Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    14. Rujan 2017. 12:35

Oo Boze dragi pa jel moguce da je tako odvratna...evo pokusavam i dalje, stavila sam meda i stipaljku na nos ali taj opor okus i dalje jezik prepozna 😝 e da mi neko ude sad i vidi me ne znam jel bi se smijao ili plakao 😂😂😂😂😂😂

Lunaa
    14. Rujan 2017. 12:40

Profa sad sam vidjela na dr.temi da je nama isti dan bila zadnja M :). Makar ja nisam sigurna jer sam 18.8. imala smeđi iscjedak a 19.tog sam prokrvarila.  Tako da recimo da računam 19ti. Ja i dalje imam te grčeve al mene nekako strah radit test da nebude bjelina kao u utorak. :/ a ni neznam kad bi trebala dobit kad mi ciklusi variraju od 27-31 dan inače.

• Profa1988
    14. Rujan 2017. 12:43

Oba koja sam radila su cyclotest ( ljubičasto crvene crte). Prvi je ovaj slikani 3 dana prije om i njemu je osjetljivost 10 ( rađen je oko 13h) drugi je rađen na dan očekivane m i negativan ( s tim da je osjetljivost 25 i rađen je kasno popodne). Zato me i buni rezultat. Popodne kupim još koji pa javim. Zbunjena sam skroz. Imam simotome vec 7 dana ( cak mi je jedna baba rekla "ti si 100% trudna, tako izgledaš" hahah, a nema pojma da radimo na bebi). Očito se moram strpit do ujutro :/

• Profa1988
    14. Rujan 2017. 12:47

Lunaa

Profa sad sam vidjela na dr.temi da je nama isti dan bila zadnja M :). Makar ja nisam sigurna jer sam 18.8. imala smeđi iscjedak a 19.tog sam prokrvarila. Tako da recimo da računam 19ti. Ja i dalje imam te grčeve al mene nekako strah radit test da nebude bjelina kao u utorak. :/ a ni neznam kad bi trebala dobit kad mi ciklusi variraju od 27-31 dan inače.

Meni je inace tocna 26/27 dana. Danas je 27 dan. Meni su grcevi stalno kao da cu dobit a nista jos...cak me ni grudi ne bole a inace me rasturaju par dana prije :/ danas mi je 14 dno tako da je mozda jos rano... nadam se da ce ti pokazat + za koji dan :)

Cuker
    14. Rujan 2017. 12:49

mono1111

Profa,
    S obzirom na ovo sto pises, osobno nikako ne bi uzela Clear blue…plavi testovi opcenito mogu ispasti lazno poz.a cure su vec pisale da su sa Clear bluom dobivale lazno poz.testove.
    Radje bi uzela testnu trakicu, kao sto je Gravignost Mini, ako je T u pitanju, sigurno ce se pokazati crtica, moze biti i sjena, jer je niska konc.bete jos uvijek….
    Mislim kupi si i Clear blue ako zelis…ali bas je puno puta znao lazno poz.pokazati…jos sam prije citala osata njemu, bas ima i tema sigurno negdje..
    Petra,.
    E da ! Marulja je odvratna, ja bi ju eksala nekako…jer nije pitko jednostavno…mozes med staviti unutra da ju malo zasladis, ali uvijek ima isti odvratni okus…nemoj ju piti iza O nikako, ja sam doduse prestala s njom cak i cca dva tri dana prije O, za svaki slucaj !

Stvarno je znao pokazivati plus lažno?? Pa nemoj me zekati.. Onda ću ja ponoviti test kroz dan dva... 

mono1111
    14. Rujan 2017. 13:08

Cuker

mono1111

Profa,
    S obzirom na ovo sto pises, osobno nikako ne bi uzela Clear blue…plavi testovi opcenito mogu ispasti lazno poz.a cure su vec pisale da su sa Clear bluom dobivale lazno poz.testove.
    Radje bi uzela testnu trakicu, kao sto je Gravignost Mini, ako je T u pitanju, sigurno ce se pokazati crtica, moze biti i sjena, jer je niska konc.bete jos uvijek….
    Mislim kupi si i Clear blue ako zelis…ali bas je puno puta znao lazno poz.pokazati…jos sam prije citala osata njemu, bas ima i tema sigurno negdje..
    Petra,.
    E da ! Marulja je odvratna, ja bi ju eksala nekako…jer nije pitko jednostavno…mozes med staviti unutra da ju malo zasladis, ali uvijek ima isti odvratni okus…nemoj ju piti iza O nikako, ja sam doduse prestala s njom cak i cca dva tri dana prije O, za svaki slucaj !

Stvarno je znao pokazivati plus lažno?? Pa nemoj me zekati.. Onda ću ja ponoviti test kroz dan dva…

Cuker,
    Tebi je to sigurno poz.test !!!! Nije kod tebe lazno poz....
    Cure su znale dobiti bas sjenu neku na Clearblue testu, jedva vidljivu a opet vidljivu i to zna biti lazno poz....
    Kod tebe se.jasno vidi crta, tj.plus !
    Mislim da se stvarno ne trebas brinuti...kupi si jedino ako bas zelis jos jedan test, neku testnu trakicu, ali stvarno mislim da je kod tebe to bas poz.test !!
    Kad bas svijetlu, jako svijetlu crtu, tj.plus pokaze, vise kao sjenu, a u pravilu bi to isto trebalo biti poz...a nije u t

mono1111
    14. Rujan 2017. 13:10

Prekinula mi je poruka....
    Ugl.zna biti lazno poz.kad je tako jakoo svijetla crta, na Clear blue.

Cuker
    14. Rujan 2017. 15:55

Ok, hvala.. Ma zapravo ću vidjeti po mengi, inače mi je ciklus u dan, tako da ako je nema zna se i zašto 😊

Ninnach
    14. Rujan 2017. 16:25

Cure,od srca čestitam na plusićima i nadam se da cu i ja uskoro ugledati svoj. Sumnjam da će  to biti ovaj mjesec jer s obzirom na moje patnje s lh trakicama i potpuno svijetle linije i nikako da bude tamna ta linija, ovaj mjesec se ipak bojim da mi se nesto poremetilo s ovulacijom. Bila je prekjučer nešto malo tamnija linija i poveselila sam se da će slijedeći dan biti još tamnija,  jos sam i napisala ovdje, ali nakon tog sve opet svijetle. Pokrili smo sve te dane i vec sam umorna od svega. Ocito je vrijeme da pocnem s pretragama. Ne mogu vjerovati da mi se baš sad kad smo odlučili raditi na bebi sve poremetilo s ciklusom. Do tad nikakvih problema, ciklusi u dan. Kad ono prošli mjesec duphaston, ovaj mjesec će opet kasniti iz neznam kojeg razloga al hoće. Sve se nešto poremetilo. Nisam ni slutila da je tako tesko zatrudniti. Sad tek vidim da ću se jos puno napatiti do tog famoznog plusića. Oprostite što sam tako malo pesimistična, ali ako ništa drugo veseli me pratiti vas i vaše plusiće. 

Jane_Doe
    14. Rujan 2017. 17:44

meni je vjestica napokon stigla jucer popodne, tocna kao sat 30 dana od kiretaze. i inace su mi ciklusi 30 dana.. e sad, valjda je normalno da je bolnija nego inace?
    inace imam jako bolne, al ova je strasna..cak sam s posla otisla ranije jer nisam mogla vise izdrzat, popila sam tabletu i malo se smirilo ali osjetim sve vise i vise bolove..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.