Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    16. Rujan 2017. 08:19

Joooj... Super, hvala ti za broj

babyloading

Ninochka+385917535551 Silvia..evo ja sam narucila od ove cure trakice..i roze su i zapakirane. Jako brza dostava. Pa eto preporucam.

Ja jucer krenula sa trakicama a dns vec zaboravila na njih..trshhh..jeli kasno sad napraviti? 10 je dan ciklusa..ali kako mi je ova M dosla na 25 dan bila sam vec zapocela..

Cure znam kako ste tuzne..znaju svi da ja redovito oplacem bar 2 dana..al eto opet se javi ta neopisiva snaga pa krenemo iznova. Ljubim vas i ajmo u nove pobjede

Hvala ti puno za broj, baš si mi pomogla:)))  Ja ti isto mislim da ti ništa nije kasno, samo se i dalje testiraj trakicama.Puno sreće želim! Meni je jutros bio neki čudan osjećaj u trbuhu, nešto kao pred M... Baš čudno, a očekujem ju tek krajem mjeseca. Možda me iznenadi ranije, a možda se nešto i događa tamo dole... Jooj, to bi bilo lijepo! Sad kad ja naručim trakica ko u priči, a ono M ni ne dođe...hehehe Da, to bi bilo divno! Ništa, preostaje samo čekati, pa ako ništa ovaj mjesec, borimo se dalje:) 

kathryn
    16. Rujan 2017. 09:56

Cure, mm je spermiogram obavio u poliklinici Škvorc u Samoboru, cijena je 350kn. Mozete doci i popodne, nalaz je slijedeci dan na mail. Divni su i vrlo profesionalni, mm je bilo uzasno nelagodno ici al je izasao zadovoljan. Citao viceve u Playboyu i tak.. 
    A da li je Silvija za trakice iz Fažane??  Ak je, onda i ja od nje uzimam..

• babyloading
    16. Rujan 2017. 16:00

Ninochka..i ja sam se naoruzala kolicinom..no daj Boze ne trebale mi sve odmah poklanjam ostatak😂
    Nema problema za br..eto bar se ne moras bojat naruciti..
    Nego dns sam dobila jednu inform koja me zabrinula..isla sam na masazu..i bolovi su mi vecinom na sredisnjem dijelu leđa..no u zadnji mjesec dana sam primjetila i bol između bubrega i jajnika..kao probadanje..i također su me pocele boljeti 2 tocke na stopalima..kako ova moja radi i tu refleksologiju..kad sam joj rekla gdje me boli na stopalu prebacila se na trbuh gdje mi je bilo bolnih tocaka..kaze mi po ovome mi se cini da su ti preoptereni bubrezi..

Hm..gdje sad to ici pregledavati? Moze li to biti povezano sa nemogucnoscu zaceca?

mono1111
    16. Rujan 2017. 17:21

babyloading

Ninochka..i ja sam se naoruzala kolicinom..no daj Boze ne trebale mi sve odmah poklanjam ostatak😂
    Nego dns sam dobila jednu inform koja me zabrinula..isla sam na masazu..i bolovi su mi vecinom na sredisnjem dijelu leđa..no u zadnji mjesec dana sam primjetila i bol između bubrega i jajnika..kao probadanje..i također su me pocele boljeti 2 tocke na stopalima..kako ova moja radi i tu refleksologiju..kad sam joj rekla gdje me boli na stopalu prebacila se na trbuh gdje mi je bilo bolnih tocaka..kaze mi po ovome mi se cini da su ti preoptereni bubrezi..

Hm..gdje sad to ici pregledavati? Moze li to biti povezano sa nemogucnoscu zaceca?

Sumnjam da moze ometati zacecu, ako ti je urin sterilan i nemas bakterija nikkavih, sumnjam !

• babyloading
    16. Rujan 2017. 19:45

mono1111

babyloading

Sumnjam da moze ometati zacecu, ako ti je urin sterilan i nemas bakterija nikkavih, sumnjam !

Je..bio je sterilan i bez bakterija. Hvala na odg. 

• babyloading
    16. Rujan 2017. 20:29

Cure jel ovo moj prvi LH Pik?

Petraaa
    16. Rujan 2017. 20:42

babyloading

Meni se cini da je blizu, meni je nakon takve sutradan bila tamna kao kontrolna i dogodila se ovulacija( prema folikulometriji a bome i prema boli)...u svakom slucaju nebi bilo na odmet da uposlis muza vec sada pa pokrijte danas, sutra i prekosutra o ondaaa cekanjeee! 🤗🤗🤗

• babyloading
    16. Rujan 2017. 22:32

Petraaa

babyloading

Meni se cini da je blizu, meni je nakon takve sutradan bila tamna kao kontrolna i dogodila se ovulacija( prema folikulometriji a bome i prema boli)…u svakom slucaju nebi bilo na odmet da uposlis muza vec sada pa pokrijte danas, sutra i prekosutra o ondaaa cekanjeee! 🤗🤗🤗

Ma nego sta..krenut cemo mi od danas..i iduca 2 dana..☺
    Osjecam bas bol u lijevoj strani ..
    A onda da..opet cekanje..al evo bar da pokusamo i ovako..😉
    Kakvo je kod tebe stanje Petraa?

Petraaa
    17. Rujan 2017. 09:38

Evo meni 10dc, cekam O da se i ja bacim u akciju..trebala bi bit 14dc ali pratim trakicama pa cemo vidjet i onda odbrojavanje 🤞

MartinaJu
    17. Rujan 2017. 10:29

Drage moke, nakon trećeg ciklusa sa klomifenom jutros oba testa pozitivna. Sutra kod doktora. Ja se nadam da je to to. Pokrili smo 30 dana prosli mj haha 🤣 moralo je biti +
    Drzite fige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.