Panda cestitam! 😇💛
Ostale curke sretno! 😙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Panda čestitam, sad sam tek skužila da nam je ciklus razlika u 1 dan, ja sam imala ovulaciju 09.09. sutra trebam dobiti grudi me baš bole i povećale su se ali boli me lagano i stomak, bilo bi lijepo ne dobiti pošto nam je za par dana godišnjica već bi imala spreman poklon :) ako Bog da
Cure koje ste u iščekivanju, nadamo se s vama :)
Imam osjećaj da sve osim mene trebate (ne)dobiti ovih dana haha
Pozdrav cure!
Molila bih pomoc oko obavljanja pretraga za trombofilliju u Zg.Trebala bih obaviti LAC,ACL,MTHFR,PAI 1,protein C ,S,koagulogram.
U Petrovoj 3 su mi rekli da rade MTHFR,PAI 1 ,PROTEIN C i koagulogram.
Jel znate gdje mogu obaviti ostatak preko uputnice?
Upravo sam shvatila da moji bolovi vrlo vjerojatno uopće nemaju veze s trudnoćom. Prerano su se pojavili da bi značili implantaciju. Istina je da mi je zadnja bila 25.8.i u normalnim okolnostima sad bi ispalo da kasni. Ali kako mi je kasnila i O., koja eto očito nije ni bila..., kasni sve. Inače s nikim ne pričam o svemu ovome pa sam zato ovdje pisala. Žao mi je što sam vas zamarala svojim problemima. Valjda ću drugi put pametnije. Test neću ni raditi, ionako treba doći za koji dan. Jako sam razočarana jer sam se stvarno ponadala. Sretno svima!
Ninochka, da se nisi niti slucajno ispricavala!!!! Nemas ni kome a ni na cemu!!!! Jel te jos boli draga?! Bit ce, bit ce! Strpljenja i vjere! Uz tebe smo svi <3
Ninochka mene isto pere u glavi da ako ne bude trudnoca da cu ici ginekologici..jedan cudan i nelagodan osjecaj..dns ga puno manje osjecam nego jucer..i ostalih dana..a tek kod mene temp..bas ga varira u jednom trenu osjecam da gorim a onda se smirim dok sjedim tipa i osjecaj kao da sam pothlađena..grudi nista..to vec odavno ne osjecam ni u pms-u ..prije su uvijek bile bolnije al sad vec duze ne..tako da se ja uvijek hvatam na neke druge simptome jer po grudima necu nikako ni posumnjati😂
Al drzi se draga..pa cemo vidjeti sto je i sto se događa..
Ninochka, da se nisi niti slucajno ispricavala!!!! Nemas ni kome a ni na cemu!!!! Jel te jos boli draga?! Bit ce, bit ce! Strpljenja i vjere! Uz tebe smo svi <3
Draga Honey, ma bilo mi nekako bed da sam s takvom sigurnošću pisala o mogućoj trudnoći, a kad ono sve sam očito krivo izračunala. Bole leđa, a trbuh nešto manje. Vjerujem da nije ništa strašno, ali ono prvi put sam se susrela s tim i naravno da sam svašta mislila. Ali dobro neka, jedno iskustvo više. Malo me poklopila depra, ali vjerujem da će sve biti baš onako kako treba! Do tad navijam za još puno, puno plusića ovdje. :)))))
Sortiraj odgovore
Najstariji