Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    17. Kolovoz 2017. 11:15

Elvira. U isto vrijeme smo skoro napisale :))
    Lotus, onda je mozda M, tj pocetak neki....ili.je T u pitanju...vidjeti ces za koji dan. Mozes uvijek napraviti test !

nena27
    17. Kolovoz 2017. 12:01

Eto koliko sam kukala da me uopće ne bole grudi čak ni pred M, prošli i ovaj ciklus bole me doslovno poslije O 

• Elviramagistic
    17. Kolovoz 2017. 13:36

nena27

Eto koliko sam kukala da me uopće ne bole grudi čak ni pred M, prošli i ovaj ciklus bole me doslovno poslije O

Mozda je to znak :) ne zelim ti buditi laznu nadu ali mene su dobiti mjesec pocele boljeti odmah iza O 😀 nadam se da je to to

nena27
    17. Kolovoz 2017. 13:47

Ah i prošli mjesec su krenule ranije boliti ovulaciju sam imala 11 dc s trakicama sam ju profulala ali odnose samo imali od 8dc tako da ju praktički nisam ofulala samo nisam znala kad je bila točno.
    Ovaj mjesec sam imala pozitivnu lh trakicu 12 i 13dc pa recimo da je O bila 14dc znači sad u nedjelju 13.08. a vidjet ćemo ali eto od prekjučer me već bole, a osjetim i jajnike i to oba

Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 06:22

Jutro.. Ja ipak dobila. Mislim znala sam da ocu. Ma  samo mi je bitno da mi se od tableta nije poremetio ciklus. Sutra vadim hormone. I onda cekat o i u nove pobjede. 
    Nena sretno, nadam se da se to naziru simptomi t

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hrabrica
    18. Kolovoz 2017. 08:46

Dobro jutro svim trudilicama.. (kaže ona i potegne srk marulje )

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Lunaa
    18. Kolovoz 2017. 10:14

Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.

Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 10:27

Lunaa

Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.

Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
    Sad kad zahladi + je nas

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lunaa
    18. Kolovoz 2017. 13:51

lotus

Lunaa

Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
    Sad kad zahladi + je nas

Da istina, nas je vrućina ubila . Pa se još više veselim rujnu i samo da nam ova M bude zadnja . Trakice što si mi poslala su bile pozitivne 14 i 15 dc ali baš jako jako. Tako da sad bar znam koja dva dana ciklusa ovuliram. Ja ko neki freak već računam i eventualne termine poroda. Neznam ako sam normalna al eto 

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 15:24

Bok svima! Nova sam ovdje. Eto i ja se trudim postati i ostati trudna. Ide 3.mjesec kako se MM i ja ne pazimo,no jos nismo uspijeli. Trenutno imam jednu cudnu situaciju. Naime, kasni mi 10 dana ali od plusića na testu ništa. Sigurno onda i nisam trudna, već bi test pokazao svoje. Još mi je i ovaj mjesec bila čudna ovulacija, kao da je zapravo preskočila ovaj ciklus, možda zato i kasni M. Već sam od silnog pretraživanja interneta magistrirala na razlozima kašnjenja M,tako da svjesna sam da vjerojatno nisam trudna ali se kao i svi naravno potajno nadam.. Nemam baš nikakvih simptoma, sve je totalno uobičajeno. Zbog svega toga sam užasno pod stresom i odlučila sam otići na privatni pregled i to danas pa ću vidjeti šta kaže UZV. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.