Nešto me baš zanima... Da li vi koje koristite lh trakice i naručivale ste ih preko njuškala, jesu vam ih dali onako svaku pojedinačno zapakiranu ili su bile otpakirane? Jer moje mi je neka cura predala raspakirane, a inače znam da bi one trebale biti u onoj kao vrećici. Možda su moje zato neispravne i ne pokazuju mi dobro i još k tome imam zelene, a svi kažu da su roze bolje. Ako netko zna...
Jane,
Normalno je, i meni je nakon prve kiretaze isto tako bilo...ne brini, popij tabletu i proci ce...
Ninocka,
Jojjjj, to ti nikako ne bi smjelo tako biti...raspakirane....one moraju biti hermeticki zatvorene u svom omotu, svaka posebnooo. Moguce da ti zato nisu nista pokazale....naruci si preko ebaya, jako su jeftine...ili bas trazi na Njuskalu neku koja ce ti poslati hermeticki zatvorene !
Ni test za T kad ga izvadis iz omota moras upotrijebiti u nekakvom roku, tako pise,.inace je neispravan.
Mono kad ides na uzv?
Zenske, koja je bila na potpomognutoj, jel se kojoj da ukratko mi samo opisati ako odlucim krenuti kako ide postupak? Hvala vam 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mono kad ides na uzv?
Zenske, koja je bila na potpomognutoj, jel se kojoj da ukratko mi samo opisati ako odlucim krenuti kako ide postupak? Hvala vam 😘
Bila sam jucer na uzv ! Sve je kao ok, makar je plod za tri dana manji nego sto bi trebao biti, ali odstupanja su normalna. Idem.opet za dva tjedna, ako izdrzim....
Znaci ja sam isla na IVF postupak.
S 2.dc dobila sam stimulaciju, injekcije kako bi dobila puno j.s. Isla sam na pikanje u Petrovu svaki dan u 17 h, znaci od 2 dc...onda svakih par dana ides na folikulometrije daa se vidi kako reagiras na stimulaciju, koliko folikula imas ili sl..kad folikuli dosegnu odredjenu velicinu i kad se po estradiolu vid jesu li zreli, ides na punkciju, to je u biti na sredini ciklusa, negdje u vrijeme O.
Punktiraju ti stanice, muz daje svoj uzorak ejakulata, j.s.se oplode, prati se razvitak i djeljenje stanica embrija i najcesce se embrij vraca 5.dan poslije punkcije, kad postaje blastocista...
I.onda cekas vadjenje bete 15 dana poslije transfera.
To je znaci stimulirani postupak.
Ima i prirodni IVF na koji ides sa svojom jednom j.s.koju imas i inace...ista procedura samo bez stimulacije.
I inseminacija, koja je u biti da ti samo u vrijeme tvoje O ubrizgaju pokretne spermije.
Ako dobijes vise embrija,.ostatak zalede i vracas se po.njih u slucaju da ti postupak ne uspije iz prve ili po drugo, trece dijete...
Sorry, beta se vadi 14 dpt...
Bok cure, samo da javim... ja jutros napravila još dva testa i oba negativna ko kuca. Menstr jos nema ali imam grceve sve jace tako da je ocekujem svaki cas. Ocito je prvi test koji sam radila bio ili lažno pozitivan ili s nekom greškom :(. Baš sam se poveselila ali nakon jutrošnja dva negativna očito ipak nije. :(
Bok cure, samo da javim… ja jutros napravila još dva testa i oba negativna ko kuca. Menstr jos nema ali imam grceve sve jace tako da je ocekujem svaki cas. Ocito je prvi test koji sam radila bio ili lažno pozitivan ili s nekom greškom :(. Baš sam se poveselila ali nakon jutrošnja dva negativna očito ipak nije. :(
Jutro curke.. ja jučer napravila jedan naveče negativan . Danas ujutro opet i opet negativan
. I sad si mislim ako je već negativno nek mi bar M stigne na vrijeme pa da idemo u nove pobjede.
Hvala ti Mono puno..❤
Profa, Luna zao mi je..idemo u nove pobjede s novim ciklusom 😚
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure zao mi je da nije upalilo ovaj mjesec, ali samo hrabro dalje.
I ja samo cekam da dobijem
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jane,
Normalno je, i meni je nakon prve kiretaze isto tako bilo…ne brini, popij tabletu i proci ce…
Ninocka,
Jojjjj, to ti nikako ne bi smjelo tako biti…raspakirane….one moraju biti hermeticki zatvorene u svom omotu, svaka posebnooo. Moguce da ti zato nisu nista pokazale….naruci si preko ebaya, jako su jeftine…ili bas trazi na Njuskalu neku koja ce ti poslati hermeticki zatvorene !
Ni test za T kad ga izvadis iz omota moras upotrijebiti u nekakvom roku, tako pise,.inace je neispravan.
Hvala ti mono na info... Naručiti ću ja ponovno i to zapakirane. Ne mogu vjerovati da su me tako prevarili. Eto sad zbog tih glupih trakica koje ne valjaju sam propustila cijeli ciklus. Jesmo mi pokrili dane kad je bilo sluzi, ali tko će ga znati kad je točno bila O. Još uvijek ne mjerim bazalnu jer mi se to čini prekomplicirano. Ništa, kupiti nove trakice i to roze i zapakirane.
Sortiraj odgovore
Najstariji