Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Kolovoz 2017. 10:27

Kathryn,
    Mislim da su premali da bi tako brzo narasli, ali jesi sigurna sa su tako mali??? Inace su cca 10 dc bar oko 10 mm, i kad je O kasnije....meni.je tako znalo biti.
    Mozda i jesu pukli ali su bili nezreli..iako sumnjam, nesto ti se mozda poremetilo.
    Ja sam bila na uzv dns, srce kuca ali je plod za 3 dana manji, jako me to brine ! Uzv opet za tri tjedna !!! Tri !!!!

kathryn
    21. Kolovoz 2017. 10:42

Neznam, evo stvarno neznam sta da mislim. Al opet po trakici mi je to prerano..vec sam prekrizila ovaj ciklus, nadam se da ce iduci biti neki od postupaka, bar stimulacija pa folikulometrija da vidimo sto se zapravo dogada. 
    Mono, neznam kako objasniti da je plod 3 dana manji jer nisam upucena do te mjere..a jel dr sta rekao da je to lose? Drago mi je da srce kuca, znam da si strepila i nadam se da ce bit sve ok...

Tinchy_07
    21. Kolovoz 2017. 11:07

Srceko kuca
    Znam da te sad brine i da ti se svasta mota po glavi, ali vjeruj da ce bit u redu. Mora. Nakon toliko vremena i situacija koje si prosla, mora. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Jane_Doe
    21. Kolovoz 2017. 11:20

mono pa to je super, opusti se. trudna si :) srce kuca, to je jedan veeeeliki plus i dobar znak. samo pozitivno, nemoj da te brinu ta 3 dana. SRCE KUCA i usredotoci se na to 😍

ja sam se ipak vratila na ovu temu i pridruzujem se iscekivanju sa vama cure ponovo :)

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 11:31

Hvala cure, ali i dalje sam jako zabrinuta.
    Ne mogu si pomoci !
    Doktorima to nije zabrinjavajuce jer gledaju svakakve slucajeve...ali njima nista nije zabrinjavajuce, niti kad je prisutno krvarenje.

nena27
    21. Kolovoz 2017. 14:30

Mono shvaćam tvoju zabrinutost nakon svega što si prošla, teško je nakon svega biti pozitivan ali probaj malo drugačije gledati stvari. Koliko sam samo puta pročitala pozitivne riječi privlače pozitivne stvari u život a negativne naravno negativno.
    Gledaj svoju situaciju tako da kažeš super srce kuca, prošli tjedan si se brinula što nema otkucaja.
    Razmišljaj da će to sve pozitivno završiti, jer i hoće :) 

mina04
    21. Kolovoz 2017. 17:54

Mono, vazno je da srceko kuca..polako dalje. Vidit ces da ce sve biti u redu..znam da si sad u svojim mislima, al uz tebe smo 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 18:26

Tnx cure !

Lunaa
    22. Kolovoz 2017. 13:50

Mono pratim te već neko vrijeme uglavnom pročitala sam dosta toga i želim ti od svega srca čestitati na tvom srčeku koje kuca !  Nemoj se bojati(znam da je lako to reći) ali probaj što više biti pozitivna bit će sve ok. 
    Može mi možda koja od vas pomoći, muči me slijedeće. Jedan dan sam imala obilan smeđi iscjedak i ja sam mislila da će M stići svaku minutu kad ono došla je tek slijedeći dan. Da li mi se onda M računa od dana kada sam dobila taj smeđi iscjedak ili tek kad sam prokrvarila kako treba? Svako dobro cure i puno sreće želim. 

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 14:57

Lunaa

Mono pratim te već neko vrijeme uglavnom pročitala sam dosta toga i želim ti od svega srca čestitati na tvom srčeku koje kuca !Nemoj se bojati(znam da je lako to reći) ali probaj što više biti pozitivna bit će sve ok.
    Može mi možda koja od vas pomoći, muči me slijedeće. Jedan dan sam imala obilan smeđi iscjedak i ja sam mislila da će M stići svaku minutu kad ono došla je tek slijedeći dan. Da li mi se onda M računa od dana kada sam dobila taj smeđi iscjedak ili tek kad sam prokrvarila kako treba? Svako dobro cure i puno sreće želim.

Hvala !!
    Prvi dan se racuna kad krene prava krv, ne taj iscjedak smedji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.