Uh mono nadam se pa pošto ne znam kad mi je bila ovulacija računam po ovom svom kalendaru i pokazuje mi 3.8. to mi je ujedno i 28dc a vidjet ćemo ne pravim test prije samo ako bude kasnila. Već imam traume od odlaska na wc stalno mislim da sam dobila stomak boli pa popusti i tak stalno

Lotus hvala ti i ovdje. Stigle trakice 😊😊😊😊😊❤❤❤. A sad u nove pobjede 😙

Lotus hvala ti i ovdje. Stigle trakice 😊😊😊😊😊❤❤❤. A sad u nove pobjede 😙

Jane Doe danas sam imala užasnu glavobolju. Nisam htjela piti ono što inače pijem pa sam popila neofen 200 i jedva na kraju dana popustilo. Cijeli dan sam preležala. Piškim i kakim češće nego inače. Umorna sam kroz cijeli dan. Moja gin se vraća 8.8. s godišnjeg pa ću ju odmah zvati, ne mogu dočekati pregled da vidim jel sve u redu.

Everything happens for a reason.
Cure stigla i moja, jučer predvečer sam primjetila kad sam piškila, stavila dnevni i bilo je jako malo, ali jutros je baš krenilo. Sad nemam pojma kad da računam 1dc baš sam pitala ginekologa jer zadnjih ciklusa uvijek dobijem oko 6,7 navečer i to ništa skoro, on mi je rekao da računam taj dan odmah kao 1dc. Zato i nisam uhvatila lh pozitivnu trakicu ja sam krenila sa testićima 11dc a tad mi je već bila ovulacija to sam i mislila da se dogodilo. Odnos sam imala 8, 10 dc opet nisam profulala ali eto kad neće onda neće. Danas sam bila naručena za briseve sad i to moram otkazati i naručiti se ponovno a ginekolog mi ode na go sad naredna 2 tjedna. Nadam se da će ovo sad sličiti M a ne opet jedva 2 dana da traje

nena27, baš mi je žao kaj je i tvoja M stigla. Bila sam sigurna da je ovaj ciklus tvoj. Ah.. nemam ti ništa pametnoga za reći osim da idemo dalje koliko nam god teško bilo. Ja jučer opet krenula sa klomifeima i naručila si trakice da pratim od 10.dc pa nadalje pa ćemo vidjeti jel će uspjeti.
Baš tak, kad te neće onda neće i možeš se postaviti na trepavice...
Drži se draga.

Noa 💙
Nena,
Bas mi je zaoooo !!!!!! Bas sam pomislila da je dobitno ! Iduci put piski lh vec od 8 dc, tako da uvijek preventivno sam pocinjala odmah nakon M, oko 7 dc ,kako koji mjesec za svaki slucaj, makar je meni O 17 dc !
Kathryn, to ides preko HZZO - a ili privatno? Mislim da su oni super, na dobrom su glasu!
A cure, kod meneee ! Ovako, jucer predvecer mi.je krenuo neki smedji iscjedak, bas sam se uplasila..onda dok sam dosla doma sam napravila test i pozitivan je bio...onda nakon cca sat vremena je krenula svjeza krv i bila sam uvjerena da je biokemijska i da je krenula M samo sto mi Utrogestani i Duphastoni sprijecavaju da krene bas pravo. I onda sam dns isla vaditi betu u Petrovu, znaci dns mi je 7 dpt i beta je 110, sto bi znacilo da je ovako rano to ok ali i dalje je prerano da bi se ista vise znalo.
Betu ponavljam u cet ili u petak !
Imam bolove, imala sam i jucer ali vise kao neki pritisak u donjem dijelu trbuha.
E sad...mozda ce netko ovdje pomisliti da nisam bas normalna ili sl ..ali nazalost jako puno losih stvari mi se izdogadjalo pa meni plus na tom testu ne znaci bas puno...bilo je kod mene poz.testova i sve i duplanja bete pa su uvijek bili spontani ! Da sam barem na necijem mjestu od vas :)))), da mi je ovo prva T i da mogu uzivati ! Jojj, bas sve bi dala !
Ali po iskustvu znam i spremna sam i svjesna na sve moguce scenarije nazalost !
I nekako sebe stitim od razocaranja !
Ugl.sto sam sebi u glavi napokon poslozila, znala sam ja to u teoriji ali je tesko bilo primjeniti i sve...ako su embriji zdravi koje su mi vratili odrzati ce se a ako nisu nece i nema puno filozofije !
Nadam se naravno najboljem !
Samo sam htjela pojasniti da se ne mogu veseliti jos i.opustiti nikako !
Ja vama, svimaaa, zelim da vi ugledate plus i najvise od svega da to bude tooo ! Da bude zdrava normalna T !!!

mono, pvt to idem obaviti, 900 kn je zelim obaviti sve moguce da me ne vozaju u vinogradskoj da nesto nedostaje ili da cekam da kod njih obavim to. To mi je zadnje ostalo i onda nadam se u slijedecem ciklusu inseminacija ak je sve prohodno.
Pratim sve sto prolazis, zelim ti da sve bude ok i da se beta lijepo dupla ! Mislim da je dosao red na tebe da docekas svoj smotuljak!

Mono nadam se da će se dobro završiti samo polako i opusti se znam da je teško ali probaj i misli pozitivno, nisam baš neki savjetnik baš danas kad sam opet dobila ali trudim se :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji