Cuker čestitaaaaam! Ti si nam otvorila mjesec s plusicem sad bi bio red da nastave pljustat 🤞🤞
Mina znam da je nakon svakog razocarenja tesko borit se, ali kao sto pise u mom potpisu u sto vjerujem najbolje dolazi onima koji ne odustaju. Hrabro u nove pobjede
Luna bas sam pomislila na tebe jutros kad sam otvarala forum. Strpljenja jos koji dan jer dok se vjestica ne pojavi nade ima. Vi ste bili vrijedbi, time jos i vise
Ja sam u iscekivanju m, bolne grudi, lice puno akna, jucer me jajnici ubijali, ali bit ce da sam se prehladila. Kad je tocno bila o nisam skroz sigurna jer nisam provjeravala trakicama i pila vrkutu pa mi sve zasad cudno jer simptome m imam, ali zasad nista smedjeg iscjetka koji mi inace bude par dana prije
Lotus neznam i ja mislim da ću procurit.. al kako kažeš ti Cuker nemogu znati dok nebude ili + ili M. Ja sam u prvoj T imala + tri dana prije M pa mi je ovo sad baš nekako čudno. Ali tijelo isto radi svoje pa prema tome kako si rekla Lotus dok ne dođe vještica sve je moguće :). Lotus a bez obzira što nisi pratila trakicama jeste bebili? Jel moguće da bude nešto?
Cuker, cestitam!!
haha, sve mi sebi govorimo da cemo se vise opustiti, ne opterecivati se..joj da bar moze tako lako! Meni taman prosla O,a vec racunam kad bi test mogla napraviti, nocas sanjala kak sam muza iznenadila poklonom, male bebi papucice i poz test! Psiha cuda radi...samo cekam da cu se pocet pipat za cice dal su drugacije, i ostale simptome osluskivati..
Mina znam da je nakon svakog razocarenja tesko borit se, ali kao sto pise u mom potpisu u sto vjerujem najbolje dolazi onima koji ne odustaju. Hrabro u nove pobjede
Luna bas sam pomislila na tebe jutros kad sam otvarala forum. Strpljenja jos koji dan jer dok se vjestica ne pojavi nade ima. Vi ste bili vrijedbi, time jos i vise
Ja sam u iscekivanju m, bolne grudi, lice puno akna, jucer me jajnici ubijali, ali bit ce da sam se prehladila. Kad je tocno bila o nisam skroz sigurna jer nisam provjeravala trakicama i pila vrkutu pa mi sve zasad cudno jer simptome m imam, ali zasad nista smedjeg iscjetka koji mi inace bude par dana prije
Lotus neznam i ja mislim da ću procurit.. al kako kažeš ti Cuker nemogu znati dok nebude ili + ili M. Ja sam u prvoj T imala + tri dana prije M pa mi je ovo sad baš nekako čudno. Ali tijelo isto radi svoje pa prema tome kako si rekla Lotus dok ne dođe vještica sve je moguće :). Lotus a bez obzira što nisi pratila trakicama jeste bebili? Jel moguće da bude nešto?
Jesmo nesto malo, bas zbog toga se ne nadam pretjerano. Vec suprotno zelim da dodje, pa da prodje pa da krenemo u akciju
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cuker čestitaaaaam! Ti si nam otvorila mjesec s plusicem sad bi bio red da nastave pljustat 🤞🤞
Hvala! Nadajmo se tome 😊..
Cuker, cestitam!!
haha, sve mi sebi govorimo da cemo se vise opustiti, ne opterecivati se..joj da bar moze tako lako! Meni taman prosla O,a vec racunam kad bi test mogla napraviti, nocas sanjala kak sam muza iznenadila poklonom, male bebi papucice i poz test! Psiha cuda radi…samo cekam da cu se pocet pipat za cice dal su drugacije, i ostale simptome osluskivati..
Hvala! I da, psiha je uffff
cuker cestitam i zelim ti urednu trudnocu 😊
mene vec tri dana boli kao pred mengu, a maloprije sam imalabi neki smedje rozi iscjedak pa mislim da ce danas napokon stici. po mom izracunu, ako je bila O onda kad i mislim da je trebala bi danas tako da sam sretna..
Hvala curke na rijecima utjehe..ja bas ovaj mj odlucila "opustiti se" pocela sam koristiti trakice al zbog posla nisam mogla osim navecer kad dodem doma pa sam odustala. Bebili smo vise od zelje nego jer "moramo" i to pokrili od zadnjeg dana M do 25 dc i opet nista. Zato me strah i sva sam izgubljena vise. Sta dalje? To je ono najgore..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bok cure, nova sam tu i dobro bi mi dosao savjet. Radila sam test 3 dana prije ocekivane m i pomazao je blijedu crticu (cyclotest osjetljivost 10). Jucer na dan ocekivane m ponovila sam test u popodnevnim satima ( osjetljivivost 25) i nista. Cak je kontrolna bila nekako isprekidana. Sad sam skroz zbunjena. Vec 7 dana imam sve moguce simptome. I danas me grci trbuh kao da cu dobit ali jos nista. Danas bi mi bio 14 dan nakon ov.
Jel moguce da je test od prije 3 dana lazno pozitivan ili evaporacijska liniji???? Hvala vam
Sortiraj odgovore
Najstariji