Eto utece poruka. Grrrrrrrr
Ugl.znam da si se nacula svega toga da ce bit sve ok, ali moras biti p

Moras biti pozitivna!
Koji je k.sa ovim forumom..
Poruke mi same lete, jel se nesto mjenjalo??
Ostale curke, sretno svima!!

mono1111, pouzdajemo se u tvoju visoku betu, samo se nadamo da je ostalo kako treba biti i da će se sve vidjeti s vremenom.
Ja sam bila kod dr. na pregledu. Napravio je PAPA test i pregled UZV-om. Na oba jajnika se vidi po desetak malih cista. Pregledao je nalaz spolnih hormona i štitnjače, uz naglasak da su napravljeni krajem ciklusa. Rekao je da je više-manje sve u prihvatljivim granicama i da se nastavimo truditi sljedećih 6 mj. pa ako ne uspijemo, a bude više duljih ciklusa u odnosu na kraće, da mu se javim. Nekako mi se to sve baš i ne sviđa. Mislim da se sve prepušta samome sebi da se s vremenom "riješi". S obzirom da se još uvijek pripremam psihički i fizički, taman bi mi dobro došlo tih pola godine, ali nakon toga stvarno više ne mislim čekati da se ciklus sam od sebe regulira, da hormoni budu super i da se sve samo od sebe posloži tako da sve bude "savršeno".. Kad se samo sjetim po koliko dana zna kasniti pa si mislim "nije valjda da se već primilo", a vrijeme ide i ide.. Onda kao da se pomirim s time da se možda je primilo pa počnem razmišljati o stambenom pitanju, itd., a onda dođe menstruacija i sve ispočetka. Osjećaji se "restartaju", sve krene iznova u smjeru u kojem sam bila prije toga. Na kraju ostane samo "gorak okus" da će se to događati i ubuduće. A kad stvarno budem trudna, tko zna hoće li osjećaj "splasnuti" odmah drugi dan.. Vidjet ćemo.. Eto, malo poduži post. Šaljem vam pozitivne misli i veselim se lijepim novostima. Kao da su moje.
Ugodan dan svima,
SunnyS
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ivcy,
Sunny, ne znam sto bi ti pametno rekla. Pricekajte i intenzivno radite na bebi ovih 6 mjeseci, prati lh trakicama, imajte tempirani odnos, lezi s nogama u zraku...ako ne upali, a nadam se da bude, ili promjeni gin.ili ako mozes odi privatno kod nekog tko ce ti napisati koje sve pretrage trebas napraviti, mozda ti da Klomifen ili Femaru pa probate s tim...iskreno, mene bi izludivalo cekanje i tih 6 mjeseci...zasto ti neda Duphastone s kojim ce se regulirati ciklus?? Ako imas priliku odi kod nekog dobrog privatnog po savjet...zelim svu srecu !!!

Dosla je, danas 💔
Bas mi je zaoooo ! Punooo srece iduci ciklus !!!
Hvala Mono..nadam se da ce biti. Jel mozda zna koja jel utjece ista sto pijem duphaston vec od 11dc, a ne 16dc?

All of God’s grace in one tiny face 💟
Dosla je, danas 💔
Hvala Mono..nadam se da ce biti. Jel mozda zna koja jel utjece ista sto pijem duphaston vec od 11dc, a ne 16dc?
Zasto pijes Duphastone tako rano?? Da li ti je tad O?? Jer se on pije nakon O 10 dana i prestane i nakon par dana dolazi M.

Dosla je, danas 💔
Zasto pijes Duphastone tako rano?? Da li ti je tad O?? Jer se on pije nakon O 10 dana i prestane i nakon par dana dolazi M.
Tako je..dobro je Mono napisala..ja sam ga pila od 16 dc i jos me bilo strah dal ce sprijeciti O posto imam kasniju ovulaciju..trebala bi piti od 16 dc osim ako imas jako jako rano ovulaciju oko 8-10 dc

A tako mi je ginicka rekla..kad sam bila na uzv u 2 mj je bila 11dc..sad me strah, ne shvacam zasto mi je onda tako propisala

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji