Hvala ti Mono na savjetu ali ipak neću još misliti o tome,jer ove sve mjesece nismo niti pokušavali dok se nisu sredili nalazi…tako da se tek sad krece :) ova m zadnja je bila super pa ćemo dalje vidjeti dalje…kako si ti?
Svakako zelim svu srecu !
Ja sam ok, vjerovatno sam vec napisala...neki dan mi je bio transfer, i sad cekam betuuu !! Jako mi sporo vrijeme prolazi, izluditi cu sama sa sobom cekajuci !!
Jao bas je radost vidjeti sve ove plusice..zaista cestitam cure..❤ znam da je svakoj od nas to bitno jako zato smo i tu..pa tako osjecam veliku srecu za vas i vase bebe..neka nam dođu sretno na ovaj svijet!
Mi smo opet u fazi plodnih dana..novi pokusaji su tu! 👼
Potpisujem sve sto si napisala 😊 velika je radost cuti plusice 😍
Mi smo isto u plodinim danima( valjda 😕) nadam se uspjehu ovom mj tebi i meni, i svima ostalima 💛
Također Mina04..zelim ti plusic..kao i svima vama..😙
Zaboravih. Uradila sam jutros još jedan test (kupila dva, nismo očekivala od prve) i još je deblja crta od jučerašnje.Zvala sam doktoricu ali je na godišnjem do 8.8., moram čekati! Po mom računanju trudna sam 4 tjedna i tri dana.
koji ti je termin po ZM? :)
ja sam danas ful napuhnuta i imam neki pritisak dole..
a u prvoj trudnoci sam se znala budit u 3 ujutro jest koliko sam bila gladna. sad jednostavno ne mogu procesuirat da sam trudna, kao da pricam o nekome drugome :)
jos je to svjeze, tek sam jucer saznala ali ne stedim se i zaboravim pa nosim malu stalno i neke stvari koje mozda nebi smjela jos dok nisam sigurna da je sve ok i onda se uplasim kad me jako zaboli. u prvoj trudnoci sam krvarila pa imam neke flashbackove cim me zaboli 😂
mi jos necemo nikome rec, imamo uskoro neki bitan dogadjaj pa kad se malo smire strasti oko toga taman cemo bit oko 10 tt pa cemo lagano govoriti svima..tako da cu tebete tu gnjavit malo s obzirom da smo s terminima tu negdje 😍
Termin bi bio 4.4. Tvoj?
meni je 2.4. a vec imam jednu proljetnicu rodjenu sredinom 4. mj i mogu ti samo rec da ce nam bit super :)
Neka hvala Bogu. Nek je živo i zdravo. Iako mislim da će biti 18.4. zbog ta dva prva tjedna koja se zapravo ne računaju. Jesi bila na pregledu? ja čekam gin da dođe s godišnjeg. Taman bi trebalo srce početi kucati kad budem išla. Ja ti inače mogu spavat do koje doba ali sada me probudi glad oko osam i nema spavanja. Kaže mi mama danas kako ja spavam sad u trudnoći tako će i beba :) od 12 do osam je čist ok :D
Everything happens for a reason.
Cestitam novim trudnicama 😊😊😊!!Kod mene se nesto cudno desilo.Imala sam M 13.07...A sad u subotu 29.07.sam imala na gacicama crveni obris krvavog iscjetka.Poslje toga vise nista.Trbuh me malo grci...i napuhana sam.Dali se ko susreo sa necim slicno?
Cao curke..evo vec godinu dana pokusavamo i nista. Pijem duphaston od 15-24 dana ciklusa pa klomifen od 3-7 i nista. Pise da bi ovulacija trebala doci 5.dan nakon zadnjeg klomifena ali ja ne vidim nikakav signal da je dosla. :(
Gubim nadu.
Abrakadabra nisam nikad tako imala po datumima to je oko O jel znas kad ti je bila
MartinaJu ne gubi nadu i ja se trudim više od 2god jel ti to prvi ciklus sa klomifenom?
Mene će ovaj pms dotući ovaj mj. Jedva čekam da dobijem osim ako nisam trudna. Pa već me tjedan dana boli kao da ću dobit svaki čas patnja živa i psihijatrija, a tek sam na 24dc
Martina Ju pa si sigurna da nije bila? Provjeravas trakicama ili?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Da, sad je prvi ciklus s klomifenom..imam ga trosit 6 ciklusa a ako ni onda ne dodje gotovo je s pokusavanjima. Pratila sam trakicama, da.. pila sam i vrkutu da bolje vidim kad dodje, mjerila sam bazalnu.. nista...
Sortiraj odgovore
Najstariji