Dobro vecer zenske..ima novosti? ☺

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja u ponedjeljak trebam dobiti..nadaaaam se da nista od toga. Simptoma nemam, osim zelje za cokoladom, pa se bojim da ipak stize 😧

All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav , nova sam ovdje pa imam vise pitanja Poslije prvog poroda menstruacija nije bila tacna par puta se desilo da dva mjeseca uopste nemam , pa svako 28 35 dana ali od ove pocetka ove godinee tacno na vrijeme . 01.09 sam dobila iscjedak smedje boje i sluz pa onda sluz krvi i to je trajalo 2 dana ali sve po malo dok mokrim i malo na ulosku . U srijedu sam morala uradii test za trudnocu jer mi je stomatolog rekao da moram 100% biti sigurna da nisam trdna kako bi mogla raditi i rendgen :) Test nije pokazao trudnocu pa mene zanima vase misljenje ? 🌸
Pozdrav , nova sam ovdje pa imam vise pitanjaPoslije prvog poroda menstruacija nije bila tacna par puta se desilo da dva mjeseca uopste nemam , pa svako 28 35 dana ali od ove pocetka ove godinee tacno na vrijeme . 01.09 sam dobila iscjedak smedje boje i sluz pa onda sluz krvi i to je trajalo 2 dana ali sve po malo dok mokrim i malo na ulosku . U srijedu sam morala uradii test za trudnocu jer mi je stomatolog rekao da moram 100% biti sigurna da nisam trdna kako bi mogla raditi i rendgen :) Test nije pokazao trudnocu pa mene zanima vase misljenje ? 🌸
Mislim da bi test vec svakako pokazao da je T u pitanju.
Vjerovatno se nesto poremetilo, nisu ciklusi uvijek isti.

Panda,
Mislim da je !
Kathryn, mislim da nije, presvjetla je. Ali mogla bi uskoro biti, testiraj se dva puta dnevno da vidis da li tamni crta....
Inace, meni nikad nije bila valjda istu nijansu kao kontrolna, mozda mrvicu svjetlija ali tocno znam da je tad bila O...

Nakon jos nekih 15 min je postala tamna kao i kontrolna,znaci nekih 25 min od piskenja! Neznam samo dal da se drzim rezultata nakon 10 min kako je bilo na slici ili sada?? Ja cu svakako danas osigurati dan da nebi bilo.. 😂😄

Katkryn,
To je pozitivno ! Da li ti inace taj lh pik traje samo taj dan ili i slijedeci??Nema veze sto je proslo malo duze !
Jeste vi krenuli u neki postupak?? Niste jos?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji