogradskoj, pa ako tamo rade i Protein S mozes i tamo uzvaditi.
Ali samo da napomenem, drukcije su ref.vrijednosti ACL u Vg nego na Rebru. Zanimljivo je da u razmaku od par dana sam vadila na oba dva mjesta...u Vg mi je nalaz dosao uredan, a na Rebru ( tj.u Petrovoj ) mi.je nalaz dosao slabo pozitivan, sto mi je svakako odgovaralo jer i na temelju tog slabo poz.nalaza sam prvenstveno dobila i heparin u T. Mislim dobila bi ga vjerovatno i na temelju onih genet.mutacija i spontanih, ali opet...nekako ovo je onda bas kao opravdano ! Naravno, da nikome nalaz iz Vg nisam ni pokazala, haha !
Tako da, mozda radje da ti se nesto nadje pa da bar preventivno dobijes terapiju, nego radi drukcijih ref.vrijednosti nalaz ispadne ok i kazu da nije nista potrebno, a mozda je stvarno do toga...

Honey GO GO!❤❤❤ neke odbrojavamo..a joooj dok sam otisla do trgovine i nazad do kuce morala sam presvuci majicu jer je bila mokra..ubit ce me ove valunge..😩
A kako me pere PMS pa sam svasta nesto pojela morala sam leci i raskomotiti se koliko mi je doslo zlo..jao jos mi je..😟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji