Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    15. Rujan 2017. 10:51

Nekako svaki mjesec mislim, ajde možda je taj dobitni i zato nisam još otišla na vađenje hormona da uopće vidim jel sve štima, ali s obzirom da sam i prijašnjih godina imala nezaštićenih odnosa pa se nikako nije ništa uhvatilo, slobodno se mogu ubrojiti u onu skupinu koji pokušavaju više od godinu dana. Neke pretrage sam već obavila poput onog torch testa ali nikad nisam otišla vaditi hormone. Vidim da mi nema druge nego to prvo provjeriti pa ću vidjeti što i kako dalje.

mono1111
    15. Rujan 2017. 10:59

Cure,
    Zao mi je radi neg.testova ! Drzim fige da vam uskoro uspije !!!
    Ninochka,
    Samo da kazem da i spermio napravite ! To ste rijesili vec 50 posto....
    A inace, moze i sve biti ok s parovima a da jednostavno ne dolazi do T nazalost....ne mora nuzno nesto biti krivo u danasnje vrijeme, mislim na to da spolni hormoni mogu biti uredni...i sl.
    Ali svakako onda napravi neke pretrage !

Ninnach
    15. Rujan 2017. 11:39

Hvala mono, vec sam razgovarala s mm i sad ovaj mjesec će napraviti spermiogram, s tim ćemo svakako prvo krenuti. Nema predaje:) 

Ninnach
    15. Rujan 2017. 14:41

Ima li netko preporuku gdje bi bilo najbolje privatno obaviti taj spermiogram? Mislim da se plaća uglavnom do oko 500kn ali neznam kud točno da ga pošaljem. Ako netko ima preporuku... Hvala

m.girl6
    15. Rujan 2017. 14:47

Ninochka

Ima li netko preporuku gdje bi bilo najbolje privatno obaviti taj spermiogram? Mislim da se plaća uglavnom do oko 500kn ali neznam kud točno da ga pošaljem. Ako netko ima preporuku… Hvala

Da, svugdje je više manje oko 500kn. MM je bio u IVF poliklinici i nije baš bio zadovoljan jer su ga bacili u wc, dali posudicu i obavi to tamo. A kaže da je sve doktore čuo kak su razgovarali i teško se koncentrirao.. hehe
    Od frendice muž je bio kod Radončića, poliklinika Repromed, košta ti 500kn sp i bio je jako zadovoljan "tretmanom" tak da ti to preporučam svakako. :)

Noa 💙

Ninnach
    15. Rujan 2017. 15:32

Hvala ti m. girl6, pokusat ćemo onda u Repromed poliklinici. Nadam se dobrim rezultatima, mm sad ima 40god. Neznam koliko točno starosna dob utječe, ali vjerujem da je sve bolje i lakše dok si što mlađi. Šta možemo kad se nismo ranije sreli hehe:)) 

m.girl6
    15. Rujan 2017. 21:16

Ma nista, nemoj hvaliti. :)
    A je, lakse je ako je sve u potpunom redu kod jednog i drugog, onda jos ako ste i mladi super je, ali nema stvarno pravila. Znam par kojem je od prve uspjelo, on ima 38 a ona 34. Tak da godine igraju svoju ulogu, ali opet kazem ako je sve ostalo ock. A koliko ti imas god ninochka? 

Noa 💙

Ninnach
    15. Rujan 2017. 22:10

Hej m. Girl6, ja ti imam 30 god. :) Ma, napravit cemo mi za početak taj spermiogram, pa ako tu sve bude štimalo, onda ja idem prvo izvaditi hormone. Dalje ću vidjeti što će dr predložiti. U međuvremenu moram nabaviti dobre lh trakice, pomogućnosti zapakirane ovaj put haha

• babyloading
    15. Rujan 2017. 22:15

Ninochka +385917535551 Silvia..evo ja sam narucila od ove cure trakice..i roze su i zapakirane. Jako brza dostava. Pa eto preporucam. 

Ja jucer krenula sa trakicama a dns vec zaboravila na njih..trshhh..jeli kasno sad napraviti? 10 je dan ciklusa..ali kako mi je ova M dosla na 25 dan bila sam vec zapocela..

Cure znam kako ste tuzne..znaju svi da ja redovito oplacem bar 2 dana..al eto opet se javi ta neopisiva snaga pa krenemo iznova. Ljubim vas i ajmo u nove pobjede

panda102
    16. Rujan 2017. 07:30

babyloading

Ninochka+385917535551 Silvia..evo ja sam narucila od ove cure trakice..i roze su i zapakirane. Jako brza dostava. Pa eto preporucam.

Ja jucer krenula sa trakicama a dns vec zaboravila na njih..trshhh..jeli kasno sad napraviti? 10 je dan ciklusa..ali kako mi je ova M dosla na 25 dan bila sam vec zapocela..

Cure znam kako ste tuzne..znaju svi da ja redovito oplacem bar 2 dana..al eto opet se javi ta neopisiva snaga pa krenemo iznova. Ljubim vas i ajmo u nove pobjede

Ja sam se testirala 10 i 12 dan jer sam imala samo 5 trakica. 11 nisam. Pa opet 14 i 15 tako da nemas gdje zakasnit. Vjerovatno ti nije 11. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.