Lotus iste smo po tom pitanju 😊 ja se nikako odrec kave a i pive tu i tamo. 😂 a da sam u prijasnjoj T reducirala jesam.
Mina i ja sam bila uvjerena da cu dobiti, iskreno se nadam da neces i da ces ugledati taj famozni plus. zelim ti to od sveg srca 😘
Mono kad ces ti znat nesto vise? Ili ti preostaje samo cekat?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Mono kad ces ti znat nesto vise? Ili ti preostaje samo cekat?
Razmisljala sam da jos jednu betu izvadim, ali mislim da necu. Jako mi je stresno to cekanje nalaza i onda i ako pokaze da se ne dupla pravilno ili nesto i dalje to nis ne znaci jer su mi vratili dva embrija - uvijek se jedan moze pravilno ne razvijati i beta radi toga se moze nepravilno duplati a to ce me samo jos vise psihicki ubiti tako da mislim da necu....
Idem na uzv 14.08.tocno za tjedan dana...mislim sad sam na moru pa sam ok sto se toga tice ali kad se vratim u Zg izluditi cu do uzv !
Mina i ja sam bila uvjerena da cu dobiti, iskreno se nadam da neces i da ces ugledati taj famozni plus. zelim ti to od sveg srca 😘
Hvala ❤
All of God’s grace in one tiny face 💟
Onda najbolje ni ne vadit nista. Uzivaj na moru i bez sekiracije
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Onda najbolje ni ne vadit nista. Uzivaj na moru i bez sekiracije
Ah...tesko je to ali da ! Misim vec sam vadila dvije bete i to je dovoljno osim ako bas ne kazu da izvadim, sto cisto sumnjam !
Hvalaaa
Drage cure! Može savjeti kako izdržati i prestati bit nestrpljiv do datuma predviđene M? hahah
pa poludit ću dok ne vidimo jesmo li uspjeli ili ne...
Drage cure! Može savjeti kako izdržati i prestati bit nestrpljiv do datuma predviđene M? hahah
pa poludit ću dok ne vidimo jesmo li uspjeli ili ne…
Ja nemam odgovor na to pitanje, hahahah!
Sortiraj odgovore
Najstariji