Pozdrav cure, opet ja! Novosti! Cini mi se da se ipak kod mene nešto dešava i da se radi o zakašnjeloj ovulaciji jer...upravo sam se testirala s lh trakicom i testna linija se puno jače vidi, još nije kao kontrolna ali se baš vidi!!! To me baš oduševilo, znači da ipak slijedi O, sad samo moramo dobro pokriti sve dane i nadati se najboljem! Ako ni ovaj mjesec nebudem ugledala plusić, definitivno se bacam na pretrage i šaljem mm na spermiogram.
Moja "prijateljica" dosla danas..naravno luda sam i jadna..najradije bi od svega odustala, a ne da srce.
Cuker cestitam!!!
All of God’s grace in one tiny face 💟
mono1111
Sunny,
Taj nalaz spolnih hormona ti nije vjerodostojan…on se vadi iskljucivo 3 do 5 dc…ponovi to svakako ! Barem plati lh, fsh, a prolaktin neka ti da dokt.opce prakse uputnicu.Tsh ti je malo visok, prije T treba biti ispod 2.5.
Hrabrica,
Ako smatras da nemas O odi svakako kod gin na razgovor.
Za pocetak od pretraga bi trebala napraviti spolne hormone, tsh, ft4, anti tpo i utvrditi dolazi li do O kod tebe.
Da, pa to smo vec prokomentirale prije mj dana, cim sam dobila nalaz. :)
Iz tog razloga sam krenula piti Maca prah, kupila lh i beta trakice, nastavila sa zdravim zivotom.. Kad ono, dosla M 10 dana ranije. Dakle, cekam mjesec-dva i ako ne bude T onda po uputnicu na humanu ili da pustim da dr iznese sve svoje opcije pa krenemo po redu? Sto bi bilo najpametnije?
Jojj, zabb sam, sorry :)
Mozak mi bas previse ne radi, haha.
Pa gle, ja bi na tvom mjestu odmah isla jer znam kako vrijeme moze prolaziti a da se nista ne dogadja....ja sam.ostajala prirodno T bez problema, pa su uvijek bili spontani, i proslo je vise od 3 godine svega toga....
A odmah sam ostala T uvijek...ne kazem naravno da ce tebi ili bilo kome tako biti ali mislim da postoji uvijek sansa da sporije se sve odvija, nesto zakomplicira, oduzi.....a vrijeme ide i nista se ne zbiva...ja sam jako dugo stajala na mjestu...i vise ne kanim cekati ista....tako da bi ja na tvom mjestu otisla prije sigurno...najbolje da sama odlucis...mislim mozes traziti uputnicu i mozes otici na konz.da vidis sto ce ti reci...
Hvala na savjetu, probat cu uloviti ovulaciju jos kojimjesec pa cemo vidjeti..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Moja "prijateljica" dosla danas..naravno luda sam i jadna..najradije bi od svega odustala, a ne da srce.
Cuker cestitam!!!
Hvala!!! P. S. Nemoj nikada odustati 😘
Cuker čestitke bravo ! Mina žao mi je
ali bit će bolje, mora biti. Mogu si samo misliti kako ti je, jer ja evo već ludim. Nemogu se strpjeti do kraja tjedna za test. Jučer sam ga išla radit na 25 dc i naravno da me dočekala bjelina. Al ovi dani mi traju čitavu vječnost, i kad nakon te vječnosti i nadanja dobiješ minus u totalnom si bedu. Znam da nije dobro nervirati se al ponekad je to jače od mene. No nesmijemo se predati. Lotus ima što novog ?
Mina znam da je nakon svakog razocarenja tesko borit se, ali kao sto pise u mom potpisu u sto vjerujem najbolje dolazi onima koji ne odustaju. Hrabro u nove pobjede
Luna bas sam pomislila na tebe jutros kad sam otvarala forum. Strpljenja jos koji dan jer dok se vjestica ne pojavi nade ima. Vi ste bili vrijedbi, time jos i vise
Ja sam u iscekivanju m, bolne grudi, lice puno akna, jucer me jajnici ubijali, ali bit ce da sam se prehladila. Kad je tocno bila o nisam skroz sigurna jer nisam provjeravala trakicama i pila vrkutu pa mi sve zasad cudno jer simptome m imam, ali zasad nista smedjeg iscjetka koji mi inace bude par dana prije
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mina znam da je nakon svakog razocarenja tesko borit se, ali kao sto pise u mom potpisu u sto vjerujem najbolje dolazi onima koji ne odustaju. Hrabro u nove pobjede
Luna bas sam pomislila na tebe jutros kad sam otvarala forum. Strpljenja jos koji dan jer dok se vjestica ne pojavi nade ima. Vi ste bili vrijedbi, time jos i vise
Ja sam u iscekivanju m, bolne grudi, lice puno akna, jucer me jajnici ubijali, ali bit ce da sam se prehladila. Kad je tocno bila o nisam skroz sigurna jer nisam provjeravala trakicama i pila vrkutu pa mi sve zasad cudno jer simptome m imam, ali zasad nista smedjeg iscjetka koji mi inace bude par dana prije
Ja sam u prvoj trudnoći imala sve simptome menge, ali sve do jednog. Ja bi trebala danas dobiti, ali plusić je tu i sad se baš osluškujem, trbuh me boli kao da ću dobiti.. Da ne znam, mislila bih da ću procuriti svaki čas...
Cuker čestitkebravo ! Mina žao mi je
ali bit će bolje, mora biti. Mogu si samo misliti kako ti je, jer ja evo već ludim. Nemogu se strpjeti do kraja tjedna za test. Jučer sam ga išla radit na 25 dc i naravno da me dočekala bjelina. Al ovi dani mi traju čitavu vječnost, i kad nakon te vječnosti i nadanja dobiješ minus u totalnom si bedu. Znam da nije dobro nervirati se al ponekad je to jače od mene. No nesmijemo se predati. Lotus ima što novog ?
Hvala! Naravno, ženice, nema odustajanja.. Kad tad će doći plusić. Osjećaj je preloš kad procuriš, al samo hrabro naprijed.. Svi ti govore, nemoj se opterećivati, opusti se, bla, bla.. Ja koliko god sam govorila, neću se opterećivati, svaki dan sam si mislila, jel se sad primilo, koliko još dana da mogu raditi test.. To je jače od mene! Držim vam fige😘
Sortiraj odgovore
Najstariji