Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    08. Rujan 2017. 13:37

Jane_Doe

babyloading meni je bilo glupo (i jos mi je) slusati kako me netko tjesi time da se to desava i da ce sljedeca trudnoca bit ok..jednostavno sam imala potreebu s nekime to podjeliti, ali isto tako nisam htjela da me se zali ili da me se tjesi a u isto vrijeme sam i htjela..nisam ni sama znala sta zelim i bila sam u 100 razlicitih emocija..ali to zapravo ne kuzi nitko tko nije prosao, tako da sam najvecu utjehu nasla tu gdje zapravo ni ne poznajem nikoga..ja mislim da sam zapravo trazila razumijevanje od muza a nisam to dobila jer se on u svemu tome brinuo samo za mene i kad je skuzio da je sve gotovo i da sam dobro, laknulo mu je kao da nista nije bilo..a meni je to smetalo..
    ali savjetujem ti da ju svakako poslusas i da joj ne vjerujes kad ti kaze da je sad dobro i da je sve ok jer nije..

Potpisujem sve sta je Jane rekla..ja sam jako jako htjela razgovarati s nekim tko je isto prosao, jer razumio. Znam da su drugi me htjeli utjesiti, al svaka njihova rijec me ubijala. Nikad necu zaboraviti, kad me sogorica nazvala i kaze a kaj sad. Kaj sad??? I to ona koja je imala 2 spontana i jos uvijek ne moze ostati trudna a i u 42-oj godini je. Bar sam od nje ocekivala neku podrsku malo vecu. Ne znam koliko godina ima al mene je najvise ubijalo pa mlada si bit ce i to. Sta zato sto sam mlada pa me manje boli..nazalost ne boli. Samo nemoj reci imas vremena, to je tak i to 😧 bar je meni to islo na zivce. Pokazi joj da ju slusas i dozvoli joj da se ispuse. Bar je meni to trebalo 😟 al sam se razvezala, curke oprostite 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Leptiric2019
    08. Rujan 2017. 22:38

Pozdrav cure...nova sam ovdje;)Ne znam što bih pitala,jer me svasta zanima...imala li koja iskustva sa ovulacijom,plodnim danima za vrijeme menstruacije?Pokusali smo 3 mjeseca,imam aplikaciju koja mi pokazuje plodne dane,ali nista od toga.Inace imam redovite cikluse 26/27dana,samo što menga traje 6-dana...;(Pojma nemam nista

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

• babyloading
    09. Rujan 2017. 12:31

Zahvaljujem vam sto ste podjelili samnom svoja iskustva..lakse mi je bilo za shvatiti. Da, jer tko ti moze bolje to reci negoli onaj tko je to prozivio. 

Cure..koje smo cekali? Sto se događa? Petraa ima li novosti kod tebe?

Tinchy_07
    09. Rujan 2017. 14:35

Julie45

Pozdrav cure…nova sam ovdje;)Ne znam što bih pitala,jer me svasta zanima…imala li koja iskustva sa ovulacijom,plodnim danima za vrijeme menstruacije?Pokusali smo 3 mjeseca,imam aplikaciju koja mi pokazuje plodne dane,ali nista od toga.Inace imam redovite cikluse 26/27dana,samo što menga traje 6-dana…;(Pojma nemam nista

Julie dobrodosla, ja nemam puno iskustva ali sto sam naucila je da aplikacija pokazuje krivo i da je napametnije nabavit trakice za pracenje ovulacije (ljekarna, drogerije, ebay). Ja to koristim, ali osim toga vidim da cure prate temperaturu, prate po sluzi.. 
    U svakom slucaju sretno

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mina04
    09. Rujan 2017. 21:07

Dobro vecer zenske..ima novosti? ☺

mina04
    09. Rujan 2017. 21:14

Ja u ponedjeljak trebam dobiti..nadaaaam se da nista od toga. Simptoma nemam, osim zelje za cokoladom, pa se bojim da ipak stize 😧

• Mely
    10. Rujan 2017. 02:54

Pozdrav , nova sam ovdje pa imam vise pitanja  Poslije prvog poroda menstruacija nije bila tacna par puta se desilo da dva mjeseca uopste nemam , pa svako 28 35 dana ali od ove pocetka ove godinee tacno na vrijeme . 01.09 sam dobila iscjedak smedje boje i sluz pa onda sluz krvi  i to je trajalo 2 dana ali sve po malo dok mokrim i malo na ulosku . U srijedu sam morala uradii test za trudnocu  jer  mi je stomatolog rekao da moram 100% biti sigurna  da nisam trdna kako bi mogla raditi i rendgen :) Test nije pokazao trudnocu pa mene zanima vase misljenje ? 🌸

mono1111
    10. Rujan 2017. 11:57

Mely

Pozdrav , nova sam ovdje pa imam vise pitanjaPoslije prvog poroda menstruacija nije bila tacna par puta se desilo da dva mjeseca uopste nemam , pa svako 28 35 dana ali od ove pocetka ove godinee tacno na vrijeme . 01.09 sam dobila iscjedak smedje boje i sluz pa onda sluz krvi i to je trajalo 2 dana ali sve po malo dok mokrim i malo na ulosku . U srijedu sam morala uradii test za trudnocu jer mi je stomatolog rekao da moram 100% biti sigurna da nisam trdna kako bi mogla raditi i rendgen :) Test nije pokazao trudnocu pa mene zanima vase misljenje ? 🌸

Mislim da bi test vec svakako pokazao da je T u pitanju.
    Vjerovatno se nesto poremetilo, nisu ciklusi uvijek isti.

panda102
    10. Rujan 2017. 15:20

10 12 14 i 15 dan. Je li ovo ovulacija 14 dan ili? Hvala

kathryn
    10. Rujan 2017. 17:32
    Jel ovo pozitivna? Ili da jos sutra pricekam?? 🤗🤔😐
    Jel ovo pozitivna? Ili da jos sutra pricekam?? 🤗🤔😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.