Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    05. Kolovoz 2017. 15:21

Cekam nalaz do cetvrtka i u petak dokt.sa nalazom..ne znam vise ni sama sta mi je za raditi..trebala sam dobiti antibiotik a doktor opce prakse ne znam dal cw mi htjeti dati nesto s obzirom da sam trudnica i onda to sve preko ginica ide

mamika3
    05. Kolovoz 2017. 16:08

mono1111

mamika3

Maslacak31

mono1111

Cure,
    Beta je 349 ! Poduplala se i to je ok !
    Sad cekam daljee ! Nadam se ds ce i dalje rasti !
    Elvira, mozda i je neko implantacijsko, ali ne bi onda test bio pozitivan taj dan i beta iduci dan tako velika, a i kod tih embrio transfera implantacija se dogadja oko 3.dana, ne tako kasno….ali nesto je….sad kao da prolazi ! Mislim smedje je i dalje, svijetlo smedje i manje nego ovih dana !
    Lotus, mozda je i bila neka biokemijska kod tebe. Ako nisi radila test tesko je sad znati, ili mozda je bas taj mjesec bilo tako..jer su slicni simptomi rane T i pms - a.
    Pa inace ta luteinska faza traje uvijek 14 dana, ali ima izuzetaka, mozda se nesto hormonalno poremetilo pa je zato dosla kasnije….mislim da nista zabrinjavajuce, prati i dalje trakicama pa ces vidjeti kako ce biti iduci put !

Mono,nadam se da je to to! Cestitam ti od srca!
    Cini mi se da kao da je jucer bilo da sam tu pisala..a evo malac u kolicima kraj mene vec 3 tjedna. Cure,svima zelim da sto prije ugledate plusice,i drzite bebice u rukama!

Mono Tu i tamo skicnem da vidim sto se desava s tobom!Drzim fige da bude to to ovaj put!Znam da se ne usudjujes nadati,ali ipak saljem pozitivne vibrice!Sretno od srca!😙

Mamika, hvalaaaaaa ! I ja se nadam da je to to ! Jos punooo tjedana mora proci da bi se mogla veseliti….jojj to cekanjeee !
    Jesi rodila???? Kad je bio termin? Sad negdje jelda??

Jesam;8.6- skoro pa imamo 2 mjeseca!Termin bio 3-eg!Na pregledu sam bila otvorena3-4 cm,pitala me dal hocu na indukciju!Posto sam tad bila 40 plus 4 i jedva hodala sva sretna pristala na indukciju i drugi dan otisla rodit!Bilo je brzo,od 9  do 12!Trudovi,nis strasno,gori mi bio onaj izgon!Uostalom bus vidla za par mjeseci😉😉

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    05. Kolovoz 2017. 16:29

Elvira, onda pricekaj. I dokt.opce prakse zna koji antibiotik smijes a koji ne.
    Mamika, ajme super da je brzo i dobro proslo !!!! Uzivajteeeeeeeee zajednoooo !

• babyloading
    06. Kolovoz 2017. 14:12

Cure da vas pitam..kako vi stojite sa ispijanjem kave?ja nisam neki kavopija ali sam niskotlakas pa mi dobrodođe..ali opet..
    I drugo popijete li casicu vina ili pivicu ? Meni uz drustvo bas pase navecer..i onda se opet preispitujem..sta vi kazete..kako vi gledate na to ..i sto cinite

mono1111
    06. Kolovoz 2017. 15:56

babyloading

Cure da vas pitam..kako vi stojite sa ispijanjem kave?ja nisam neki kavopija ali sam niskotlakas pa mi dobrodođe..ali opet..
    I drugo popijete li casicu vina ili pivicu ? Meni uz drustvo bas pase navecer..i onda se opet preispitujem..sta vi kazete..kako vi gledate na to ..i sto cinite

Ja ne pijem ni kavu ni alkohol...ali ja sam posebna prica, jednostavno se nisam usudila nakon svega...alkohol bi pila jedino ako bi znala da nema sanse da je moguca T ali nikako bas prije O da se ne ostete j.s. (nisam bas normalna znam )  a kavu sam prestala odavno jer sam citala da smanjuje plodnost, iako mislim da ni to nije istina...
    Sad tu i tamo popijem Nescaffe.
    Mislim da sve u normalnim kolicinama mozes ! Nemoj se ogranicavati kao ja !

Tinchy_07
    06. Kolovoz 2017. 16:07

Ja unosim dosta kofeina, nezdravo se hranim, a o stresu da i ne pricam. Stalno samoj sebi dajem obećanja da cu sve to promijenit i da me to koci, a opet nista konkretno ne poduzimam. Po tom pitanju sam ljuta sama na sebe

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Elviramagistic
    06. Kolovoz 2017. 17:06

Prije trudnoce sam pila kavu,znala zapaliti,i pila sam alkohol sa drustvom..od kad sam trudna max.1 kava na dan a nekad ni to a cigarete i alkohol izbacila i ne pada mi na pamet posegnuti za nicim od toga mada mi svako malo neko pametuje da nece mi biti nista od case vina ili pive ali ja znam da steti bebi i ne zelim to..a drugi ko voli nek izvoli..imam prijateljica i koje puse u trudnoci ali nisam od onih koje osuduju..svatko zna svoje 

Jane_Doe
    06. Kolovoz 2017. 17:53

pozdrav cure, ja sam na GO pa me nema nigdje..
    ne mogu docekat cetvrtak da mi gin. kaze da je sve ok, sva sam si nekako u strahu i grcu. bas me jako strah da taj manjak simptoma nije ok, a i stalno imam neke cudne bolove. prva trudnoca mi je bila totalno drugacija ma tom pocetku i stvarno se bojim sad.. muz kaze da se opustim i da je svaka trudnoca drugacija, ali vidim da je i njega strah..
    kako vama ide? nadam se da ce se krenuti opet nizati plusici 😘

mina04
    06. Kolovoz 2017. 20:56

Jane_Doe

ne mogu docekat cetvrtak da mi gin. kaze da je sve ok, sva sam si nekako u strahu i grcu. bas me jako strah da taj manjak simptoma nije ok, a i stalno imam neke cudne bolove. prva trudnoca mi je bila totalno drugacija ma tom pocetku i stvarno se bojim sad.. muz kaze da se opustim i da je svaka trudnoca drugacija, ali vidim da je i njega strah..

Sve ce biti u redu, znam da je tesko al probaj se opustiti i veselo misliti (pozitivno naravno)
    Ja za 6 dana bi trebala dobiti, bojim se da i hocu. Nekako se tak osjecam 😕

All of God’s grace in one tiny face 💟

Sofia88
    06. Kolovoz 2017. 21:31

Jane_Doe

Hej dođi na Proljetne bebe 2018 

Everything happens for a reason.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.