Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunaa
    06. Kolovoz 2017. 23:09

Lotus iste smo po tom pitanju 😊 ja se nikako odrec kave a i pive tu i tamo. 😂 a da sam u prijasnjoj T reducirala jesam.

Jane_Doe
    07. Kolovoz 2017. 07:35

Mina i ja sam bila uvjerena da cu dobiti, iskreno se nadam da neces i da ces ugledati taj famozni plus. zelim ti to od sveg srca 😘

Tinchy_07
    07. Kolovoz 2017. 10:59

Mono kad ces ti znat nesto vise? Ili ti preostaje samo cekat? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    07. Kolovoz 2017. 11:08

lotus

Mono kad ces ti znat nesto vise? Ili ti preostaje samo cekat?

Razmisljala sam da jos jednu betu izvadim, ali mislim da necu. Jako mi je stresno to cekanje nalaza i onda i ako pokaze da se ne dupla pravilno ili nesto i dalje to nis ne znaci jer su mi vratili dva embrija - uvijek se jedan moze pravilno ne razvijati i beta radi toga se moze nepravilno duplati a to ce me samo jos vise psihicki ubiti tako da mislim da necu....
    Idem na uzv 14.08.tocno za tjedan dana...mislim sad sam na moru pa sam ok sto se toga tice ali kad se vratim u Zg izluditi cu do uzv !

mina04
    07. Kolovoz 2017. 11:20

Jane_Doe

Mina i ja sam bila uvjerena da cu dobiti, iskreno se nadam da neces i da ces ugledati taj famozni plus. zelim ti to od sveg srca 😘

Hvala ❤

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tinchy_07
    07. Kolovoz 2017. 11:43

Onda najbolje ni ne vadit nista. Uzivaj na moru i bez sekiracije

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mono1111
    07. Kolovoz 2017. 11:48

lotus

Onda najbolje ni ne vadit nista. Uzivaj na moru i bez sekiracije

Ah...tesko je to ali da ! Misim vec sam vadila dvije bete i to je dovoljno osim ako bas ne kazu da izvadim, sto cisto sumnjam !
    Hvalaaa

• tea08
    07. Kolovoz 2017. 20:18

Drage cure! Može savjeti kako izdržati i prestati bit nestrpljiv do datuma predviđene M? hahah
    pa poludit ću dok ne vidimo jesmo li uspjeli ili ne... 

mono1111
    07. Kolovoz 2017. 22:00

tea08

Drage cure! Može savjeti kako izdržati i prestati bit nestrpljiv do datuma predviđene M? hahah
    pa poludit ću dok ne vidimo jesmo li uspjeli ili ne…

Ja nemam odgovor na to pitanje, hahahah!

• Elviramagistic
    08. Kolovoz 2017. 17:22

Ja isto nemam odg.na to pitanje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.