Neka hvala Bogu. Nek je živo i zdravo. Iako mislim da će biti 18.4. zbog ta dva prva tjedna koja se zapravo ne računaju. Jesi bila na pregledu? ja čekam gin da dođe s godišnjeg. Taman bi trebalo srce početi kucati kad budem išla. Ja ti inače mogu spavat do koje doba ali sada me probudi glad oko osam i nema spavanja. Kaže mi mama danas kako ja spavam sad u trudnoći tako će i beba :) od 12 do osam je čist ok :D
vidis, ja sam ti s prvom imala srecu da sam na termin rodila i sve po PS-u..tako da se nadam da ce i s drugim tako, a mogli bi i bit malo bolje da se mene pita 😂
pregled imam 10.8., a od simptoma nista osim uobicajenih bolova i cestog odlaska na wc.
iskreno da ti kazem da stvarno nemam osjecaj da sam trudna, cudno mi je rec uopce da sam trudna i bojim se da taj izostanak drugih simptoma mozda i nije ok. ne znam, stvarno..
koji su tvoji simptomi? smiri me malo 😊
gle sto se tice spavanja, ja ti drzim fige da ti bude tako, meni je moja spavala cijelu noc prvih par mj a onda je krenula muka koja je trajala dok sad nisam prestala dojiti..
Meni je danas 13 dc..nemam nekih znakova O, osim malo da osjetim vise jajnike u toku odnosa. Danas koristila trakice, negativna.
Od 11 dc pijem duphaston, sad mi je dala 3 na dan.
Pokusavamo pokriti bar svaki drugi dan, nadam se da ce se nesto i uhvatiti 😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Abrakadabra.
Meni to zvuci kao implantacijskoo ! Jesi napravila test???
Martina, moras svakako ici na jednu folikulometriju, tj.otpratiti jedan ciklus da se vidi rast folikula. Ako pijes vrkutu nemas plodni iscjedak pa po tome ni ne mozes zakljuciti kada je O, svakako isto moras pratiti trakicama.
Mono, a sve si mislim da je rano.Jel po nekoj racunici bi trebala dobit 8.8 M.Ciklusi su mi nekad 26,nekad dode i do 29.Grudi mi jesu pune i teske.Odnos sam imala 24 .7,a taj obris na gacicama sam dobila 29.
Mono, a sve si mislim da je rano.Jel po nekoj racunici bi trebala dobit 8.8 M.Ciklusi su mi nekad 26,nekad dode i do 29.Grudi mi jesu pune i teske.Odnos sam imala 24 .7,a taj obris na gacicama sam dobila 29.
A mislim da ti je prerano za implantaciju sad kad si napisala kad je odnos bio...moguce je da je ovulacijsko krvarenje...u svakom slucaju jos je prerano za test ! Pricekaj oko 12 dana nakon tog odnosa pa napravi test ! Sretnooo
Cure, neznam dal me se koja sjeca, bila sam tu na forumu proslo ljeto i zimu. Imala sam dva spontana u godinu dana i sad sam treci put trudna :)
Neznam dal je zbog toga, al meni je pomoglo.. Nakon drugog spontanog koji je bio u 1. mjesecu, na proljece sam pila caj od koprive, al mi se ciklus, koji je ionako bio neredovit, jos vise pogorsao. Imala sam cikluse 38-45 dana, uzas..
Onda sam kupila vrkutu i pila ju nakon M cijeli 5. mjesec i u 6. mjesecu vec 31.dc plus ko kuca!
Dal je to samo do vrkute, neznam, al sigurno je pomoglo :)
Nadam se da ce uskoro biti jos plusica i onda proljetnih bebica :-*
Mono progesteron mi je 38.41 (ref. za luteinsku fazu je 5.3 - 86) to mi se čini da je ok vadila sam ga na 22dc
Cure, neznam dal me se koja sjeca, bila sam tu na forumu proslo ljeto i zimu. Imala sam dva spontana u godinu dana i sad sam treci put trudna :)
Neznam dal je zbog toga, al meni je pomoglo.. Nakon drugog spontanog koji je bio u 1. mjesecu, na proljece sam pila caj od koprive, al mi se ciklus, koji je ionako bio neredovit, jos vise pogorsao. Imala sam cikluse 38-45 dana, uzas..
Onda sam kupila vrkutu i pila ju nakon M cijeli 5. mjesec i u 6. mjesecu vec 31.dc plus ko kuca!
Dal je to samo do vrkute, neznam, al sigurno je pomoglo :)
Nadam se da ce uskoro biti jos plusica i onda proljetnih bebica :-*
Našla sam upravo i ovo:
Referentne vrednosti progesterona su:
Pre trudnoće: 1 do 28 ng/ml
Od 3. do 12. nedelje trudnoće: 9 do 47 ng/ml
Od 12. do 28 nedelje trudnoće: 17 do 146 ng/ml
Od 28 nedelje trudnoće do porođaja: 55 do 200 ng/ml
Nena,
O je bila sigurno !!! I po p4 mi se cini ok O da je bila...
Meni je p4 znao biti recimo 24, a od 22 je u mom labu ref.vrijednost luteinske faze, sto bi znacilo da taj mjesec nije bila bas dobra ovulacija..ali ovo kod tebe mi se cini skroz ok, doduse, mozda je bas taj ciklus dobitan !
Vidis, lh ti nije pokazala poz.a O je bila !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji