Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    03. Kolovoz 2017. 22:16

Hvala ti..ne pise koje bakterije..samo pise vise vrsta i ponoviti nalaz..sutra idem sa nalazom pa cu valjda dobiti antibiotik neki i uputnice za dalje..a pocele su mi i mucnine ali bez povracanja..cure sve koje cekate drzim fige za plusice :)

• babyloading
    03. Kolovoz 2017. 23:44

lotus

Ljubica001 navijamo da ne dođe ni 23.8. ni kasnije
    Lunaaa ima sto kod tebe? Pratis o?
    Kod mene je ovaj mjesec o bila najvjerojatnije jucer. Kazem najvjerojatnije jer me zegao desni jajnik i imala jako iscjedak, trakicu sam koristila ali sam toliko vode pila da crta nije bila tamnija od testne. Ali ja vjerujem da je po simptomima bila, ali meni prevruce bilo za samu sebe podnjet, tako da ovaj mjesec nismo pokrili

Lotus meni je isto ovulacija bila jucer..al nismo pokrili dan prije i dan ovulacije..malo sam sad tuzna radi toga..al ajde ostale dane svaki drugi dan..pa ima nade uvijek..nadam se da je to taj ciklus..drzte se cure!😙😙😙

mono1111
    04. Kolovoz 2017. 09:45

Elvira,
    Ponovi nalaz pa ces vidjeti. Jesi radila i obican urin?? Sto pise koliko leukocita ima i eritrocita ako jesi??

Maja 3
    04. Kolovoz 2017. 11:59

mono1111

Cure,
    Beta je 349 ! Poduplala se i to je ok !
    Sad cekam daljee ! Nadam se ds ce i dalje rasti !
    Elvira, mozda i je neko implantacijsko, ali ne bi onda test bio pozitivan taj dan i beta iduci dan tako velika, a i kod tih embrio transfera implantacija se dogadja oko 3.dana, ne tako kasno….ali nesto je….sad kao da prolazi ! Mislim smedje je i dalje, svijetlo smedje i manje nego ovih dana !
    Lotus, mozda je i bila neka biokemijska kod tebe. Ako nisi radila test tesko je sad znati, ili mozda je bas taj mjesec bilo tako..jer su slicni simptomi rane T i pms - a.
    Pa inace ta luteinska faza traje uvijek 14 dana, ali ima izuzetaka, mozda se nesto hormonalno poremetilo pa je zato dosla kasnije….mislim da nista zabrinjavajuce, prati i dalje trakicama pa ces vidjeti kako ce biti iduci put !

Mono,nadam se da je to to! Cestitam ti od srca!
    Cini mi se da kao da je jucer bilo da sam tu pisala..a evo malac u kolicima kraj mene vec 3 tjedna. Cure,svima zelim da sto prije ugledate plusice,i drzite bebice u rukama!

• Elviramagistic
    04. Kolovoz 2017. 12:03

mono1111

Elvira,
    Ponovi nalaz pa ces vidjeti. Jesi radila i obican urin?? Sto pise koliko leukocita ima i eritrocita ako jesi??

Tako je prvo sam radila normalan i leukociti su 5 a rf.interval je 0-2 a Eritrociti su 9 a rf.interval je o-2

mono1111
    04. Kolovoz 2017. 13:10

Maslacak !! Ajmeeeeeeeee, cestitam i tebi na malcu !!!!
    Hvaaaala, stvarno se nadam da je to to !!!
    Kako je prosao porod???
    Elvira, da, prisutna je sigurno neka bakterija...javi sto je dokt.rekao!!!

mimica9113
    04. Kolovoz 2017. 15:54

Zdravo zene,kako ste?Ja ponovo idem na posao u ovom mjesecu pa valjda ce biti nesto :/ ovaj mjesec kasnilo 6 dana i razocarenje jos jedno u nizu.Pocela sam neven piti od 3 dana ciklusa,po jednu,dvije case dnevno,imam svoj domaci svjezi,pa valjda pomogne necemu :).....

Maja 3
    04. Kolovoz 2017. 16:02

mono1111

Kako je prosao porod???
    Elvira, da, prisutna je sigurno neka bakterija…javi sto je dokt.rekao!!!

Imala sam porod za pozelit! U 4 popodne me uhvatili trudovi,u 8 navecer legla na stol 5 cm otvorena,prikopcali mi ctg,u pola 9 ja zvala dr da dodje vidjet stanje jesam se otvorila do kraja..i u 8.34 stigao Luka. Pola sata.. 
    Ja bi ih 10 tako rodila.

• Elviramagistic
    04. Kolovoz 2017. 16:32

mono1111

Kako je prosao porod???
    Elvira, da, prisutna je sigurno neka bakterija…javi sto je dokt.rekao!!!

Ginic mi je na godisnjem a ovaj sto ga mjenja mi rekao neka se nalivam cajem i vodom do pon.i ponovim urinokulturu..i rekao mi je da pijem uvin h caj..ja njemu pa da trudnice to nesmiju piti a on ustukne (znaci nije ni pogledao moj karton ni znao da sam trudna) i veli da onda ne toliko ali neka ka pijem..ja ga necu piti nego cu piti brusnicu i kamilicu ali znaci jos tjedan dana ce proci prije nego dobim neki antibiotik ili nesto

SunnyS
    04. Kolovoz 2017. 18:47

mono1111, Elvira u mislima ste mi. Sve dobre vibracije šaljem. Puno zdravlja i sreće dalje želim! :)
    Ostale drage trudilice, ne znam točno kako vam je jer se još nisam počela dovoljno jako truditi, ali puna sam nadanja da će iščekivanja uskoro nestati i da će prevladati sreća.
    Ako sam nekoga zaboravila, nemojte zamjeriti.
    Nije me bilo neko vrijeme. Kasni mi M 11 dana. Test negativan, na pregled tek 14.8. naručena. Nismo se ciljano trudili, više uživali i kako nam se dalo. Danas sam vadila krv i napravila provjeru hormona štitnjače. Stavljam sliku pa ukoliko netko iščita nešto...

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.