Ninochka odbrojavamo isto. I ja imam pritisak koji inace nije uobicajen, danas manje, al ovo tvoje sto citam je stvarno cudno. Nadam se da se bebe to dobro zaglavljuje u maternicu kod tebe :)
Honey, i ja se isto baš tome nadam! Svašta mi je već padalo na pamet:najviše da umišljam, i da sam daj boze trudna, i da sam se sva prehladila.... Nekako si mislim, ako mi dođe ovaj mjesec onda svejedno idem ginekologici jer mi se ne čini to normalno, da me to tako sve pritiskalo danima. Doduše, smanjilo se sad već, i počinje lagano onaj period u kojem stalno trčim u wc provjerit jel vještica stigla. Tako bih voljela da ne dođe... :/
Znam Ninochka, znam da je tesko. Ja sam se nakon prvog nadanja tako razocarala da sam se sad malo skoncentrirala da to ne ide tako. Samo sebi stetimo, trebamo se smirit, bit ce ima i drugih nacina. A i muzevi to osjete, i onda im to bude ko zadatak a nebi trebao biti.
Znam Ninochka, znam da je tesko. Ja sam se nakon prvog nadanja tako razocarala da sam se sad malo skoncentrirala da to ne ide tako. Samo sebi stetimo, trebamo se smirit, bit ce ima i drugih nacina. A i muzevi to osjete, i onda im to bude ko zadatak a nebi trebao biti.
Imaš pravo Honey! I ja se moram malo skoncentrirati, stvarno sam poblesavila već od svega. Jadan moj muž, već sam mu se zaprijetila kako će morati na spermiogram i stalno nešto mjerim, pratim...umjesto da uživamo. Zbilja se moram opustiti inače će opet kasniti i ovaj mjesec zbog silne napetosti, a ne trudnoće.
Nisam izdrzala. Sta kazete? Jel umisljam drugu crticu. Kasno je. Trebala sam cekati jutro....
Nisam izdrzala. Sta kazete? Jel umisljam drugu crticu. Kasno je. Trebala sam cekati jutro….
Pandaaaaa, ako ti umišljaš onda i ja umišljam! Pa iz aviona se vidi!
Nisam izdrzala. Sta kazete? Jel umisljam drugu crticu. Kasno je. Trebala sam cekati jutro….
Ako je to test za trudnocu ...onda je pozitivan. Muž ti je bio u pravu. :)
Evo veselim se tvom pozitivnom testu kao da je moj,od srca čestitam! Koliko dugo ste pokušavali?
Ujutro cu uraditi jos jedan. Sve me nesto strah. Od marta. Hvala nadam se da je uspjelo ovaj put.
Aaaaa panda , cestitam, crtica je crtica! Vidi se slabo al je tu! A ja te danas pitam kako izdrzavas da ne napravis test, hehe ;) Koji si koristila?
Tako je Ninochka opusti se! Spermiogram ni ne spominji vise! Nemoj zaboravit na muza kad ti dode menga, nagradi ga za sav trud i priusti mu jedno musko zadovoljstvo, vjeruj mi bit ce jos bolji za slijedeci ciklus eto moj mene probudio u 1 u noci i bio nam je to jedan od boljih i opustenijih, od takvih mora nastati bebac :)
Sortiraj odgovore
Najstariji