Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    29. Srpanj 2017. 14:54

Bila sam na ultrazvuku u srijedu :) po ultrazvuku je sve super medutim isla sam na vadenje krvi i mokrace i imam problem mali sa jetrom i mokraca mi je koma pa moram na urinokulturu..medutim uz to sve sto je uzv super i sve ide kako treba ja i dalje imam bolove..kao probadanja neka posebno sa desne strane i grceve pa sam i dalje u nekom strahu

mimica9113
    29. Srpanj 2017. 15:57

Zene citam za ovu macinu travu,i odlucila sam da je pocnem piti,znam da se pije do ovulacije,za vrijeme m.nesmije,ali posto mi saraju m,ne znam kad mi je ovulacija,da li da je pijem do sl.mens.sta vi kazete?imate li iskustva sa tim.na pregledu sve uredu sa jajnicima,mislim da  mi nisu sta hormoni uredu kako citam na forumima.pomozite ako ista znate hehe

Sofia88
    29. Srpanj 2017. 16:38

Jane_Doe

Sofia88

Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana.

koji ti je termin po ZM? :)
    ja sam danas ful napuhnuta i imam neki pritisak dole..
    a u prvoj trudnoci sam se znala budit u 3 ujutro jest koliko sam bila gladna. sad jednostavno ne mogu procesuirat da sam trudna, kao da pricam o nekome drugome :)
    jos je to svjeze, tek sam jucer saznala ali ne stedim se i zaboravim pa nosim malu stalno i neke stvari koje mozda nebi smjela jos dok nisam sigurna da je sve ok i onda se uplasim kad me jako zaboli. u prvoj trudnoci sam krvarila pa imam neke flashbackove cim me zaboli 😂

mi jos necemo nikome rec, imamo uskoro neki bitan dogadjaj pa kad se malo smire strasti oko toga taman cemo bit oko 10 tt pa cemo lagano govoriti svima..tako da cu tebete tu gnjavit malo s obzirom da smo s terminima tu negdje 😍

Termin bi bio 4.4. Tvoj?

Everything happens for a reason.

• babyloading
    29. Srpanj 2017. 17:39

Jao bas je radost vidjeti sve ove plusice..zaista cestitam cure..❤ znam da je svakoj od nas to bitno jako zato smo i tu..pa tako osjecam veliku srecu za vas i vase bebe..neka nam dođu sretno na ovaj svijet!
    Mi smo opet u fazi plodnih dana..novi pokusaji su tu! 👼 

• babyloading
    29. Srpanj 2017. 17:44

Hrabrica ; Lotus isto prozivljavam i ja..od osjecaja da dolazim do sloma zivaca i iznemoglosti..do novog cikkusa i buđenja nove snage koja mi jedino dolazi iz molitve. Da nemam vjeru zaista bi vec siknula. Nekako covjek sve moze prezivjeti..ali ovo je stvarno emocionalno..i onda jos ako pricam s muzem..onda kad i njega vidim tuznog srce mi se lomi. Ja mu isto vise ne govorim..nekako ga to jos vise dotuce. Njegove jade primat cu ja..a moje vi!😂 ljubim vas..hvala vam sto ste tu kao podrska!

mina04
    29. Srpanj 2017. 18:00

babyloading

Jao bas je radost vidjeti sve ove plusice..zaista cestitam cure..❤ znam da je svakoj od nas to bitno jako zato smo i tu..pa tako osjecam veliku srecu za vas i vase bebe..neka nam dođu sretno na ovaj svijet!

Potpisujem sve sto si napisala 😊 velika je radost cuti plusice 😍 
    Mi smo isto u plodinim danima( valjda 😕) nadam se uspjehu ovom mj tebi i meni, i svima ostalima 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟

• frutikica
    29. Srpanj 2017. 19:07

mina04

babyloading

Potpisujem sve sto si napisala 😊 velika je radost cuti plusice 😍
    Mi smo isto u plodinim danima( valjda 😕) nadam se uspjehu ovom mj tebi i meni, i svima ostalima 💛

Sve Vas podržavam drage moje. Moramo biti jedna drugoj podrška 💛❤💛❤💛

Dreams
    29. Srpanj 2017. 19:30

Ej ma od 11 mj nista od M nije bilo, onda onaj tsh 168,30,bolnica i ostalo...ma koma sve,
    bila neki dan vadit krv,hormoni konačno u redu a i M je stigla nakon više od 6 mj. 
    Gin kaže da je sve ok s te strane i da je sve bilo zbog štitnjače i da ne bi davala nikakvu terapiju. 
    Al da ono očekujem cikluse ko zna kako dok se ne dovede u red to nakon svega.  
    Inače sam konačno super :) 

Sofia i Jane Doe čestitaaam...neka sve bude u najboljem redu :) 

mono1111
    29. Srpanj 2017. 21:26

Elvira, drago mi je da je sve u redu ! To s urinom ces rijesiti i cesto je to, sve ce biti ok ! Uzivaj !!!! Javljajjjjjj :)))
    Ostale cure, sretno svima !!!! Sad su opet krenuli plusevi...samo neka se nizu !
    Dreams, jojjj stvarno ne znam sto bi ti pametno rekla ! A da odes na neku humanu reprodukciju gdje ce ti mozda reci nesto pametnije??? Stvarno zelim da se sto prije sve unormalni i da T uspije !!!

Dreams
    29. Srpanj 2017. 21:49

Hvala ti Mono na savjetu ali ipak neću još misliti o tome,jer ove sve mjesece nismo niti pokušavali dok se nisu sredili nalazi...tako da se tek sad krece :) ova m zadnja je bila super pa ćemo dalje vidjeti dalje...kako si ti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.