Drage sve, pratim vas ovako iz prikrajka vec neko vrijeme jer si silno zelim dijete br.2 (starije dijete ce uskoro 5 godina), muz nikako nije bio spreman dosad, ali cini mi se da je ovaj ciklus onaj kad cemo krenuti napokon u ostvarenje te moje velike zelje (a i starije seke) 🤗
Drage sve, pratim vas ovako iz prikrajka vec neko vrijeme jer si silno zelim dijete br.2 (starije dijete ce uskoro 5 godina), muz nikako nije bio spreman dosad, ali cini mi se da je ovaj ciklus onaj kad cemo krenuti napokon u ostvarenje te moje velike zelje (a i starije seke) 🤗
Dobrodošla! Nadam se da će vam uspijeti iz prve:) Puno sreće želim!
Drage moke, nakon trećeg ciklusa sa klomifenom jutros oba testa pozitivna. Sutra kod doktora. Ja se nadam da je to to. Pokrili smo 30 dana prosli mj haha 🤣 moralo je biti +
Drzite fige.
Cestitke!!! Poznam ti profilnu
ali se bas ne sjecam price, ali u svakom slucaju jeeeeeej!!
Jesi imala nekih simptoma ili one klasicne pms?
Javi kako je bilo kod doktora!
Cuker, Profa1988 jeste vi jos ponavljale svoje?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cestitke novim curama !
Babyloading,
To je poz. Meni mislim da nikad nije dosegla jacu od ove, uvijek je bila mozda mrvicu svijetlija, ali u mom slucaju je to bila poz.
Nikakvih simptoma nemam osim sta kasni i to samo dva dana. Nema bolova nema mucnina nema bolnih grudi. Nista... sve javim sutra.. hvala :)
Martina čestitke :) Meni jučer stigla m nakon 3 dana kašnjenja 😕Više srece drugi put
Ja nisam ponovila... Al menga mi kasni sad već 5 dana, tako da je to.. Neću ponavljati, meni je menga inače ko urica.. Naručena sam na prvi pregled 06.10. I naravno, to sad dočekati, čini se vječnost 😛
Martina Ju, čestitaaaaam!
Martina čestitke :) Meni jučer stigla m nakon 3 dana kašnjenja 😕Više srece drugi put
Martina bravo čestitke 😊😊😊😊... jelena dobrodošla i što prije otišla na proljetnice 😊. Meni kao kasni dva dana sad.. al testobi su i dalje negativni. M ni blizu , + ni blizu... baš mi onako dve visi u zraku i više mi je dosta... da se bar nešt dešava
Jutro cure..
Martina cestitke! Bas je lijepo za dobro jutro takvu vijest cut.
Jelena dobrodosla i da ubrzo nas i ti razveselis s +
Luna mi smo prosli mjesec imale na isti dan, ali ni meni jos ne dolazi. Nemam poima zasto. Posto nismo bas bili pretjerano vrijedni bojim se i kupit test, a kamoli radit. Od simptoma pmsa lice mi katastrofa, a grudi su mi strasno bolne. Za sebe se ne usudim ponadat, ali nadam se da ce se tebi pojavit +
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jutro Lotus ... hm.. kao što i ti kažeš i ja imam bolne grudi, a inače ih nemam, i veće su :) .. lice mi je prištićavo nešto malo ali ništa strašno.. probada me cijelo vrijeme.. al znaš da neke cure kažu da ni nisu bile svjesne da su trudne kad su imale sve simptome pms-a. Tako da neznam više što da mislim. Testove više neću radit jer sam potrošila previše do sad, tako da još ću radit jedan ako krajem tjedna još uvijek ne dobijem.
Sortiraj odgovore
Najstariji