Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    16. Kolovoz 2017. 21:54

mono1111

Da li mozes O pratiti trakicama?? I ako pokazu trakice recimo 14 dc, od 16 pocnes piti…ako ne pokazu, pocnes piti 16 dc svejedno.

Mogu..znaci da onda ne pijem od 11dc. Bas cu probati ovaj mj. Valjda nista lose ne moze se dogoditi. 
    Moram s vama nesto podijeliti danas sam srela bivseg kolegu. Njemu je cura rodila prije nekih mj dana. Pita me jel ima sta kod mene(zna da sam prvo izgubila) i pita me jesam isla na kiretazu. Reko jesam, kaze on mozda su nesto zeznuli. Ja sam ko da me netko ledenom vodom zalio.  Uzas! I sad me to malo po malo zdere..pa sta ako je, valjda bi se negdje na nalazima i pretragama to vidilo? 😢

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 22:46

mina04

mono1111

Da li mozes O pratiti trakicama?? I ako pokazu trakice recimo 14 dc, od 16 pocnes piti…ako ne pokazu, pocnes piti 16 dc svejedno.

Mogu..znaci da onda ne pijem od 11dc. Bas cu probati ovaj mj. Valjda nista lose ne moze se dogoditi.
    Moram s vama nesto podijeliti danas sam srela bivseg kolegu. Njemu je cura rodila prije nekih mj dana. Pita me jel ima sta kod mene(zna da sam prvo izgubila) i pita me jesam isla na kiretazu. Reko jesam, kaze on mozda su nesto zeznuli. Ja sam ko da me netko ledenom vodom zalio. Uzas! I sad me to malo po malo zdere..pa sta ako je, valjda bi se negdje na nalazima i pretragama to vidilo? 😢

Tako probaj jedan mjesec, bar bi ja na tvom mjestu tako probala. 
    Nisu nista zeznuli, jedino sto se moglo dogoditi je da ti je endometrij ostecen, sto cisto sumnjam posto si imala samo.jednu kiretazu a to bi i primjetila po tankom endometriju, oskudnijim M i sl.
    Ne brini, nema se sto dogoditi....

Tinchy_07
    17. Kolovoz 2017. 06:56

Jutro cure.. Ma imam pitanjce za vas koje pijete duphaston. Ja sam ga ovaj mjesec pila 1.put zbog smanjenja smedjkastog krvarenja prije m. Uglavnom trebala sam dobit jucer, ali ja sam dobila mali smedjkasti iscjedak (ne kao i inace jer inace sam ga imala i po tjedan dana) i od jucer nista. Simptomi da cu dobit su tu, ali ne krece, a to me ljuti jer moram vadit hormone. Trudna nisam jer plodne dane nismo pokrili. Je to normalno od tableta i trebam cekat ili? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Elviramagistic
    17. Kolovoz 2017. 07:16

lotus

Jutro cure.. Ma imam pitanjce za vas koje pijete duphaston. Ja sam ga ovaj mjesec pila 1.put zbog smanjenja smedjkastog krvarenja prije m. Uglavnom trebala sam dobit jucer, ali ja sam dobila mali smedjkasti iscjedak (ne kao i inace jer inace sam ga imala i po tjedan dana) i od jucer nista. Simptomi da cu dobit su tu, ali ne krece, a to me ljuti jer moram vadit hormone. Trudna nisam jer plodne dane nismo pokrili. Je to normalno od tableta i trebam cekat ili?

Dal je proslo 10 dana od zadnje tablete? 

mina04
    17. Kolovoz 2017. 07:37

mono1111

mina04

mono1111

Moram s vama nesto podijeliti danas sam srela bivseg kolegu. Njemu je cura rodila prije nekih mj dana. Pita me jel ima sta kod mene(zna da sam prvo izgubila) i pita me jesam isla na kiretazu. Reko jesam, kaze on mozda su nesto zeznuli. Ja sam ko da me netko ledenom vodom zalio. Uzas! I sad me to malo po malo zdere..pa sta ako je, valjda bi se negdje na nalazima i pretragama to vidilo? 😢

Tako probaj jedan mjesec, bar bi ja na tvom mjestu tako probala.
    Nisu nista zeznuli, jedino sto se moglo dogoditi je da ti je endometrij ostecen, sto cisto sumnjam posto si imala samo.jednu kiretazu a to bi i primjetila po tankom endometriju, oskudnijim M i sl.
    Ne brini, nema se sto dogoditi….

Hvala Mono puno 😘..onda ovaj mj cu tako probati

Tinchy_07
    17. Kolovoz 2017. 08:28

Elviramagistic

lotus

Ne, zar cu dobit tek nakon 10dana od popijene tablete? 
    Jer ja uvijek dobijem 14-15 dana od o, sto bi bilo i to kad mi se pojavio iscjedak. I gin mi rekla da mi se nebi trebalo nista poremetit da bi trebala dobit kad i inace 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• Elviramagistic
    17. Kolovoz 2017. 08:38

lotus

Elviramagistic

lotus

Jer ja uvijek dobijem 14-15 dana od o, sto bi bilo i to kad mi se pojavio iscjedak. I gin mi rekla da mi se nebi trebalo nista poremetit da bi trebala dobit kad i inace

Kod duphastona se menstruacija dobije u roku od 10 dana od zadnje popijene tablete..to je tako normalno..ako ne dobijes ni za 10 dana onda se javi ginekologici jer ili si trudna ili je nesto drugo u pitanju..neka cista ili nesto 

mono1111
    17. Kolovoz 2017. 08:40

lotus

Elviramagistic

lotus

Nakon sto prestanes piti Duphastone, dobijes za par dana...najcesce to bude ovako, od 15 dc recimo pijes duphastone 10 dana po 3 tablete mislim i prestanes 25 dc i dodje 28 dc...
    Kad je bila O??

Tinchy_07
    17. Kolovoz 2017. 08:55

O je bila 2.ako se ne varam

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

mina04
    17. Kolovoz 2017. 11:13

Lotus, ja pijem do 25dc i dobijem za 3-4 dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.