Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    21. Rujan 2017. 19:46

panda102

Nisam izdrzala. Sta kazete? Jel umisljam drugu crticu. Kasno je. Trebala sam cekati jutro….

Pandaaaaa, ako ti umišljaš onda i ja umišljam! Pa iz aviona se vidi! 

ikyri
    21. Rujan 2017. 19:48

panda102

Nisam izdrzala. Sta kazete? Jel umisljam drugu crticu. Kasno je. Trebala sam cekati jutro….

Ako je to test za trudnocu ...onda je pozitivan. Muž ti je bio u pravu. :)

Ninnach
    21. Rujan 2017. 19:57

Evo veselim se tvom pozitivnom testu kao da je moj,od srca čestitam! Koliko dugo ste pokušavali? 

panda102
    21. Rujan 2017. 19:58

Ujutro cu uraditi jos jedan. Sve me nesto strah. Od marta. Hvala nadam se da je uspjelo ovaj put. 

Honey
    21. Rujan 2017. 21:15

Aaaaa panda , cestitam, crtica je crtica! Vidi se slabo al je tu! A ja te danas pitam kako izdrzavas da ne napravis test, hehe ;) Koji si koristila? 

Honey
    21. Rujan 2017. 21:20

Tako je Ninochka opusti se! Spermiogram ni ne spominji vise! Nemoj zaboravit na muza kad ti dode menga, nagradi ga za sav trud i priusti mu jedno musko zadovoljstvo, vjeruj mi bit ce jos bolji za slijedeci ciklus  eto moj mene probudio u 1 u noci i bio nam je to jedan od boljih i opustenijih, od takvih mora nastati bebac :)

• Elviramagistic
    21. Rujan 2017. 22:46

Panda cestitamm :) to je jos i kakav plus 😁😁ostalim curama drzim fige

mono1111
    22. Rujan 2017. 01:43

Panda,
    Wauuu !!!! To je plus !/cestitkeee
    Babyloading,
    Moguce da je implantacijsko ! Sretnooo

panda102
    22. Rujan 2017. 05:07

Sad sam potvrdila stvarno. Hvala cure. To je taj test. Najobicnije trakice. 

Tinchy_07
    22. Rujan 2017. 07:31

Panda cestitam

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI