Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Kolovoz 2017. 11:31

Hvala cure, ali i dalje sam jako zabrinuta.
    Ne mogu si pomoci !
    Doktorima to nije zabrinjavajuce jer gledaju svakakve slucajeve...ali njima nista nije zabrinjavajuce, niti kad je prisutno krvarenje.

nena27
    21. Kolovoz 2017. 14:30

Mono shvaćam tvoju zabrinutost nakon svega što si prošla, teško je nakon svega biti pozitivan ali probaj malo drugačije gledati stvari. Koliko sam samo puta pročitala pozitivne riječi privlače pozitivne stvari u život a negativne naravno negativno.
    Gledaj svoju situaciju tako da kažeš super srce kuca, prošli tjedan si se brinula što nema otkucaja.
    Razmišljaj da će to sve pozitivno završiti, jer i hoće :) 

mina04
    21. Kolovoz 2017. 17:54

Mono, vazno je da srceko kuca..polako dalje. Vidit ces da ce sve biti u redu..znam da si sad u svojim mislima, al uz tebe smo 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 18:26

Tnx cure !

Lunaa
    22. Kolovoz 2017. 13:50

Mono pratim te već neko vrijeme uglavnom pročitala sam dosta toga i želim ti od svega srca čestitati na tvom srčeku koje kuca !  Nemoj se bojati(znam da je lako to reći) ali probaj što više biti pozitivna bit će sve ok. 
    Može mi možda koja od vas pomoći, muči me slijedeće. Jedan dan sam imala obilan smeđi iscjedak i ja sam mislila da će M stići svaku minutu kad ono došla je tek slijedeći dan. Da li mi se onda M računa od dana kada sam dobila taj smeđi iscjedak ili tek kad sam prokrvarila kako treba? Svako dobro cure i puno sreće želim. 

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 14:57

Lunaa

Mono pratim te već neko vrijeme uglavnom pročitala sam dosta toga i želim ti od svega srca čestitati na tvom srčeku koje kuca !Nemoj se bojati(znam da je lako to reći) ali probaj što više biti pozitivna bit će sve ok.
    Može mi možda koja od vas pomoći, muči me slijedeće. Jedan dan sam imala obilan smeđi iscjedak i ja sam mislila da će M stići svaku minutu kad ono došla je tek slijedeći dan. Da li mi se onda M računa od dana kada sam dobila taj smeđi iscjedak ili tek kad sam prokrvarila kako treba? Svako dobro cure i puno sreće želim.

Hvala !!
    Prvi dan se racuna kad krene prava krv, ne taj iscjedak smedji.

• babyloading
    22. Kolovoz 2017. 17:30

Mono drz se! Znam da je tesko u glavi otpustiti određene cinjenice ..ali znam i da se ne zelis opustiti radi vlastite samoobrane..nego hajde hrabro korak po korak! Tu smo s tobom i za strahove i pobjede..kao i sa svim ostalim curama!
    Nego Mono jednom si spomenula da vi niste imali odnose svaki dan kroz plodne dane negoli samo na najaktivniji dan? Dali je to dan prije ovulacije? I dali ste samo taj dan pokrili i to je to ili? Hvala

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 20:12

babyloading

Mono drz se! Znam da je tesko u glavi otpustiti određene cinjenice ..ali znam i da se ne zelis opustiti radi vlastite samoobrane..nego hajde hrabro korak po korak! Tu smo s tobom i za strahove i pobjede..kao i sa svim ostalim curama!
    Nego Mono jednom si spomenula da vi niste imali odnose svaki dan kroz plodne dane negoli samo na najaktivniji dan? Dali je to dan prije ovulacije? I dali ste samo taj dan pokrili i to je to ili? Hvala

Hvalaa !
    Tako je, imala sam samo jedan odnos kad sam prirodno planirala, i to ovako.
    Lh je pokazala poz.a meni je lh jnace dva dana pozitivan, i onda sam po izracunu odnos imala cca 20 h prije O.....s nogama u zraku ! Znaci kad mi je lh pokazala poz.imala sam.odnos kroz cca 12 h !
    Ja sam se testirala dva puta dnevno, da bas ulovim porast tog lh pika.
    Svakako je najbolje da odnos bude par h prije O !
    I taj jedan jedini odnos i to dva puta je bio dobitan !
    Kao i.kod prve T ali ona se nije planirala, isto je bio jedan odnos.
    Vazno je samo pogoditi idealno vrijeme ako je sve ok s partnerima...

Tina-Martina 27
    22. Kolovoz 2017. 20:50

Pozdrav cure...Evo ja sam nova ovdje...Pomagaajteee!!!Dakle,ja i muž radimo na bebi vec 13mjeseci i niiištaa...nikako da se primi...😢😢😢 nedavno sam bila privatno kog ginekologa,maternica mi je u najboljem redu osim što je okrenuta prema kralježnici (zavaljena) također mi je ginekolog pratio plodne dane tj.ovulaciju..ovulacija mi je po njegovom bila prije dva tjedna znaci točno 14 dana od početka ciklusa i kad mi je rekao taj dan TO JE TO SAD KUCI I NAVALITEE..naravno da jesmo...😂😂 i evo 14 dana poslje (danas) ja opet dobila. 😟😟😟😟 i da,papa test mi je u redu bio i folikul je bio samo na ljevom jajniku narastao je 25mm ....pomagaaajteee...šta dalje činit

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 22:40

Tina-Martina 27

Pozdrav cure…Evo ja sam nova ovdje…Pomagaajteee!!!Dakle,ja i muž radimo na bebi vec 13mjeseci i niiištaa…nikako da se primi…😢😢😢 nedavno sam bila privatno kog ginekologa,maternica mi je u najboljem redu osim što je okrenuta prema kralježnici (zavaljena) također mi je ginekolog pratio plodne dane tj.ovulaciju..ovulacija mi je po njegovom bila prije dva tjedna znaci točno 14 dana od početka ciklusa i kad mi je rekao taj dan TO JE TO SAD KUCI I NAVALITEE..naravno da jesmo…😂😂 i evo 14 dana poslje (danas) ja opet dobila. 😟😟😟😟 i da,papa test mi je u redu bio i folikul je bio samo na ljevom jajniku narastao je 25mm ….pomagaaajteee…šta dalje činit

Dobrodosla
    Ako ne ide prirodnim putem zaputite se na humanu reprodukciju, na konzultacije gdje ce oni traziti dodatne pretrage.
    Nazalost, iz redovnog uzv i papa testa se nista ne moze otkriti...
    Napravite spermiogram, da uopce vidite kakav je, hormone stitnjace, spolne hormone ukljucujuci prolaktin obavezno...i to je neki pocetak svega..
    Sretno !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI