Nena,
Opaaa, kreces s, inseminacijom??! Odlicnooooo ! Drzim fige, gdje to ides??
Cuker, jeee ! Cestitam !!
Nena,
Opaaa, kreces s, inseminacijom??! Odlicnooooo ! Drzim fige, gdje to ides??
Cuker, jeee ! Cestitam !!
Ajme, hvala!!!!! 😘😘😘😘😘
Bok svima… Evo jedno pitanje u vezi lh trakica.. Naime, testiram se već od 8.dana ciklusa i do evo jučer nije bilo nikakvih tragova testnoj crtici, tek jučer se vrlo, vrlo slabašno vidio samo kao obris te druge crtice koja bi trebala ukazivati na ovulaciju, a već mi je 19.dan ciklusa. Zna li netko što bi to moglo značiti? Imam neke zelene lh trakice, naručene preko njuškala, neznam koja im je osjetljivost. Svaka info bi dobro došla… Hvala!
Inače,da se nadovežem s jos nekim info... imam redovite cikluse koji traju u rasponu od 28-30dana. Jedino se prošli mjesec nešto iskompliciralo i kasnila mi je 10dana pa sam morala piti duphaston. Inače, mislila sam da su mi ovulacije prisutne oko 15.dana, pratila sam ih po sluzi. Ali s obzirom da već 3.mj za redom ne uspijevamo napraviti bebaca, ocito s mojim ovulacijama nesto ne stima... Neznam, ako netko ima kakvu korisnu info... Naravno, ako ovaj mjesec opet rezultat testa bude negativan, spremam se obavezno na pregled.. Hvala unaprijed.
Inače,da se nadovežem s jos nekim info… imam redovite cikluse koji traju u rasponu od 28-30dana. Jedino se prošli mjesec nešto iskompliciralo i kasnila mi je 10dana pa sam morala piti duphaston. Inače, mislila sam da su mi ovulacije prisutne oko 15.dana, pratila sam ih po sluzi. Ali s obzirom da već 3.mj za redom ne uspijevamo napraviti bebaca, ocito s mojim ovulacijama nesto ne stima… Neznam, ako netko ima kakvu korisnu info… Naravno, ako ovaj mjesec opet rezultat testa bude negativan, spremam se obavezno na pregled.. Hvala unaprijed.
Meni te zelene s ebaya nisu odgovarale, presla sam bila tada na roze.
Meni je uvijek bila prisutna druga crta, samo sto je bila svijetlija nego kontrolna, osim naravno prije O bi bila skoro iste boje kao i kontrolna....
Da li si ovaj mjesec primjetila sluz??
Moguce da ni ovaj mjesec nije bila O, ako trakica nije pokazala....prosli mjesec je vjerovatno izostala, zato ti je M kasnila i morala si piti Duphastone...
Mono hvala ti na info... Uglavnom, vidjeti cu da i ja nabavim te roze za slijedeći mjesec. Što se tiče sluzi, bila je i ovaj mjesec evo baš do jučer! ali negdje sam čitala da ona ne mora značiti da je ujedno bila i ovulacija... Ili je to krivo? Neznam, kada sam u 1.mj ove godine bila kod privatnice na pregledu rekla mi je da je kod mene sve školski, tako se izrazila, i rekla da ne vidi nikakvu prepreku trudnoći sa strane UZV-a. Ja unazad mjesec dana čak i pijem maca prah s obzirom da sam prošli mjesec imala taj disbalans hormona i pila duphaston.... Baš zato da eto ovaj mjesec bude ciklus u redu ali eto vidim da ta ovulacija nešto gadno kasni ili opet izostaje... Jao..
Ej, mono, sad se sjetih, kada sam otušla na pregled prošli mjesec jer mi je kasnila M, rekao mi je dr da vidi žuto tijelo i da je ovulacija bila... Tako da mi nije bilo jasno zašto kasni... Ja sam to pripisala tome što sam potpuno promijenila prehranu i počela dosta intenzivno trenirati u fitnessu. I ba tome je ostalo. Sad što će biti ovaj mjesec... Hm...baš me zanima
Mono hvala ti na info… Uglavnom, vidjeti cu da i ja nabavim te roze za slijedeći mjesec. Što se tiče sluzi, bila je i ovaj mjesec evo baš do jučer! ali negdje sam čitala da ona ne mora značiti da je ujedno bila i ovulacija… Ili je to krivo? Neznam, kada sam u 1.mj ove godine bila kod privatnice na pregledu rekla mi je da je kod mene sve školski, tako se izrazila, i rekla da ne vidi nikakvu prepreku trudnoći sa strane UZV-a. Ja unazad mjesec dana čak i pijem maca prah s obzirom da sam prošli mjesec imala taj disbalans hormona i pila duphaston…. Baš zato da eto ovaj mjesec bude ciklus u redu ali eto vidim da ta ovulacija nešto gadno kasni ili opet izostaje… Jao..
Draga Ninochka,
i meni je moja soc. gin. prošle godine u 4.mjesecu rekla da je sve u najboljem redu i samo nek si kupim folnu i to je to. Da bi se na kraju ustanovilo da nemam O svaki mjesec, neku bakteriju sam imala, muž lošiji spermiogram i tako, sto čudesa. I prošlo je 15 mjeseci, brdo pretrga, popijenih vitamina i negativnih testova (jer naravno svaki mjesec imaš "umišljene simptome" trudnoće) i puno razočaranja. 3. pokušaj s klomifenima i imamo termin u Petrovoj 18.09. kod dr.Baldani kojem se jako veselimo. :))
Nemoj misliti da te plašim, ali tek dok krenemo sa pretragama vidimo da imamo neki problemčić, ili daj Bože da netko nema ništa i ostane trudna samo tako. :)
A zbog mace ti kasni, tako je i meni bilo kad sam ju pila.
Prati si O sa rozim trakicama, kao što kaže mono, te su nekako bolje od zelenih.
Noa 💙
Hvala ti m. Girl6... Imas ti pravo. Neću se ja još mjesecima nadati uzalud. Ovaj tjedan ću se naručiti na pregled i popričati detaljno s doktoricom pa početi s osnovnim pretragama ili kako to već ide. Hvala vam curke!
Ninocka,
Ako je bilo vidljivo zuto tijelo na jajniku O je bila...e sad, cudno da M nije dosla onda taj mjesec...puno puta kad izostane O tijelo ne zna prepoznati kada M treba nastupiti....
E za sluz iskreno ne znam...nisam ju nikad imala previse i ne bi nikad po tome prepoznala O...ali ako.je to bila O sluz onda bi ti i trakica bila poz.jer ta plodna sluz dodje pod utjecaj porasta lh....a onda bi po tome i trakica pokazala poz....
Slazem se s Mgirl, sve je dobro rekla ! Nazalost, nikad ne znam kad nesto nije u redu, a i s parovima s kojima je sve u redu jednostavno ne dolazi prirodno do T pa idu na IVF...ne kazem da ce vama to trebati ali bolje ne gubiti vrijemeee, bas sam nedavno pisala u postu da vrijeme ide i prolazi a neki put se nista ne zbiva.
Ja bi svakako na tvom mjestu otisla kod gin.
Mozda se bas sad sve poremetilo, s obzirom da si napisala da si promjenila prehranu, vjezbanje i sl.sve to moze biti stres za organizam...ali bi se uskoro trebalo vratiti u normalnu.
Vidite, ja kad sam pila Macu prah nisu mi se ciklusi poremetili, valjda je to kako kod koga...
Sortiraj odgovore
Najstariji