Jutro.. Ja ipak dobila. Mislim znala sam da ocu. Ma samo mi je bitno da mi se od tableta nije poremetio ciklus. Sutra vadim hormone. I onda cekat o i u nove pobjede.
Nena sretno, nadam se da se to naziru simptomi t
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Dobro jutro svim trudilicama.. (kaže ona i potegne srk marulje
)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.

Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.
Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
Sad kad zahladi + je nas
🧔 35
🙎🏼♀️32
Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
Sad kad zahladi + je nas
Da istina, nas je vrućina ubila . Pa se još više veselim rujnu i samo da nam ova M bude zadnja . Trakice što si mi poslala su bile pozitivne 14 i 15 dc ali baš jako jako. Tako da sad bar znam koja dva dana ciklusa ovuliram. Ja ko neki freak već računam i eventualne termine poroda. Neznam ako sam normalna al eto

Bok svima! Nova sam ovdje. Eto i ja se trudim postati i ostati trudna. Ide 3.mjesec kako se MM i ja ne pazimo,no jos nismo uspijeli. Trenutno imam jednu cudnu situaciju. Naime, kasni mi 10 dana ali od plusića na testu ništa. Sigurno onda i nisam trudna, već bi test pokazao svoje. Još mi je i ovaj mjesec bila čudna ovulacija, kao da je zapravo preskočila ovaj ciklus, možda zato i kasni M. Već sam od silnog pretraživanja interneta magistrirala na razlozima kašnjenja M,tako da svjesna sam da vjerojatno nisam trudna ali se kao i svi naravno potajno nadam.. Nemam baš nikakvih simptoma, sve je totalno uobičajeno. Zbog svega toga sam užasno pod stresom i odlučila sam otići na privatni pregled i to danas pa ću vidjeti šta kaže UZV.
Ninochka sretno i da brzo ostanes trudna
🧔 35
🙎🏼♀️32
Mono, ti je prestalo smedjkasto krvarenje?
🧔 35
🙎🏼♀️32
Lotus, hvala ti na lijepim željama . Evo vratila se ja s pregleda i ustanovljeno je zadebljanje maternice od 10mm što bi inače moglo značiti početak trudnoće ali s obzirom da je beta hcg nalaz iz krvi negativan... Ovaj mjesec ništa od bebača. Dobila sam duphaston tbl da ih pijem slijedećih 8 dana. To će pokrenuti zaostalu vješticu. Pratim vas sve i dalje i želim nam svima što prije plusiće!
Lotus,
Je ! Prestalo je. ! Bas je cudno to skroz kod mene, malo krene, pa stane...uopce ne znam ! S obzirom da imam taj asherman, te priraslice, mozda i one, taj ostatak koji je ostao utjecu...bar sam tako procitala na jednoj stranici..
Zao mi je radi M.
Zelim puno srece tebi i ostalim curama !!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji