Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    02. Kolovoz 2017. 20:55

mono1111

Elvira,
    Hvalaaaaaa ! Kakve bolove imas??? Ja imam kao pritisak u donjem dijelu trbuha, ne znam bas opisati, nije kao da M moram dobiti - tako jako ali neki pritisak.

Mono draga nadam se da ce sve biti u redu, drzim fige..spominjem nas sve u molitvama. Meni je na pocetku prve trudnoce bio neki pritisak, al onako ne bas bolni vise skakljivi. Ako ti to sta pomaze..😘
    Curke jel koju koja je pila duphston cijeli mj bolile grudi i bile natecene?

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Elviramagistic
    02. Kolovoz 2017. 21:03

Pa da..imam takav pritisak konstantno s tim da me i svako malo pecne sa desne strane sada a u prvim tjednima sam imala uzasne bolove bas kao menstruacijske

mono1111
    02. Kolovoz 2017. 21:55

Sve je valjda to normalno ! Svi ti bolovi i sve...mozda da ni ne znamo da smo T ne bi ni osjecale takve bolove, jer ja prva preispitujem sve simptome i bolove.

mina04
    02. Kolovoz 2017. 21:56

Elviramagistic

Pa da..imam takav pritisak konstantno s tim da me i svako malo pecne sa desne strane sada a u prvim tjednima sam imala uzasne bolove bas kao menstruacijske

Kazu da je normalno to, hormoni divljaju i maternica se priprema 😊😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Elviramagistic
    02. Kolovoz 2017. 22:36

Pa da..vjerojatno je..ali eto ja sam takva da sve osluskujem..mono a ti si sigurna da to nije bila implantacija pa je zbog toga doslo do iscjetka? Jer kao zna biti i po dva tri dana 

• Lolypop
    03. Kolovoz 2017. 09:47

Cureee.(ja upadnem ovako malo s vremena na vrijeme kad me nesto muci)..trebam misljenje,malo sam zbunjena, naime kako je druga faza ciklusa uvijek jednaka Tj.14 dana nakon ovulacije uvijek treba doći M. Kod mene je ovaj mj dosla 18.dana nakon...znam po sluzi i trakicama tocno,pa me brine kako je to moguce , znaci li to da nesto nije kako treba....

Jane_Doe
    03. Kolovoz 2017. 10:58

cure, mene nije bilo par dana pa ne mogu sve pohvatati...
    Mono kako si, sta se s tobom dogadja? nadam se da je sve ok..
    Sofia nadam se da si dobro, kako ti prolaze ovi dani?
    ja sam ok, pocele su me lagano sise boliti i jucer sam imala migrenu, al sve u svemu i dalje se ne osjecam trudno..
    Mina kako si ti? u kojoj si fazi? kada krecemo s odbrojavanjem?

ostale cure koje ocekujete M nadam se da nece stic M nego da ce biti plus 😘

• Elviramagistic
    03. Kolovoz 2017. 12:32

Mono kakva je beta???? 

Tinchy_07
    03. Kolovoz 2017. 12:53

Cure kad citam za vas trudne kako imate pritisak, ja sam prosli mjesec imala takav pritisak da sam stalno govorila muzu da vjerujem da je to to. Jer nikad tako nisam imala. Mislim na kraju kad sam dobila sam se gadno razocarala

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Jane_Doe
    03. Kolovoz 2017. 13:38

lotus

Cure kad citam za vas trudne kako imate pritisak, ja sam prosli mjesec imala takav pritisak da sam stalno govorila muzu da vjerujem da je to to. Jer nikad tako nisam imala. Mislim na kraju kad sam dobila sam se gadno razocarala

ja sam prije prve trudnoce stalno imala sve simptome i svaki put sam govorila to je to, a na kraju kad je stvarno bilo i uz sve moguce simptome (a imala sam ih sve redom) nisam ni pomislila da je to to nego sam stalno cekala M.
    a sad za ovu sam cak i kupila cijeli paket ulozaka i to obaj dupli, al ovo sad koliko god bilo planirano nismo ocekivali jer je doslovno bilo iz prve..
    tako da potpisujem samo da nema nikakvih pravila, ne vrijedi ni ono opusti se i bit ce. jednostavno kad ke sudjeno da bude tad ce i biti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.