Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    14. Kolovoz 2017. 17:46

Mono, mozda sve bude u redu. Nadam se i molim za to draga..meni je danas 28 dc i nije dosla. Nadam se da i nece 😓

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Abrakadabra
    14. Kolovoz 2017. 19:00

Mono drz se!Uz tebe smo.

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 21:11

Hvala curee !

Ivcy1306
    14. Kolovoz 2017. 23:20

Pozdrav svima.. 
    Mono, citam i pratim sto se dogadja i isla sam se logirat samo da ti kazem da se opustis,znam da je tesko reci i da je tebi najteze, ali sjeti se koliko si puta ti nas tjesila kako je u tim istim tjednima u kojima si ti jos prerano za vidjeti ista, budi sretna, plod je tu, otkucaji ce doci, rano je. Nekim curama tek u 8.tjednu su se otkucaji vidjeli, meni su u 6.tjednu tako da sve je to i od osobe do osobe, od trudnoce do trudnoce. 
    Isto tako znas da bilo kakav iscjedak nije znak spontanog odmah, dok nema svjeze krvi, nema panike.. samo se opusti, draga trudna si i to je najbitnije. Ostalo sve ce se samo rijesiti, pa nisi valjda toliki baksuz da i 4.put bude spontani, ne, ne bit ce sve OK.. 
    Ja znam da te ne mogu umirit 

Ivcy1306
    14. Kolovoz 2017. 23:21

Eto utece poruka.  Grrrrrrrr

Ugl.znam da si se nacula svega toga da ce bit sve ok, ali moras biti p

Ivcy1306
    14. Kolovoz 2017. 23:22

Moras biti pozitivna! 

Koji je k.sa ovim forumom.. 
    Poruke mi same lete, jel se nesto mjenjalo?? 
    Ostale curke, sretno svima!!

SunnyS
    15. Kolovoz 2017. 15:43

mono1111, pouzdajemo se u tvoju visoku betu, samo se nadamo da je ostalo kako treba biti i da će se sve vidjeti s vremenom.
    Ja sam bila kod dr. na pregledu. Napravio je PAPA test i pregled UZV-om. Na oba jajnika se vidi po desetak malih cista. Pregledao je nalaz spolnih hormona i štitnjače, uz naglasak da su napravljeni krajem ciklusa. Rekao je da je više-manje sve u prihvatljivim granicama i da se nastavimo truditi sljedećih 6 mj. pa ako ne uspijemo, a bude više duljih ciklusa u odnosu na kraće, da mu se javim. Nekako mi se to sve baš i ne sviđa. Mislim da se sve prepušta samome sebi da se s vremenom "riješi". S obzirom da se još uvijek pripremam psihički i fizički, taman bi mi dobro došlo tih pola godine, ali nakon toga stvarno više ne mislim čekati da se ciklus sam od sebe regulira, da hormoni budu super i da se sve samo od sebe posloži tako da sve bude "savršeno".. Kad se samo sjetim po koliko dana zna kasniti pa si mislim "nije valjda da se već primilo", a vrijeme ide i ide.. Onda kao da se pomirim s time da se možda je primilo pa počnem razmišljati o stambenom pitanju, itd., a onda dođe menstruacija i sve ispočetka. Osjećaji se "restartaju", sve krene iznova u smjeru u kojem sam bila prije toga. Na kraju ostane samo "gorak okus" da će se to događati i ubuduće. A kad stvarno budem trudna, tko zna hoće li osjećaj "splasnuti" odmah drugi dan.. Vidjet ćemo.. Eto, malo poduži post. Šaljem vam pozitivne misli i veselim se lijepim novostima. Kao da su moje.

Ugodan dan svima,
    SunnyS

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    15. Kolovoz 2017. 15:55

Ivcy,
    Sunny, ne znam sto bi ti pametno rekla. Pricekajte i intenzivno radite na bebi ovih 6 mjeseci, prati lh trakicama, imajte tempirani odnos, lezi s nogama u zraku...ako ne upali, a nadam se da bude, ili promjeni gin.ili ako mozes odi privatno kod nekog tko ce ti napisati koje sve pretrage trebas napraviti, mozda ti da Klomifen ili Femaru pa probate s tim...iskreno, mene bi izludivalo cekanje i tih 6 mjeseci...zasto ti neda Duphastone s kojim ce se regulirati ciklus?? Ako imas priliku odi kod nekog dobrog privatnog po savjet...zelim svu srecu !!!

mina04
    15. Kolovoz 2017. 16:45

Dosla je, danas 💔

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    15. Kolovoz 2017. 17:08

mina04

Dosla je, danas 💔

Bas mi je zaoooo ! Punooo srece iduci ciklus !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.