Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    01. Kolovoz 2017. 10:37

Da li je neka radila Hsg u poliklinici Škvorc? 

mono1111
    01. Kolovoz 2017. 11:55

Nena,
    Bas mi je zaoooo !!!!!! Bas sam pomislila da je dobitno ! Iduci put piski lh vec od 8 dc, tako da uvijek preventivno sam pocinjala odmah nakon M, oko 7 dc ,kako koji mjesec za svaki slucaj, makar je meni O 17 dc !
    Kathryn, to ides preko HZZO - a ili privatno? Mislim da su oni super, na dobrom su glasu!
    A cure, kod meneee ! Ovako, jucer predvecer mi.je krenuo neki smedji iscjedak, bas sam se uplasila..onda dok sam dosla doma sam napravila test i pozitivan je bio...onda nakon cca sat vremena je krenula svjeza krv i bila sam uvjerena da je biokemijska i da je krenula M samo sto mi Utrogestani i Duphastoni sprijecavaju da krene bas pravo. I onda sam dns isla vaditi betu u Petrovu, znaci dns mi je 7 dpt i beta je 110, sto bi znacilo da je ovako rano to ok ali i dalje je prerano da bi se ista vise znalo.
    Betu ponavljam u cet ili u petak !
    Imam bolove, imala sam i jucer ali vise kao neki pritisak u donjem dijelu trbuha.
    E sad...mozda ce netko ovdje pomisliti da nisam bas normalna ili sl ..ali nazalost jako puno losih stvari mi se izdogadjalo pa meni plus na tom testu ne znaci bas puno...bilo je kod mene poz.testova i sve i duplanja bete pa su uvijek bili spontani ! Da sam barem na necijem mjestu od vas :)))), da mi je ovo prva T i da mogu uzivati ! Jojj, bas sve bi dala !
    Ali po iskustvu znam i spremna sam i svjesna na sve moguce scenarije nazalost !
    I nekako sebe stitim od razocaranja ! 
    Ugl.sto sam sebi u glavi napokon poslozila, znala sam ja to u teoriji ali je tesko bilo primjeniti i sve...ako su embriji zdravi koje su mi vratili odrzati ce se a ako nisu nece i nema puno filozofije !
    Nadam se naravno najboljem !
    Samo sam htjela pojasniti da se ne mogu veseliti jos i.opustiti nikako ! 
    Ja vama, svimaaa, zelim da vi ugledate plus i najvise od svega da to bude tooo ! Da bude zdrava normalna T !!!

kathryn
    01. Kolovoz 2017. 12:04

mono, pvt to idem obaviti, 900 kn je zelim obaviti sve moguce da me ne vozaju u vinogradskoj da nesto nedostaje ili da cekam da kod njih obavim to. To mi je zadnje ostalo i onda nadam se u slijedecem ciklusu inseminacija ak je sve prohodno.
    Pratim sve sto prolazis, zelim ti da sve bude ok i da se beta lijepo dupla ! Mislim da je dosao red na tebe da docekas svoj smotuljak!  

nena27
    01. Kolovoz 2017. 12:07

Mono nadam se da će se dobro završiti samo polako i opusti se znam da je teško ali probaj i misli pozitivno, nisam baš neki savjetnik baš danas kad sam opet dobila ali trudim se :) 

• Abrakadabra
    01. Kolovoz 2017. 12:09

Mono...navijam za tebe.Nemoj potonut...Drzim ti fige.Samo hrabro,nemora bit uvijek sve lose,razmisljaj pozitivno i probaj se opustit.Znam da nijedna nije na tvom mijesto prosla sta si ti,ali vjerujem da ces ti to pregurat i bit ces cvrsca.Drzim fige.😚

mono1111
    01. Kolovoz 2017. 12:26

Kathryn, svakako to obavi i sve sto mozes privatno jer je ta lista cekanja uzas ! Nadam se da ces brzo sve obaviti !!

Hvalaaaa cureeee ! 

Sofia88
    01. Kolovoz 2017. 18:02

Mono drži se. Želim ti svu sreću. Nek sve prođe u najboljem redu!!!! 😘

Everything happens for a reason.

Tinchy_07
    02. Kolovoz 2017. 06:25

Mono drzi se, budi hrabra kao i do sada! Mi svi navijamo i molimo se da ti bude sve dobro, da se + prenese u zdravu i urednu trudnocu da konacno docekas svoje blago :) 
    Posto sam relativno friska, skuzila sam da si imala problema, ali ne i kakvih posto nisam od pocetka citala. Znaci vise biokemijskih t si imala? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Abrakadabra
    02. Kolovoz 2017. 08:51

Mono,jel imas jos kakvih simptoma?

Hrabrica
    02. Kolovoz 2017. 09:13

Cure drage ja sam tak veselo našpanana! Znači situacija je iduća: od završetka M smo bili aktivni svaki drugi dan a u plodnim danima i svaki dan. Kako sam na vrkuti mislim da je O došla dva dana ranije nego što je po kalendaru trebala al nisam sigurna. I onda tri dana nakon što smo kalendarski izašli iz plodnih dana, paf ful gusti bijeli iscjedak i bome jaka bol u jednom jajniku, do te mjere da sam bol osjetila i u leđima (skroz neka nepoznata bol). I nakon tog evo već dva dana imam kao minijaturne jedva osjetne menstrualne bolove i povremeno mini iscjedak. I jedno i drugo mi je čudno jer nakon plodnih dana inaće nemam iscjedak a menstrualne bolove osjetim tek par dana pred M....zbunjena, vesela ali me i prpa nadat se jer nekak mislim da to možda i vrkuta radi svoje pa da je radi tog... I kak sad dočekat 13i za test :D 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.