Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 06:22

Jutro.. Ja ipak dobila. Mislim znala sam da ocu. Ma  samo mi je bitno da mi se od tableta nije poremetio ciklus. Sutra vadim hormone. I onda cekat o i u nove pobjede. 
    Nena sretno, nadam se da se to naziru simptomi t

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hrabrica
    18. Kolovoz 2017. 08:46

Dobro jutro svim trudilicama.. (kaže ona i potegne srk marulje )

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lunaa
    18. Kolovoz 2017. 10:14

Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.

Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 10:27

Lunaa

Jutro trudilice :) Idemo u nove pobjede. Ja evo danas dobila kad i ti Lotus tako da slijedeću M nećemo dobiti sigurno.

Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
    Sad kad zahladi + je nas

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Lunaa
    18. Kolovoz 2017. 13:51

lotus

Lunaa

Pa mi smo plodne dane izignorirale zbog vrucine
    Sad kad zahladi + je nas

Da istina, nas je vrućina ubila . Pa se još više veselim rujnu i samo da nam ova M bude zadnja . Trakice što si mi poslala su bile pozitivne 14 i 15 dc ali baš jako jako. Tako da sad bar znam koja dva dana ciklusa ovuliram. Ja ko neki freak već računam i eventualne termine poroda. Neznam ako sam normalna al eto 

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 15:24

Bok svima! Nova sam ovdje. Eto i ja se trudim postati i ostati trudna. Ide 3.mjesec kako se MM i ja ne pazimo,no jos nismo uspijeli. Trenutno imam jednu cudnu situaciju. Naime, kasni mi 10 dana ali od plusića na testu ništa. Sigurno onda i nisam trudna, već bi test pokazao svoje. Još mi je i ovaj mjesec bila čudna ovulacija, kao da je zapravo preskočila ovaj ciklus, možda zato i kasni M. Već sam od silnog pretraživanja interneta magistrirala na razlozima kašnjenja M,tako da svjesna sam da vjerojatno nisam trudna ali se kao i svi naravno potajno nadam.. Nemam baš nikakvih simptoma, sve je totalno uobičajeno. Zbog svega toga sam užasno pod stresom i odlučila sam otići na privatni pregled i to danas pa ću vidjeti šta kaže UZV. 

Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 17:39

Ninochka sretno i da brzo ostanes trudna

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Tinchy_07
    18. Kolovoz 2017. 17:40

Mono, ti je prestalo smedjkasto krvarenje? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 19:07

Lotus, hvala ti na lijepim željama . Evo vratila se ja s pregleda i ustanovljeno je zadebljanje maternice od 10mm što bi inače moglo značiti početak trudnoće ali s obzirom da je beta hcg nalaz iz krvi negativan... Ovaj mjesec ništa od bebača. Dobila sam duphaston tbl da ih pijem slijedećih 8 dana. To će pokrenuti zaostalu vješticu. Pratim vas sve i dalje i želim nam svima što prije plusiće! 

mono1111
    18. Kolovoz 2017. 22:01

Lotus, 
    Je ! Prestalo je. ! Bas je cudno to skroz kod mene, malo krene, pa stane...uopce ne znam ! S obzirom da imam taj asherman, te priraslice, mozda i one, taj ostatak koji je ostao utjecu...bar sam tako procitala na jednoj stranici..
    Zao mi je radi M.
    Zelim puno srece tebi i ostalim curama !!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI