Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    15. Kolovoz 2017. 21:56

mono1111

mina04

Dosla je, danas 💔

Bas mi je zaoooo ! Punooo srece iduci ciklus !!!

Hvala Mono..nadam se da ce biti. Jel mozda zna koja jel utjece ista sto pijem duphaston vec od 11dc, a ne 16dc?

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 12:26

mina04

mono1111

mina04

Dosla je, danas 💔

Hvala Mono..nadam se da ce biti. Jel mozda zna koja jel utjece ista sto pijem duphaston vec od 11dc, a ne 16dc?

Zasto pijes Duphastone tako rano?? Da li ti je tad O?? Jer se on pije nakon O 10 dana i prestane i nakon par dana dolazi M.

• Elviramagistic
    16. Kolovoz 2017. 13:19

mono1111

mina04

mono1111

mina04

Dosla je, danas 💔

Zasto pijes Duphastone tako rano?? Da li ti je tad O?? Jer se on pije nakon O 10 dana i prestane i nakon par dana dolazi M.

Tako je..dobro je Mono napisala..ja sam ga pila od 16 dc i jos me bilo strah dal ce sprijeciti O posto imam kasniju ovulaciju..trebala bi piti od 16 dc osim ako imas jako jako rano ovulaciju oko 8-10 dc

mina04
    16. Kolovoz 2017. 14:57

A tako mi je ginicka rekla..kad sam bila na uzv u 2 mj je bila 11dc..sad me strah, ne shvacam zasto mi je onda tako propisala

mina04
    16. Kolovoz 2017. 16:11

Mislite da bi mi nastetilo da probam ovaj mj od 16dc?

• babyloading
    16. Kolovoz 2017. 16:20

Cure moje..meni je dosla u nedjelju..tada se nisam imala prilike raspasti jer sam imala drustvo..al iako tu tugu potiskujem jucer sam ipak oplakala..sto ja znam..mozda i bolje da se tako isplacem..pa u nove pobjede..jos kad me ljudi nazovu pa jesi cula da je ova opet trudna..uff sretna sam stvarno radi drugih..ali pitam se kada cemo mi biti napokon ti..i tako eto neka jos malo pa u nove borbe..
    Mono drz se..posramim se ista reci kada znam za tebe..ali nadam se da je sve ok..javljaj nam..

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 18:32

Mina,
    Duphastone pijes nakon O, uopce ne znam zasto ti je dokt.rekla da pocnes tako rano...pa kad su ti inace O?? Koliko dana pijes duphastone?? I.koliko ti ciklusi traju ?
    Babyloading, ah...i ja se nadam, nisam vise pametna....drzim figeeee da uspijeeeee uskoroooo ! Hrabro daljeee !

mina04
    16. Kolovoz 2017. 20:56

mono1111

Mina,
    Duphastone pijes nakon O, uopce ne znam zasto ti je dokt.rekla da pocnes tako rano…pa kad su ti inace O?? Koliko dana pijes duphastone?? I.koliko ti ciklusi traju ?
    Babyloading, ah…i ja se nadam, nisam vise pametna….drzim figeeee da uspijeeeee uskoroooo ! Hrabro daljeee !

Pijem ga od 11dc do 25dc, i dobijem 28 il 29 dc. A prije duphastona je bilo svega, od 17 do 22-23dc cak i 40dc

mina04
    16. Kolovoz 2017. 20:58

A da zbilja probam od 16 dc? Mozda je zbilja u tome problem pa nisam jos zato ni ostala

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 21:33

Da li mozes O pratiti trakicama?? I ako pokazu trakice recimo 14 dc, od 16 pocnes piti...ako ne pokazu, pocnes piti 16 dc svejedno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.