Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    22. Rujan 2017. 14:07

Bulbi91

Pozdrav cure!
    Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.
    U Petrovoj 3 su mi rekli da rade MTHFR,PAI 1 ,PROTEIN C i koagulogram.
    Jel znate gdje mogu obaviti ostatak preko uputnice?

LAC, ACL Rebro !
    Protein S moras pitati na Rebru da li imaju reagensa, trebala bi Vinogradska imati !!

• babyloading
    22. Rujan 2017. 14:09

Panda  OMG cestitkeeeee😍😍😍😍❤❤❤ divno je znati da nastaju plusici to i nas sve ostale veseli..nadamo se da cemo i mi ostale skoro..

Hvala ostale cure na podrsci..tko zna sto se događa evo vidjet cemo..al nekako sam ovaj mj puno opustenija..prosli me je bas iscrpio..bas sam bila uvjerena..ufff..bolje sam ovaj..opustit cu se..popijem i kavicu prosli mj nisam..popijem i casu vina s muzem prosli nisam..nekako mi je ovako opustenije..kazem prosli ciklus sam bila bas malo previse stroga prema sebi i puno ocekivala..i negativno opet..pa idemo ovako..pa cemo vidjeti..❤❤❤

Ninnach
    22. Rujan 2017. 14:16

babyloading

Ninochka mene isto pere u glavi da ako ne bude trudnoca da cu ici ginekologici..jedan cudan i nelagodan osjecaj..dns ga puno manje osjecam nego jucer..i ostalih dana..a tek kod mene temp..bas ga varira u jednom trenu osjecam da gorim a onda se smirim dok sjedim tipa i osjecaj kao da sam pothlađena..grudi nista..to vec odavno ne osjecam ni u pms-u ..prije su uvijek bile bolnije al sad vec duze ne..tako da se ja uvijek hvatam na neke druge simptome jer po grudima necu nikako ni posumnjati😂
    Al drzi se draga..pa cemo vidjeti sto je i sto se događa..

Babyloading, to ti je i kod mene... U jednom trenu mi je vruće, a u drugom se smrzavam. Jest da mi na poslu nije idealna temperatura, toplana još nije uključila grijanje hehe pa to pripisujem tome... Ali ono, totalno te kužim. Ja svakako krećem s pretragama idući mjesec, no nećemo unaprijed zaključivati, eto gdje je mene to odvelo:) Ovo što kažeš za grudi... Da se po tome sudi, ja nikad nebi bila trudna... Bog zna kad sam ih zadnji put osjetila hehe.... Dočekati ćemo i mi svoj red! :)) 

• babyloading
    22. Rujan 2017. 14:28

Ninochka joj al sta nije puno lakse kad znas da te netko razumije..drago mi je da si samnom u svemu ovome .pa kakogod..al dobro i vani se temp spustila nismo vise na 40 C..jesen je tu..hahaha grudi cemo onda ignore..idemo mi dalje onda..

Lunaa
    22. Rujan 2017. 14:46

babyloading potpisujem ovo što kažeš . Ninochka nemoj tako misliti, ni ti ,ni itko drugi ,nitko nikoga ne zamara , zato smo tu sve da pomognemo jedne drugima... gdje bi inače razmijenile iskustva i pojadale se  nego tu  lakše je.. zajedno smo u tome. 

Ninnach
    22. Rujan 2017. 14:51

Super ste cure, baš... Super! Istina je, ljepše je kad se imaš kome obratiti i podijeliti iskustva! 

• babyloading
    22. Rujan 2017. 14:57

Mono dali se situacija kod tebe smirila? Kada si isla na zadnji pregled?

Ana_Marija_2019
    22. Rujan 2017. 15:01

Ninochka slažem se s curama, svi se mi tu malo jadamo i povjeravamo, nema ispričavanja! :)
    Inače, ja sam jedan mjesec bila 100% sigurna da sam trudna, osjetila sam sve moguće simptome i na kraju kad sam shvatila da nisam su se i simptomi povukli pa sam zaključila da je kod mene to stvar psihe. Umislit ću cijelu trudnoću :D
    Koliko vi već pokušavate cure? Sorry ako ste već rekle...
    Ja baš primjećujem da sam totalno klonula, izmorilo me to silno iščekivanje i nadanje pa razočaranje. Sad bi mi uskoro trebali biti plodni dani i to me više deprimira nego vještica... Dođe mi da ih potpuno preskočim jer onda ću bar znati na čemu sam. Je li netko spomenuo opuštenost?? Nema toga više.... hahaha

mono1111
    22. Rujan 2017. 15:36

babyloading

Mono dali se situacija kod tebe smirila? Kada si isla na zadnji pregled?

Smirila se valjda ! Ne krvarim vise, tj.vec skoro dva tjedna je proslo od zadnjeg krvarenja, na uzv sam bila u pon, jer me panika neka uhvatila i imala sam neke bolove i sve je bilo ok !
    Idem sad opet u srijedu, pa onda opet u uto privatno !
    Cure, 
    Sto se tice simptoma, ja skoro nikakve u biti nisam imala dok nisam test napravila, ni kod prirodne T ni kod IVF T....stvarno je moguce da umislite simptome..
    Evo primjer....sto psiha radi.
    Znaci ovu T sam od pocetka krvarila, svakih par dana i svaki put bi trcala na hitnu naravno...i tad kad bi prokrvarila bila bi uvjerena da je gotovo, znaci sve ali bas sve simptome bi izgubila, ni cicke me nisu boljele ni ista...i naravno, kad bi mi rekli da je sve ok meni bi se svi simptomi vratili....eto toliko o psihi !

• babyloading
    22. Rujan 2017. 15:52

Hahaha pa ta psiha je cudo..bas sam te mislila pitati o tvojim simptomima kad ono nista..
    Idemo dalje u nove pobjede!❤😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.