Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Kolovoz 2017. 21:50

Cure,
    Nisam se javila jer uopce ne znam sto bi napisala. Jucer sam dobila neki rozi iscjedak, prestrasila se i popodne otisla na hitnu ! Na uzv se vidjela jedna GV i unutar nje ZV, ploda jos nema, jucer je bilo 5 + 4. Moguce da se tako rano jos plod ne vidi, ali onda su mi vadili betu koja je bila 12 000, sto je vrlo visoka beta ! Ugl.ne znam sto bi rekla. 
    Idem sutra ujutro na uzv pa cu valjda znati vise....taj iscjedak je jucer prestao i evo maloprije se opet pojavio ! 
    Nikad mi tako jos nije bilo.
    Lotus, hvalaaa, javim !

nena27
    13. Kolovoz 2017. 22:11

evo slike od jučer, danas se i nisam testirala računam da je O a i osjetim jajnike malo jedan pa drugi iako sam prije znala na kojem je tocno. Odnos sam imala jucer i prekjucer i nadam se sad uskoro. Mono samo pozitivno i sretno sutra. Javi

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 10:43

Vidi se plod ali nema jos otkucaja ! Mozda je prerano ili je mozda spontani.opet ! Za tjedan dana opet idem !
    Dobila sam i smedji iscjedak ! Ne znam sto bi rekla !

nena27
    14. Kolovoz 2017. 11:13

Tek za tjedan. Ne znam uopce sta da ti kazem nadam se da ce sve ispast dobro. Kako god ispalo očito da je tako moralo bit

Tinchy_07
    14. Kolovoz 2017. 11:43

To ce bit jako dugi tjedan, ali iskreno se nadam da ce sve bit dobro. Da ces nam se za tjedan dana javit s dobrim vijestima. 
    Kako se ti i muz nosite sa svime? Stvarno se divim snagi koju imas

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 11:58

Ja sam lose psihicki !!! Ne znam sto bi rekla.
    Da li je stvarno 4 puta tako moralo biti??? Ne znam kome se desava da ima 4 spontana??! Mislim ima ljudi naravno, ne kazem da nema...ali koja je vjerojatnost da se 4 puta desava isti scenarij a u pravilu je sve ok??
    Ne znam !

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 11:59

Hocu reci s nama.je sve ok, s nalazila vise manje !

Tinchy_07
    14. Kolovoz 2017. 12:08

Neznam sto bi rekla jer stvarno da 4 puta bude isti ishod je van svake mjere. Ja sam stvarno vjerovala da ovaj put bude sve dobro. Nadam se i dalje da bude. Sto kaze gin? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 12:39

lotus

Neznam sto bi rekla jer stvarno da 4 puta bude isti ishod je van svake mjere. Ja sam stvarno vjerovala da ovaj put bude sve dobro. Nadam se i dalje da bude. Sto kaze gin?

Nis ne kaze ! Da dodjem za tjedan dana jer je mozda prerano !

Tinchy_07
    14. Kolovoz 2017. 15:27

Pa mislim bar ti moze sta rec, da se nadas ili ne. Mislim ok, kuzim previse pacijenata dolazi na jednog doktora, ali svejedno. Ma općenito ne samo gin, svi kao da su izgubili ljudskost

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.