Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Srpanj 2017. 09:20

Abrakadabra

Mono, a sve si mislim da je rano.Jel po nekoj racunici bi trebala dobit 8.8 M.Ciklusi su mi nekad 26,nekad dode i do 29.Grudi mi jesu pune i teske.Odnos sam imala 24 .7,a taj obris na gacicama sam dobila 29.

A mislim da ti je prerano za implantaciju sad kad si napisala kad je odnos bio...moguce je da je ovulacijsko krvarenje...u svakom slucaju jos je prerano za test ! Pricekaj oko 12 dana nakon tog odnosa pa napravi test ! Sretnooo

31. Srpanj 2017. 10:33

Cure, neznam dal me se koja sjeca, bila sam tu na forumu proslo ljeto i zimu. Imala sam dva spontana u godinu dana i sad sam treci put trudna :)
    Neznam dal je zbog toga, al meni je pomoglo.. Nakon drugog spontanog koji je bio u 1. mjesecu, na proljece sam pila caj od koprive, al mi se ciklus, koji je ionako bio neredovit, jos vise pogorsao. Imala sam cikluse 38-45 dana, uzas..
    Onda sam kupila vrkutu i pila ju nakon M cijeli 5. mjesec i u 6. mjesecu vec 31.dc plus ko kuca!
    Dal je to samo do vrkute, neznam, al sigurno je pomoglo :)
    Nadam se da ce uskoro biti jos plusica i onda proljetnih bebica :-*

nena27
    31. Srpanj 2017. 11:36

Mono progesteron mi je 38.41 (ref. za luteinsku fazu je 5.3 - 86) to mi se čini da je ok vadila sam ga na 22dc

mono1111
    31. Srpanj 2017. 11:47

Teta55

Cure, neznam dal me se koja sjeca, bila sam tu na forumu proslo ljeto i zimu. Imala sam dva spontana u godinu dana i sad sam treci put trudna :)
    Neznam dal je zbog toga, al meni je pomoglo.. Nakon drugog spontanog koji je bio u 1. mjesecu, na proljece sam pila caj od koprive, al mi se ciklus, koji je ionako bio neredovit, jos vise pogorsao. Imala sam cikluse 38-45 dana, uzas..
    Onda sam kupila vrkutu i pila ju nakon M cijeli 5. mjesec i u 6. mjesecu vec 31.dc plus ko kuca!
    Dal je to samo do vrkute, neznam, al sigurno je pomoglo :)
    Nadam se da ce uskoro biti jos plusica i onda proljetnih bebica :-*

nena27
    31. Srpanj 2017. 11:48

Našla sam upravo i ovo:
    Referentne vrednosti progesterona su:
    Pre trudnoće: 1 do 28 ng/ml

Od 3. do 12. nedelje trudnoće:  9 do 47 ng/ml

Od 12. do 28 nedelje trudnoće:  17 do 146 ng/ml

Od 28 nedelje trudnoće do porođaja:  55 do 200 ng/ml

mono1111
    31. Srpanj 2017. 11:49

Nena,
    O je bila sigurno !!! I po p4 mi se cini ok O da je bila...
    Meni je p4 znao biti recimo 24, a od 22 je u mom labu ref.vrijednost luteinske faze, sto bi znacilo da taj mjesec nije bila bas dobra ovulacija..ali ovo kod tebe mi se cini skroz ok, doduse, mozda je bas taj ciklus dobitan !
    Vidis, lh ti nije pokazala poz.a O je bila !!!

mono1111
    31. Srpanj 2017. 11:53

Meni je u 5 tt, zadnji put bio p4 49...ali ja sam tad uzimala utrogestane..pa nalaz nije mjerodavan bas !
    Ali mislim da su svakako ovo premale vrijednosti, recimo ove sitne brojke 7 - 9.
    Negdje sam citala da p4 mora biti iznad 30, taj ciklus da bude dobitan, sto se T tice. Sve ispod toga je losa ovulacija i, najcesce ne dolazi do T radi toga

nena27
    31. Srpanj 2017. 11:55

Pa izgleda ali nemam pojma kada a imala sam odnose  8, 10, 12, 14, 17dc  pa valjda samo sve pokrili. Već me tjedan dana bole grudi i stomak kao da ću dobiti pa sve mislim da je ovulacija rano bila i da ću dobiti svaki čas. Danas mi je 25dc i čudno mi je da imam te sve simptome tako dugo jer u zadnji 6 mj grudi me ništa nisu bolile a stomak samo na dan kad trebam dobiti a vidjet ćemo što će biti od ovog mjeseca 

• Abrakadabra
    31. Srpanj 2017. 12:07

Mono,meni inace u proteklih par mj.stalno varira ciklus.Imala sam ja odnose i prije 24.7.Budem pricekala vrijeme M.Inace sam prije 3.5god.imala konizaciju,sva 3pape su dosle uredne poslje toga.Cesto idem kod dr.kaze da je u redu sa te strane da sam ko djevojcica.Posao mi je dosta stresan i primjetila sam da mi cak zna i uranit od psihe.Inace imam dvoje djece i bez problema sam ostala trudna.Sad mi vise psiha radi nego prije.Mozda bas to koci.

mono1111
    31. Srpanj 2017. 12:10

Nenaaa,
    Ajmeee mozda je bas dobitan ovaj ciklussss !! Navijam ! Kad trebas M dobiti i kad ces raditi test???
    Abrakadabra, sretnoooooo !!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI