Jane cestitam :)) vidim plusici su poceli..mono eto jos malo pa si tjedan dana odgulila..cekam sa tobom ko da je o meni rjec :)

Pozz cure. Cestitam svima koje su ostale trudne a onima koje jos nisu da uskoro ugledaju taj +
Htjela bi pitat za spermiogram dali se to moze napravit i kod doktora opce md.ili gdje? Hvala
Pozz cure. Cestitam svima koje su ostale trudne a onima koje jos nisu da uskoro ugledaju taj +
Htjela bi pitat za spermiogram dali se to moze napravit i kod doktora opce md.ili gdje? Hvala
Mi smo radili na vuk vrhovcu. Al dr nam je preporucio bolje u Petrovoj al tad nisu radili, stroj im nije bio u funkciji.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mimica nadam se da je taj iscjedak samo znak da si trudna :)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Joj zene moje juros je bas ono tamna krv,ali se vidi da je krv,mene buni sto me nista ne boli ni stomak ni grudi ama nista,a inace me ranije po 7 dana bole sise,i stomak sad nista samo juce taj smedji iscjedak i jutros ta tamna krv ali se vidi da je krv,al sta cu...boze moj tesko mi je ali sta cu ..... :( hvala vam na podrsci valjda cu i ja vidjeti taj + kao i sve mi koje iscekujemo isto to :)
Elvira, hvalaaaa :)))))) kad imas slijedeci uzv???
Matea, i dalje ne radi u Petrovoj aparat za spermiogram. Cesto tamo vadim krv pa i dalje stoji obavijest na vratila. Kao sto je Lotus rekla na VV mozes ili mozete privatno napraviti, kosta oko 450 kn npr.u IVF poliklinici.
Mimica, jesi napravila test za svaki slucaj??

Bila sam na ultrazvuku u srijedu :) po ultrazvuku je sve super medutim isla sam na vadenje krvi i mokrace i imam problem mali sa jetrom i mokraca mi je koma pa moram na urinokulturu..medutim uz to sve sto je uzv super i sve ide kako treba ja i dalje imam bolove..kao probadanja neka posebno sa desne strane i grceve pa sam i dalje u nekom strahu

Zene citam za ovu macinu travu,i odlucila sam da je pocnem piti,znam da se pije do ovulacije,za vrijeme m.nesmije,ali posto mi saraju m,ne znam kad mi je ovulacija,da li da je pijem do sl.mens.sta vi kazete?imate li iskustva sa tim.na pregledu sve uredu sa jajnicima,mislim da mi nisu sta hormoni uredu kako citam na forumima.pomozite ako ista znate hehe
Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana.
koji ti je termin po ZM? :)
ja sam danas ful napuhnuta i imam neki pritisak dole..
a u prvoj trudnoci sam se znala budit u 3 ujutro jest koliko sam bila gladna. sad jednostavno ne mogu procesuirat da sam trudna, kao da pricam o nekome drugome :)
jos je to svjeze, tek sam jucer saznala ali ne stedim se i zaboravim pa nosim malu stalno i neke stvari koje mozda nebi smjela jos dok nisam sigurna da je sve ok i onda se uplasim kad me jako zaboli. u prvoj trudnoci sam krvarila pa imam neke flashbackove cim me zaboli 😂
mi jos necemo nikome rec, imamo uskoro neki bitan dogadjaj pa kad se malo smire strasti oko toga taman cemo bit oko 10 tt pa cemo lagano govoriti svima..tako da cu tebete tu gnjavit malo s obzirom da smo s terminima tu negdje 😍
Termin bi bio 4.4. Tvoj?

Everything happens for a reason.
Jao bas je radost vidjeti sve ove plusice..zaista cestitam cure..❤ znam da je svakoj od nas to bitno jako zato smo i tu..pa tako osjecam veliku srecu za vas i vase bebe..neka nam dođu sretno na ovaj svijet!
Mi smo opet u fazi plodnih dana..novi pokusaji su tu! 👼
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji