Mono, mozda sve bude u redu. Nadam se i molim za to draga..meni je danas 28 dc i nije dosla. Nadam se da i nece 😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav svima..
Mono, citam i pratim sto se dogadja i isla sam se logirat samo da ti kazem da se opustis,znam da je tesko reci i da je tebi najteze, ali sjeti se koliko si puta ti nas tjesila kako je u tim istim tjednima u kojima si ti jos prerano za vidjeti ista, budi sretna, plod je tu, otkucaji ce doci, rano je. Nekim curama tek u 8.tjednu su se otkucaji vidjeli, meni su u 6.tjednu tako da sve je to i od osobe do osobe, od trudnoce do trudnoce.
Isto tako znas da bilo kakav iscjedak nije znak spontanog odmah, dok nema svjeze krvi, nema panike.. samo se opusti, draga trudna si i to je najbitnije. Ostalo sve ce se samo rijesiti, pa nisi valjda toliki baksuz da i 4.put bude spontani, ne, ne bit ce sve OK..
Ja znam da te ne mogu umirit
Eto utece poruka. Grrrrrrrr
Ugl.znam da si se nacula svega toga da ce bit sve ok, ali moras biti p
Moras biti pozitivna!
Koji je k.sa ovim forumom..
Poruke mi same lete, jel se nesto mjenjalo??
Ostale curke, sretno svima!!
mono1111, pouzdajemo se u tvoju visoku betu, samo se nadamo da je ostalo kako treba biti i da će se sve vidjeti s vremenom.
Ja sam bila kod dr. na pregledu. Napravio je PAPA test i pregled UZV-om. Na oba jajnika se vidi po desetak malih cista. Pregledao je nalaz spolnih hormona i štitnjače, uz naglasak da su napravljeni krajem ciklusa. Rekao je da je više-manje sve u prihvatljivim granicama i da se nastavimo truditi sljedećih 6 mj. pa ako ne uspijemo, a bude više duljih ciklusa u odnosu na kraće, da mu se javim. Nekako mi se to sve baš i ne sviđa. Mislim da se sve prepušta samome sebi da se s vremenom "riješi". S obzirom da se još uvijek pripremam psihički i fizički, taman bi mi dobro došlo tih pola godine, ali nakon toga stvarno više ne mislim čekati da se ciklus sam od sebe regulira, da hormoni budu super i da se sve samo od sebe posloži tako da sve bude "savršeno".. Kad se samo sjetim po koliko dana zna kasniti pa si mislim "nije valjda da se već primilo", a vrijeme ide i ide.. Onda kao da se pomirim s time da se možda je primilo pa počnem razmišljati o stambenom pitanju, itd., a onda dođe menstruacija i sve ispočetka. Osjećaji se "restartaju", sve krene iznova u smjeru u kojem sam bila prije toga. Na kraju ostane samo "gorak okus" da će se to događati i ubuduće. A kad stvarno budem trudna, tko zna hoće li osjećaj "splasnuti" odmah drugi dan.. Vidjet ćemo.. Eto, malo poduži post. Šaljem vam pozitivne misli i veselim se lijepim novostima. Kao da su moje.
Ugodan dan svima,
SunnyS
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ivcy,
Sunny, ne znam sto bi ti pametno rekla. Pricekajte i intenzivno radite na bebi ovih 6 mjeseci, prati lh trakicama, imajte tempirani odnos, lezi s nogama u zraku...ako ne upali, a nadam se da bude, ili promjeni gin.ili ako mozes odi privatno kod nekog tko ce ti napisati koje sve pretrage trebas napraviti, mozda ti da Klomifen ili Femaru pa probate s tim...iskreno, mene bi izludivalo cekanje i tih 6 mjeseci...zasto ti neda Duphastone s kojim ce se regulirati ciklus?? Ako imas priliku odi kod nekog dobrog privatnog po savjet...zelim svu srecu !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji