Panda,
Mislim da je !
Kathryn, mislim da nije, presvjetla je. Ali mogla bi uskoro biti, testiraj se dva puta dnevno da vidis da li tamni crta....
Inace, meni nikad nije bila valjda istu nijansu kao kontrolna, mozda mrvicu svjetlija ali tocno znam da je tad bila O...
Nakon jos nekih 15 min je postala tamna kao i kontrolna,znaci nekih 25 min od piskenja! Neznam samo dal da se drzim rezultata nakon 10 min kako je bilo na slici ili sada?? Ja cu svakako danas osigurati dan da nebi bilo.. 😂😄
Katkryn,
To je pozitivno ! Da li ti inace taj lh pik traje samo taj dan ili i slijedeci??Nema veze sto je proslo malo duze !
Jeste vi krenuli u neki postupak?? Niste jos?
Nismo jos nista krenuli, al je dr.prema nalazima rekao da nemam ovulacije, a samo jedan mjesec sam vadila progesteron tako da se ja ne drzim toga da ih nema! Pogotovo kad vidam pozitivne trakice! Bilo ih je neg cijeli mjesec,zadnje u 3.mjesecu kad sam i vadila hormone..ja vjerujem samo da mi je organizmu trebalo duze da se unormali sve nakon kontracepcije! Dr planira sa stimulacijom O,al.da probamo jos 3 ciklusa bez,pogotovo nakon Hsg-a!
I da,trebala bi sutra bit vec svijetlija crtica al malo svijetlija!
Sretnoooo!
Neki put se zna dogoditi, makar smatram da je rijetko, da lh bude poz.a da ipak O nema...
Da, sutra ako ti je svijetlija crta onda je O upravo bila ili se desava...ali najcesce tek 36 h nakon prvog ulovljenog lh pika...tj.kako kod koga....znaci 12 do 36 h nakon lh pika se O dogodi.
Budemo vidjeli..mozda bude uspjeha! 🤗🤗😊😊
Kako si ti? Imas jos iscjedak? Drzim fige da sve bude ok,..kad ti je iduci uzv? Ovaj ili iduci tjedan?
Cure, jeste li koristile (ili koristite) Maca prah? Meni je nakon 2.5 tjedana uzimanja dosla M, tj. uranila je 10 dana. Ocekivala sam da ce mi Maca pomoci uravnoteziti cikluse, a ne napraviti potpunu neravnotezu. Srecom pa su mi dosle LH trakice pa cu tako pratiti ovulaciju. Medjutim, sto ako ustanovim da ovulacija ne dolazi? Znam, vec mislim negativno iako jos nisam ni pocela koristiti trakice.. I jos, koliko dugo se pije Maca? Jesu li potrebni prekidi i koliko dugi?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Curke koje koristite lh trakice pogledajte ove moje..12.,13.,14.dc...na 14 dc kad je trakica bila najtamnija oko 14h popodne sam otisla na folikulometriju i doktorica mi je rekla da se ovulacija dogodila nedavno, znaci komotno mozete imat odnose vec otkad je druga crtica i malo svjetlija od kontrolne, ne treba izricito cekat da ona bude ful tamna jer se tad vec barem u mom slucaju ovulacija vec dogodila..najbolje krenit cim se pojavi druga crtica pa pokrit jos ovaj dan i kad je najtamnija...valjda, bar sam tako ja skontala po folikulometriji
Sortiraj odgovore
Najstariji