Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Srpanj 2017. 11:53

Meni je u 5 tt, zadnji put bio p4 49...ali ja sam tad uzimala utrogestane..pa nalaz nije mjerodavan bas !
    Ali mislim da su svakako ovo premale vrijednosti, recimo ove sitne brojke 7 - 9.
    Negdje sam citala da p4 mora biti iznad 30, taj ciklus da bude dobitan, sto se T tice. Sve ispod toga je losa ovulacija i, najcesce ne dolazi do T radi toga

nena27
    31. Srpanj 2017. 11:55

Pa izgleda ali nemam pojma kada a imala sam odnose  8, 10, 12, 14, 17dc  pa valjda samo sve pokrili. Već me tjedan dana bole grudi i stomak kao da ću dobiti pa sve mislim da je ovulacija rano bila i da ću dobiti svaki čas. Danas mi je 25dc i čudno mi je da imam te sve simptome tako dugo jer u zadnji 6 mj grudi me ništa nisu bolile a stomak samo na dan kad trebam dobiti a vidjet ćemo što će biti od ovog mjeseca 

• Abrakadabra
    31. Srpanj 2017. 12:07

Mono,meni inace u proteklih par mj.stalno varira ciklus.Imala sam ja odnose i prije 24.7.Budem pricekala vrijeme M.Inace sam prije 3.5god.imala konizaciju,sva 3pape su dosle uredne poslje toga.Cesto idem kod dr.kaze da je u redu sa te strane da sam ko djevojcica.Posao mi je dosta stresan i primjetila sam da mi cak zna i uranit od psihe.Inace imam dvoje djece i bez problema sam ostala trudna.Sad mi vise psiha radi nego prije.Mozda bas to koci.

mono1111
    31. Srpanj 2017. 12:10

Nenaaa,
    Ajmeee mozda je bas dobitan ovaj ciklussss !! Navijam ! Kad trebas M dobiti i kad ces raditi test???
    Abrakadabra, sretnoooooo !!!!!!

nena27
    31. Srpanj 2017. 12:20

Uh mono nadam se pa pošto ne znam kad mi je bila ovulacija računam po ovom svom kalendaru i pokazuje mi 3.8. to mi je ujedno i 28dc a vidjet ćemo ne pravim test prije samo ako bude kasnila. Već imam traume od odlaska na wc stalno mislim da sam dobila stomak boli pa popusti i tak stalno 

Lunaa
    31. Srpanj 2017. 20:19

Lotus hvala ti i ovdje. Stigle trakice 😊😊😊😊😊❤❤❤. A sad u nove pobjede 😙

Lunaa
    31. Srpanj 2017. 20:21

Lotus hvala ti i ovdje. Stigle trakice 😊😊😊😊😊❤❤❤. A sad u nove pobjede 😙

Sofia88
    31. Srpanj 2017. 23:34

Jane Doe danas sam imala užasnu glavobolju. Nisam htjela piti ono što inače pijem pa sam popila neofen 200 i jedva na kraju dana popustilo. Cijeli dan sam preležala. Piškim i kakim  češće nego inače. Umorna sam kroz cijeli dan. Moja gin se vraća 8.8. s godišnjeg pa ću ju odmah zvati, ne mogu dočekati pregled da vidim jel sve u redu. 

Everything happens for a reason.

nena27
    01. Kolovoz 2017. 07:48

Cure stigla i moja, jučer predvečer sam primjetila kad sam piškila, stavila dnevni i bilo je jako malo, ali jutros je baš krenilo. Sad nemam pojma kad da računam 1dc baš sam pitala ginekologa jer zadnjih ciklusa uvijek dobijem oko 6,7 navečer i to ništa skoro, on mi je rekao da računam taj dan odmah kao 1dc. Zato i nisam uhvatila lh pozitivnu trakicu ja sam krenila sa testićima 11dc a tad mi je već bila ovulacija to sam i mislila da se dogodilo. Odnos sam imala 8, 10 dc opet nisam profulala ali eto kad neće onda neće. Danas sam bila naručena za briseve sad i to moram otkazati i naručiti se ponovno a ginekolog mi ode na go sad naredna 2 tjedna. Nadam se da će ovo sad sličiti M a ne opet jedva 2 dana da traje 

m.girl6
    01. Kolovoz 2017. 10:06

nena27, baš mi je žao kaj je i tvoja M stigla.   Bila sam sigurna da je ovaj ciklus tvoj. Ah.. nemam ti ništa pametnoga za reći osim da idemo dalje koliko nam god teško bilo. Ja jučer opet krenula sa klomifeima i naručila si trakice da pratim od 10.dc pa nadalje pa ćemo vidjeti jel će uspjeti. 
    Baš tak, kad te neće onda neće i možeš se postaviti na trepavice... 
    Drži se draga.  

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.