Cestitam novim trudnicama 😊😊😊!!Kod mene se nesto cudno desilo.Imala sam M 13.07...A sad u subotu 29.07.sam imala na gacicama crveni obris krvavog iscjetka.Poslje toga vise nista.Trbuh me malo grci...i napuhana sam.Dali se ko susreo sa necim slicno?
Cao curke..evo vec godinu dana pokusavamo i nista. Pijem duphaston od 15-24 dana ciklusa pa klomifen od 3-7 i nista. Pise da bi ovulacija trebala doci 5.dan nakon zadnjeg klomifena ali ja ne vidim nikakav signal da je dosla. :(
Gubim nadu.
Abrakadabra nisam nikad tako imala po datumima to je oko O jel znas kad ti je bila
MartinaJu ne gubi nadu i ja se trudim više od 2god jel ti to prvi ciklus sa klomifenom?
Mene će ovaj pms dotući ovaj mj. Jedva čekam da dobijem osim ako nisam trudna. Pa već me tjedan dana boli kao da ću dobit svaki čas patnja živa i psihijatrija, a tek sam na 24dc

Martina Ju pa si sigurna da nije bila? Provjeravas trakicama ili?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Da, sad je prvi ciklus s klomifenom..imam ga trosit 6 ciklusa a ako ni onda ne dodje gotovo je s pokusavanjima. Pratila sam trakicama, da.. pila sam i vrkutu da bolje vidim kad dodje, mjerila sam bazalnu.. nista...
Neka hvala Bogu. Nek je živo i zdravo. Iako mislim da će biti 18.4. zbog ta dva prva tjedna koja se zapravo ne računaju. Jesi bila na pregledu? ja čekam gin da dođe s godišnjeg. Taman bi trebalo srce početi kucati kad budem išla. Ja ti inače mogu spavat do koje doba ali sada me probudi glad oko osam i nema spavanja. Kaže mi mama danas kako ja spavam sad u trudnoći tako će i beba :) od 12 do osam je čist ok :D
vidis, ja sam ti s prvom imala srecu da sam na termin rodila i sve po PS-u..tako da se nadam da ce i s drugim tako, a mogli bi i bit malo bolje da se mene pita 😂
pregled imam 10.8., a od simptoma nista osim uobicajenih bolova i cestog odlaska na wc.
iskreno da ti kazem da stvarno nemam osjecaj da sam trudna, cudno mi je rec uopce da sam trudna i bojim se da taj izostanak drugih simptoma mozda i nije ok. ne znam, stvarno..
koji su tvoji simptomi? smiri me malo 😊
gle sto se tice spavanja, ja ti drzim fige da ti bude tako, meni je moja spavala cijelu noc prvih par mj a onda je krenula muka koja je trajala dok sad nisam prestala dojiti..

Meni je danas 13 dc..nemam nekih znakova O, osim malo da osjetim vise jajnike u toku odnosa. Danas koristila trakice, negativna.
Od 11 dc pijem duphaston, sad mi je dala 3 na dan.
Pokusavamo pokriti bar svaki drugi dan, nadam se da ce se nesto i uhvatiti 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟
Abrakadabra.
Meni to zvuci kao implantacijskoo ! Jesi napravila test???
Martina, moras svakako ici na jednu folikulometriju, tj.otpratiti jedan ciklus da se vidi rast folikula. Ako pijes vrkutu nemas plodni iscjedak pa po tome ni ne mozes zakljuciti kada je O, svakako isto moras pratiti trakicama.

Mono, a sve si mislim da je rano.Jel po nekoj racunici bi trebala dobit 8.8 M.Ciklusi su mi nekad 26,nekad dode i do 29.Grudi mi jesu pune i teske.Odnos sam imala 24 .7,a taj obris na gacicama sam dobila 29.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji