Tri dana do menge i sanjam da je test pokazao plusic ❤ vec drugi takav san u razmaku par dana ❤ daj Boze da bude ❤
Drzim figice :)

Hvala cure na figama..Sutra ujutro radim test..M (ne)treba stici u nedjelju al kako nam je sutra zadnji dan na moru voljela bi muza iznenadit toliko zeljenim plusicem da zaokruzimo vec divan GO...Uzela sam clearblue plus i stalno zamisljam kako bi mu rekla al nekak me malo prpa jer povremeno osjetim menstrualne grceve..Znam da to nije mjerilo al opet..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hvala cure na figama..Sutra ujutro radim test..M (ne)treba stici u nedjelju al kako nam je sutra zadnji dan na moru voljela bi muza iznenadit toliko zeljenim plusicem da zaokruzimo vec divan GO…Uzela sam clearblue plus i stalno zamisljam kako bi mu rekla al nekak me malo prpa jer povremeno osjetim menstrualne grceve..Znam da to nije mjerilo al opet..
Ista situacija, samo mi nismo na moru 😁
Ja sam kupila clearblue i gravignost. Sad cekamo da kasni 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟
Hvala cure na figama..Sutra ujutro radim test..M (ne)treba stici u nedjelju al kako nam je sutra zadnji dan na moru voljela bi muza iznenadit toliko zeljenim plusicem da zaokruzimo vec divan GO…Uzela sam clearblue plus i stalno zamisljam kako bi mu rekla al nekak me malo prpa jer povremeno osjetim menstrualne grceve..Znam da to nije mjerilo al opet..
Drzim fige!!! 😁😁 ma ja cu uranit malo jer ne zelim da vozi toliki put pod dojmovima ako bude + 😁
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Drzim fige!!! 😁😁 ma ja cu uranit malo jer ne zelim da vozi toliki put pod dojmovima ako bude + 😁
Javi nam..nadamo se veseloj vijesti 😊

Nema vesele vijesti :( negativan test :( ha nis, novi ciklus nova nada..
Zao mi je:( to bi vam bio super zavrsetak godisnjeg da je pokazalo drugačije. Sad hrabro u nove pobjede.
Mina ti si radila test?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Curke, jucer sam imala gusti bijelo iscjedak, i jucer me popodne uhvatila neka mucnina, i danas ujutro.
Kakva su vasa iskustva s tim simptomima ?
Zao mi je:( to bi vam bio super zavrsetak godisnjeg da je pokazalo drugačije. Sad hrabro u nove pobjede.
Mina ti si radila test?
Nisam jos..strah me 😕 danas je 25dc. Mislila sam mozda pricekati do ponedjeljka i li utorka. Hrabrica zao mi je, ali iduci mj opet nova sansa 💜

Mina sretno, Hrabrice bit će idući mj
Ja sam mislila da je opet nešto čudno sad mi je 12dc i tek smo danas imali odnos trakice danima negativne. Testiram se maloprije kad pozitivna

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji