Ninochka sretno i da brzo ostanes trudna
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mono, ti je prestalo smedjkasto krvarenje?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus, hvala ti na lijepim željama . Evo vratila se ja s pregleda i ustanovljeno je zadebljanje maternice od 10mm što bi inače moglo značiti početak trudnoće ali s obzirom da je beta hcg nalaz iz krvi negativan... Ovaj mjesec ništa od bebača. Dobila sam duphaston tbl da ih pijem slijedećih 8 dana. To će pokrenuti zaostalu vješticu. Pratim vas sve i dalje i želim nam svima što prije plusiće!
Lotus,
Je ! Prestalo je. ! Bas je cudno to skroz kod mene, malo krene, pa stane...uopce ne znam ! S obzirom da imam taj asherman, te priraslice, mozda i one, taj ostatak koji je ostao utjecu...bar sam tako procitala na jednoj stranici..
Zao mi je radi M.
Zelim puno srece tebi i ostalim curama !!!!
Mono drzim fige,i navijam za tebe.Mene tako od jutros bole jajnici,najvise desni jedva se ispravim.Sutra bi mi trebala bit ovulacija.Odnose smo imali prekjucer i prije 5dana.Danas sumljam da cu imat koliko me boli.Opustit se nemogu.A sljedeci mj.bi trebala imat kontrolu kod gin.pa cu vidjet sta ce rec.
Hej curke, meni jucer zavrsila sad u akciju. Hoce li jos koja sa mnom brojat? Mono kad je najbolje da pocnem s trakicama? 8 dc il je to rano? Oprosti sto te gnjavim 😶
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hej curke, meni jucer zavrsila sad u akciju. Hoce li jos koja sa mnom brojat? Mono kad je najbolje da pocnem s trakicama? 8 dc il je to rano? Oprosti sto te gnjavim 😶
Ma sto bi gnjavila ! Ja sam zapocinjala u pravilu nakon zavrsetka M, ovisi, ali da ! Pocni vec 8 dc, i oko O bas mozes i dva puta dnevno se testirati, ja sam recimo od 13 dc cca pa do O testirala se i oko 12 h i oko 19 h da tocno ulovim porast lh pika.
Sretnoooo
Cure,ja neznam sta bi mislila o ovom ciklusu...pratila sam O trakicama, uvijek mi je bila do sad oko 17-19 dana..i sad dobila poz trakicu 13 i 14 dc,ali neznam kako je moguce jer sam 10dc bila na Hsg-u i dr mi je rekao da imam folikule na oba jajnika,najveci na desnom je bio 5,7mm a na lijevom 6,2mm! Endo je bio 5,7mm. Kako su oni mogli narasti tako brzo? Citala sam da folikuli rastu cca 1,5-2mm dnevno i mora biti bar 18mm da bi puknuo sto bi bilo 16 -18dc ovisno o brzini rasta...nis vise neznam! A pokrili smo tek od 16dc na dalje jer sam dugo krvarila nakon Hsg-a! U cet idem na humanu,mislila sam da ce mi se posreciti na go i moru,kao ono "opustila sam se" al vise ne vjerujem da ce mi se posreciti...😑 saljem sliku trakica
Sortiraj odgovore
Najstariji