Mina sretno, Hrabrice bit će idući mj
Ja sam mislila da je opet nešto čudno sad mi je 12dc i tek smo danas imali odnos trakice danima negativne. Testiram se maloprije kad pozitivna
Ooo Nena, znaci tocno si pogodila !
Sretnoooo

Kaže on šta samo smo jednom. Mislim si imali smo verzija, svaki dan, svaki drugi, 2 puta dnevno ako će se uhvatit uhvatit će se jedan je dovoljan

Evo cure sta mislite o ovome, pisala sam vec na drugoj temi ali evo i ode..dali je netko od vas mozda koristio...

Mono sretno sutra!!
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure,
Nisam se javila jer uopce ne znam sto bi napisala. Jucer sam dobila neki rozi iscjedak, prestrasila se i popodne otisla na hitnu ! Na uzv se vidjela jedna GV i unutar nje ZV, ploda jos nema, jucer je bilo 5 + 4. Moguce da se tako rano jos plod ne vidi, ali onda su mi vadili betu koja je bila 12 000, sto je vrlo visoka beta ! Ugl.ne znam sto bi rekla.
Idem sutra ujutro na uzv pa cu valjda znati vise....taj iscjedak je jucer prestao i evo maloprije se opet pojavio !
Nikad mi tako jos nije bilo.
Lotus, hvalaaa, javim !

evo slike od jučer, danas se i nisam testirala računam da je O a i osjetim jajnike malo jedan pa drugi iako sam prije znala na kojem je tocno. Odnos sam imala jucer i prekjucer i nadam se sad uskoro. Mono samo pozitivno i sretno sutra. Javi

Vidi se plod ali nema jos otkucaja ! Mozda je prerano ili je mozda spontani.opet ! Za tjedan dana opet idem !
Dobila sam i smedji iscjedak ! Ne znam sto bi rekla !

Tek za tjedan. Ne znam uopce sta da ti kazem nadam se da ce sve ispast dobro. Kako god ispalo očito da je tako moralo bit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji