Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Profa1988
    14. Rujan 2017. 06:55
    Evo test 3 dana prije om
    Evo test 3 dana prije om

Ova crtica je nestala nakon nekih 10-15 minuta :/

Lunaa
    14. Rujan 2017. 07:12

Profa ja bih rekla pozitivno  😊. Tako je meni bilo u prvoj T isto par dana prije M. Ja sam bila tada ponovila za dva-tri dana i onda je bio pozitivan kako treba sa jako vidljivom linijom. Osim ako u međuvremenu ne dobiješ M, al ja mislim da nakon ovako vidljive malo blijeđe crte da nećeš. Jedino još razmisli pa vadi betu to ti je negdje 120-150kn. 

• Profa1988
    14. Rujan 2017. 07:39

Lunaa hvala, bas se nadam da je :) ali me nekako strah jer je drugi test pokazao - ( iako je raden tek navecer a idem na wc 100 puta dnevno). I muci me sto je ova crtica deblja nego kontrolna i vise kao sjena :/. Ugl cekam danas sutra ( inace mi je tocna u dan) pa odobdo splita vadit betu. Hvala :)

mono1111
    14. Rujan 2017. 10:16

Profa,
    Ovo je poz.test ! Nema veze sto je crta svjetlija od kontrolne.
    Ali ako je crta nestala....stvarno ne znam. Nisam jos cula da je nestala skroz !
    Ponovi test s Gravignost mini, on ti je dosta pouzdan...ili.izvadi betu !
    Sretnoo

• Profa1988
    14. Rujan 2017. 10:23

Hvala mono. Ni meni nije jasno zasto je nestala. A oise da se nakon 10 min ne ocitava vise rezultat pa se tješim :)

Tinchy_07
    14. Rujan 2017. 11:01

Profa nadam se da je ovo pozitivno Trk po novi test i javljaj rezultat
    Vec je vrijeme da krenu ti plusici!! 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Cuker
    14. Rujan 2017. 11:44

Profa, ja sam radila clearblue, na njemu piše da se može raditi 5 dana prije menge, ali u slučaju da se radi prije menge, mora biti jutarnja mokrača. A ako se radi nakon što kasni, može biti bilo koji dob dana.. E sad, ja sam radila dan prije pokazao je +, jučer sam trebala dobiti, nisam dobila.. Da probaš taj kupiti? 😊

• Profa1988
    14. Rujan 2017. 11:55

Cuker čestitam i nadam se da je to to :) 🤗. Idem popodne do ljekarne pa cu uzet cb i jos neki koji budu imali. Javim rezultate. 🤞

Petraaa
    14. Rujan 2017. 12:19

Profa pa to bi trebalo biti to!! Javi sta kazu novi testovi 🤞🤞🤞

Curke jedno pitanje..danas si napravila prvi put onaj caj od marulje..pa to je blago receno odvratno 😣😣😣😣😣 povraca mi se cim mi dode u usta, jel ima neki nacin da ga je lakse popit..ako nema odustajem od njega jer stvarno je fuuuuj 🤢

mono1111
    14. Rujan 2017. 12:28

Profa,
    S obzirom na ovo sto pises, osobno nikako ne bi uzela Clear blue...plavi testovi opcenito mogu ispasti lazno poz.a cure su vec pisale da su sa Clear bluom dobivale lazno poz.testove.
    Radje bi uzela testnu trakicu, kao sto je Gravignost Mini, ako je T u pitanju, sigurno ce se pokazati crtica, moze biti i sjena, jer je niska konc.bete jos uvijek....
    Mislim kupi si i Clear blue ako zelis...ali bas je puno puta znao lazno poz.pokazati...jos sam prije citala osata njemu, bas ima i tema sigurno negdje..
    Petra,.
    E da ! Marulja je odvratna, ja bi ju eksala nekako...jer nije pitko jednostavno...mozes med staviti unutra da ju malo zasladis, ali uvijek ima isti odvratni okus...nemoj ju piti iza O nikako, ja sam doduse prestala s njom cak i cca dva tri dana prije O, za svaki slucaj !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.