Cure moje. Nemam pojma što mi se događa. Već par dana ima iscjedak proziran a danas mi je 7 dc
Cure,
Beta je 349 ! Poduplala se i to je ok !
Sad cekam daljee ! Nadam se ds ce i dalje rasti !
Elvira, mozda i je neko implantacijsko, ali ne bi onda test bio pozitivan taj dan i beta iduci dan tako velika, a i kod tih embrio transfera implantacija se dogadja oko 3.dana, ne tako kasno....ali nesto je....sad kao da prolazi ! Mislim smedje je i dalje, svijetlo smedje i manje nego ovih dana !
Lotus, mozda je i bila neka biokemijska kod tebe. Ako nisi radila test tesko je sad znati, ili mozda je bas taj mjesec bilo tako..jer su slicni simptomi rane T i pms - a.
Pa inace ta luteinska faza traje uvijek 14 dana, ali ima izuzetaka, mozda se nesto hormonalno poremetilo pa je zato dosla kasnije....mislim da nista zabrinjavajuce, prati i dalje trakicama pa ces vidjeti kako ce biti iduci put !
Jane doe to je istina. U silnoj zelji lako je zamislit da je to to. Makar simptoma stvarnih mozda i nema. Al taj put mi je stvarno bilo tesko jer sam imala taj pritisak i bila sigurna. Pa koliko od o se moze najranije napravit test? Jer ja stvari dobijem tocno 14dan od o.
Mono daj Boze da je to to. Da beta nastavi pravilno rast.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
cure, mene nije bilo par dana pa ne mogu sve pohvatati…
Mono kako si, sta se s tobom dogadja? nadam se da je sve ok..
Sofianadam se da si dobro, kako ti prolaze ovi dani?
ja sam ok, pocele su me lagano sise boliti i jucer sam imala migrenu, al sve u svemu i dalje se ne osjecam trudno..
Mina kako si ti? u kojoj si fazi? kada krecemo s odbrojavanjem?
ostale cure koje ocekujete M nadam se da nece stic M nego da ce biti plus 😘
Danas mi je 17 dc..znaci jos nekih 8 dana. Nadam se da cu vam se pridruziti iako se bojim te nade pa sam sva nekakva mah..
Mozda i ovaj mj bude puuuno plusica, ako Bog da 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
lotus, tako sam si i ja uspjela zamisliti bolove prosli tjedan i jos mi je jedan cijeli dan kasnila M, stigla je taj dan navečer, obično dobivam uvijek ujutro. Osjećala sam se poraženo. Skoro sam se uvjerila da su bolne cicke i taj pritisak u trbuhu sigurno pokazatelji... Inače nikad nemam bolne cice u pmsu... Eto. Moć uvjeravanja valjda.
Ovaj tjedan sam bila na UZV, lijepo je vidljiv preovulatorni folikul, krasan, znači 100% će biti ovulacija, tako da, još par dana i akcija.
Tako da je sljedeći datum za neočekivati M 23.8... probat ću se ne opterećivati i ponovno ne zabrijati neke "simptome", nego kad se dogodi-dogodi se..
Sretno svima i pusa
Ljubica001 navijamo da ne dođe ni 23.8. ni kasnije
Lunaaa ima sto kod tebe? Pratis o?
Kod mene je ovaj mjesec o bila najvjerojatnije jucer. Kazem najvjerojatnije jer me zegao desni jajnik i imala jako iscjedak, trakicu sam koristila ali sam toliko vode pila da crta nije bila tamnija od testne. Ali ja vjerujem da je po simptomima bila, ali meni prevruce bilo za samu sebe podnjet, tako da ovaj mjesec nismo pokrili
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Da...hocuu...ja se ponadala jer je ovulacija dosla ranije a eto ...nista ovaj mj, hvala ti na odgovoru mono sretno tii..... i...sretno svima koji cekaju M da izostane, a mi ostali hrabro naprijed !!!!
Cure,
Beta je 349 ! Poduplala se i to je ok !
Sad cekam daljee ! Nadam se ds ce i dalje rasti !
Elvira, mozda i je neko implantacijsko, ali ne bi onda test bio pozitivan taj dan i beta iduci dan tako velika, a i kod tih embrio transfera implantacija se dogadja oko 3.dana, ne tako kasno….ali nesto je….sad kao da prolazi ! Mislim smedje je i dalje, svijetlo smedje i manje nego ovih dana !
Lotus, mozda je i bila neka biokemijska kod tebe. Ako nisi radila test tesko je sad znati, ili mozda je bas taj mjesec bilo tako..jer su slicni simptomi rane T i pms - a.
Pa inace ta luteinska faza traje uvijek 14 dana, ali ima izuzetaka, mozda se nesto hormonalno poremetilo pa je zato dosla kasnije….mislim da nista zabrinjavajuce, prati i dalje trakicama pa ces vidjeti kako ce biti iduci put !
Mono kod tebe se i vise nego poduplala :)) ma sve ce biti ok :)
Ja danas dobila nalaze od urinokulture i pise da imam vise vrsta bakterija..dal je moguce da od toga imam bolove te neke? Vise ne znam ni sama..a ovo citanje po netu izludi covjeka totalno
Cure nadam se uskoro da cemo svi dobiti pluseve 😘😘ja trebam za otprilike tjedan dana dobiti pa cemo vidjeti sta ce biti🤔🤔
Elvira,
Koje bakterije su navedene na nalazu? Mislim da bi trebalo pisati mozda i koji antibiotik bi se trebao piti??! Ako je radjen i taj antibiogram...
Svakako odi kod dokt.da ti prepise antibiotik, puno antib.su potpuno sigurni u T tako da se ne moras brinuti ali svakako moras poceti lijeciti...takodjer bi bilo dobro da napravis i cervikalne briseve jer cesto iz urinarnog kanala se bakterije prosire i na cerviks a to se svakako mora lijeciti.
Sve ce sigurno biti ok, ali provjeri to !
Sortiraj odgovore
Najstariji